L'horòscop diari del 23 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'embruixament de la Lluna podria alimentar el teu gust per la provocació i la col·lecció de conquestes. Assegura't que la teva parella entra en el joc abans de fer el primer pas. Podràs trencar tabús i viure les relacions d'una forma més liberal.

Sigues humil si has comès errors de judici amb alguns companys de treball, rectificar és de savis. Perdre el temps a difondre rumors i xafarderies no és productiu per a ningú.

Tindràs molts somnis interessants: pren nota dels mateixos en despertar, abans que se t'oblidin. Són indicacions precioses sobre el teu desenvolupament personal.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs un dia molt feliç, independentment que tinguis parella o que el teu cor estigui lliure i sense lligams. Les estrelles et prometen un clima de relaxació i notable complicitat dins de les relacions, especialment entre les més veteranes.

El cel econòmic estarà relativament tranquil financerament, i gaudeixes de protecció en els teus assumptes pecuniaris. No et vagis a oblidar de la teva prudència habitual en matèria de compres i inversions.

Has estat escrupolós en matèries de salut últimament? Llavors podràs donar-te algun capritx (moderat, per descomptat) quan t'asseguis a taula.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia complex en la teva vida emocional. Sents que hi ha molt que has de canviar per a ser millor però no saps per on començar. Podries iniciar un nou camí d'amor amb algú que acabes de conèixer. No t'alteris, ja que hi ha bones notícies en el teu futur pròxim.

Un oferiment molt interessant podria portar-te al cim de la teva professió.

Els efluvis astrals estan brindant una oportunitat de neteja interna que pots aprofitar bevent sucs de vegetals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Bones notícies: l'acord de la seva parella serà d'allò més idíl·lic, i generaràs certes enveges (unes més sanes que unes altres) al vostre voltant. Venus tira una mà al Cranc solitari perquè tingui una cita quan es pugui, o almenys, converses amoroses.

Amb les teves tasques professionals seràs actiu i emprenedor; si et centres en una tasca concisa, la compliràs amb gran eficiència. No tindràs temps, no obstant això, per a tirar una mà a companys que caminin desorientats.

Seràs molt feliç dins d'un ambient casolà, i preferiràs fer esport dins de la teva casa en lloc de sortir al gimnàs.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el pla romàntic, l'enrenou del dia deixarà poc espai per a poder compartir moments d'afecte i intimitat amb la teva parella. El solter es trobarà de cara amb un amor del passat i reprendrà el contacte.

Amb lluna nova en Taure és el moment de fer-li saber a l'univers les teves intencions sobre el concernent als diners, comoditats materials, propietats, possessions i la valoració i acceptació d'un mateix.

Avui és el dia mundial del llibre. Regala't i regala un bon llibre de contingut interessant i que t'ajudi amb el teu creixement personal o espiritual.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs ple d'il·lusió. Sents que, a la fi, has conegut a la teva ànima bessona, i gaudeixes d'un oasi d'amor on les emocions se succeeixen, una darrere d'una altra.

El teu talent natural et permetrà realitzar certes innovacions en el teu lloc de treball; sabràs prémer la tecla adequada per a ser més efectiu. Vés amb compte de totes maneres, ja que podries discutir amb alguns companys, que són feliços ancorats en la monotonia.

Entrar en un estil de vida sedentari que no portarà gens bo per a la teva vida; cerca petites accions que et resultin divertides i et posin en forma.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor augura un desplegament total de totes les teves capacitats de conquesta i seducció. Et sents molt entusiasmat per a iniciar una relació (quan sigui més fàcil) o gaudir de la que ja tens.

Aquells que treballin pel seu propi compte, avui notaran un alleujament de la pressió que venien suportant. Segurament trobaran la llum que els guiï cap a l'èxit.

En la salut Balança, els Astres auguren que no hi haurà problemes greus. Si per algun motiu et sentissis malament o tinguessis alguna malaltia, segurament et recuperaràs si segueixes les indicacions mèdiques.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs molt lliure segur de tu mateix i podràs entaular noves relacions molt diferents de les que has tingut en el passat. Si estàs en parella, t'adonaràs del molt que necessites trobar un punt mitjà entre les idees dels dos.

Es reactiva l'impuls de l'energia del planeta Júpiter en la zona de la comunicació atraient clients i ofertes professionals per als nadius del teu signe.

Els astres mostren una tendència a gaudir de bona salut en general.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui les relacions amoroses existents haurien de florir i si hi ha desacords, aquests poden resoldre's amb relativa facilitat. Aquest és també un bon moment per a desenvolupar habilitats personals dins de la relació.

Respecte a la teva vida professional, una actitud racional i un estil de comunicació bastant convincent seran bones eines per a aconseguir el que et proposes.

En la salut, no oblidis prendre aliments frescos i cuidar els teus defenses per a mantenir el teu cos el més sa i fort possible. Pots recórrer també a tècniques d'automassatge que estimulin punts concrets del teu organisme.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És temps de gaudir de l'alegria d'estar viu, de sentir-te bé, d'estar envoltat dels més volguts i acompanyat de diferents maneres pels teus amics.

Si estàs per realitzar una compra, verifica el saldo del teu compte bancari, ja que podries estar gastant més del que hauries en una situació de summa dificultat.

Avui toca atendre el teu cos Capricorn, donar-te un bon massatge, realitzar uns exercicis suaus per a prendre oxigenar tot el teu cos.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui els Astres prediuen que és un dia perfecte per concretar plans de noces o prendre la decisió d'anar-se a viure junts, per a aquells nadius del signe que estiguin en parella.

La predicció laboral per als Aquari avui prediu que no has de declinar cap invitació social; o a participar en reunions, congressos, conferències o qualsevol tipus d'activitat que impliqui conèixer gent en els negocis, quan això sigui possible.

En referència a la teva salut, avui els Astres prediuen que pot ser que et sentis totalment esgotat, segurament per un excés de preocupació o falta de son.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'ambient amorós notaràs una sensació d'estanquitat. Una aturada, tant en les discussions com en el romàntic. L'amor que emanis avui has de portar-lo de tornada a tu mateix, ja hi haurà temps per a repartir-ho.

Hi haurà prosperitat per a aquells Peixos que comprin o inverteixin diners en immobles i empreses que s'alineïn amb els seus valors. La lluna nova es dóna en la teva zona de viatges curts, estudis bàsics i comunicació.

Projecta a l'univers els teus desitjos quant a aquests camps. Llegeix un bon llibre, així conrearàs i exercitaràs la teva ment. Cuida de més les teves entenimentades vocals i evita cridar.


Comentaris

envia el comentari