L'horòscop diari del 22 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 22 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha unes certes opinions que no es poden dir en veu alta per no molestar als altres. Que si tots diguéssim la veritat i exposéssim cada cosa que passa pel nostre cap al·legant que som persones sinceres ens veuríem embolicats en una tempestat perpètua.

Intentes transmetre una imatge poderosa i amb control absolut de la teva vida laboral, però a vegades fins t'oblides (o delegues) les teves responsabilitats més bàsiques.

Fa molt que no passes pel teu metge de capçalera? Seria bo que et facis una revisió mèdica completa, per a comprovar que tot està correcte.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Reflexionaràs bastant en aquest diumenge sobre què és l'amor. Creus que aquest sentiment mai és ple, que en la vida com a molt es pot estar acomodat, però mai feliç per complet, que sempre hi ha alguna cosa que falla, en tu o en l'altra persona.

En ser diumenge la teva ambició quedarà una mica adormida, però tingues en compte que demà comença una nova setmana en la qual hauràs de ser el més feroç dels guerrers.

Un excés d'obligacions (més de les que et corresponen) podrien causar-te una certa fatiga: aprèn a delegar. Vigila, de pas, la teva tensió.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una bona notícia arriba des de lluny, un familiar que retorna des de lluny o notícies de naixements pot donar un respir a les emocions d'aquells que es trobaven sota pressió.

Els astres porten bones notícies per als nadius del signe de Bessons. Si estàs pensant a començar una nova emprenedoria, és probable que rebis un oferiment d'ajuda per part d'algú del teu entorn.

Si estàs realitzant un tractament per a sanar una malaltia o malaltia als peus podries donar amb un producte natural o suplement mineral molt beneficiós.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor saltarà durant aquest diumenge, que està ple de llum en el cor de Càncer. Et creuaràs amb algú que dinamitarà tots els teus esquemes. Sentiràs una atracció important per aquesta nova persona que acaba d'entrar en la teva vida i no saps quant temps romandrà en ella.

Si has tingut problemes financers que t'han aclaparat se t'ocorreran maneres de donar-los solució.

Hauries d'estar en bona forma en nivells generals, i fins i tot podràs tenir una agilitat física bastant desenvolupada. Alguns sofriran malsons, i les teves preocupacions quotidianes es barrejaran amb tota mena de moments desagradables.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva identitat i la forma en la qual l'expresses seran molt importants per a tu . Et sentiràs orgullós de les teves virtuts i aquestes estaran potenciades per l'entrada del Sol en un altre signe de foc, Sagitari.

El teu estil comunicatiu serà subtilment revolucionari, creatiu i innovador. Seràs font d'inspiració per a altres persones i amb les teves paraules pots ajudar a sanar ferides emocionals dels altres.

La microbiota del teu tracte gastrointestinal pot veure's afectada per la presa d'antibiòtics o un consum excessiu de sucre. T'aconsellem que consumeixis probiòtics i prebiòtics per a restablir la flora intestinal.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'agradarà jugar a l'amor, fer coses inusuals i obrir qualsevol porta que prometi una mica de diversió. T'agradarà reescriure algunes normes dins de la parella, i la teva mitjana taronja et deixarà fer-ho encantada de la vida. Pots portar les regnes, si aquesta és la teva intenció.

La teva destresa està traspassant davanteres i estàs donant molt de què parlar; algú que no t'esperaries aplaudirà algun dels teus últims avanços professionals, i això et permetrà guanyar seguretat en tu mateix.

La seguretat en tu mateix està en un punt àlgid, però no caiguis en el narcisisme.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció revela que, si estàs en parella, la teva relació anirà millorant a poc a poc i les baralles i enfrontaments s'aniran reduint. De fet, podràs dir que has recuperat l'harmonia i el romanticisme amb la teva parella.

En el professional, el teu ritme de treball s'activa lentament. Viuràs canvis en l'empresa per a la qual treballes. Potser alguns companys o caps podrien tenir problemes i l'ambient serà tibant.

En la salut, estaràs regular, encara que és possible que et sentis una cosa cansada, també et sentiràs molt segur de tu mateix.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a molts nadius serà un dia especial en el qual es revelaran nous amors, un dia que no oblidaran en el que es visquin instants de passió i sensualitat.

D'acord amb la posició astral de Júpiter, el planeta de l'abundància, les finances estan tenint un protagonisme important per als nadius d'Escorpí que han portat amb atenció i cura els seus assumptes relatius als diners.

Per a aquest diumenge la majoria dels nadius del signe d'Escorpí sentiran vibrar els efluvis astrals d'acord amb el seu benestar.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella, viuràs un moment una mica dur. Hi haurà tensions entre vosaltres, perquè els problemes que sorgiran produiran divergències, disparitat d'opinions i empipaments.

En el terreny professional, el teu ritme de treball augmentarà i els teus clients també. T'anirà molt millor i això et farà sentir viu i feliç.

En la teva salut, aquests dies abans de l'eclipsi lunar del dia trenta, intenta reduir el ritme. És un bon moment per a posar-te en forma, agafar fons i sortir a córrer. A tu et senti molt bé l'esport a l'aire lliure.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, aquest diumenge podries rebre notícies de noces o compromisos en el teu entorn pròxim, potser es tracta de cosí o nebots que estan iniciant una nova vida. T'alegraràs i pot ser que desitgis compartir amb els teus brindis i trobades felices.

Si estàs per realitzar un negoci, serà molt important que planifiquis les teves inversions i evitis exposar-te a deutes o préstecs. D'altra banda molts nadius hauran d'afrontar una despesa inesperada.

La salut és bona i millora quan la teva ment, el teu cos i el teu cor es dirigeixen en la mateixa direcció.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Intenta acostar-te a la teva parella i crea moments d'intimitat, per a tornar-vos a enamorar. És important la complicitat i els detalls romàntics si vols mantenir viva la il·lusió.

En el treball, viuràs canvis inesperats i altres obligats. Hauràs d'adaptar-te a la nova situació. El bo és, que després de l'aturada, que has viscut, tot es posarà en moviment i avançarà molt ràpidament.

En la teva salut, estaràs bé i amb molta energia. Tindràs ganes de canviar d'imatge i t'esforçaràs en això. Estàs canviant i vols que es noti en la teva imatge.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dia feliç per als aparellats, el seu amor serà molt intens i gaudiran d'una sensació de fusió espiritual. Si estàs solter, confondràs una amistat amb amor.

Et vindrà de gust ser vague i fer el menys possible, no pensar en els diners ni en el treball. Necessitaràs expressar-te a través de l'art, la poesia o la música. Deixa volar el teu inconscient amb una fulla en blanc i un llapis, que la teva musa interna surti a la llum.

Podries sofrir de sinusitis a causa d'una al·lèrgia desconeguda. Evita els aliments amb sal, ja que tindràs predisposició a la retenció de líquids.


Comentaris

envia el comentari