L'horòscop diari del 23 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 23 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Voldràs actuar de manera cortesa i passional, sabràs què dir a cada moment. Deixa que tot flueixi al seu ritme, i procuraràs que el teu parella gaudi amb mil gestos plens d'amor, i actituds que són per a emmarcar.

Un bell horitzó professional emergirà davant teu, i les dificultats que hagis pogut tenir amb els teus caps o els teus companys trobaran una solució tranquil·la i serena. Intentes arribar a la fi de setmana amb la bandera blanca, signant la pau.

Per a endolcir les teves infusions prova de tirar-los una mica de mel, és una alternativa molt saborosa al sucre i té moltes propietats.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquest divendres s'espera l'aparició d'algú del teu passat, que ve a buscar-te demanant una segona (o tercera) oportunitat. Vol recuperar el que un dia va tenir a les seves mans i va deixar escapar.

Notes com les teves responsabilitats augmenten de manera gradual, com si et trobessis en un punt d'inflexió professional i també personal.

Els astres carreguen el teu cos i la teva ment d'energia, i utilitzaràs molt bé cada hora d'aquest divendres. Trencaràs amb la mandra, i et dedicaràs a assumptes que sempre acabes posposant, com arreglar el traster.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna s'acosta perillosament a la seva oposició amb Neptú i pot ser que s'ocasionin situacions de confusió dins de la llar amb la família o fins i tot amb els veïns.

El clima laboral és pèssim, les traïcions i el desmereixement semblen ser el to d'aquest divendres en el qual penses seriosament si és que tens tan mal karma o si has descurat la teva esquena i passes les hores de treball envoltat de sangoneres,

Bessons. Inspira, sent l'aire fresc en les teves fosses nasals oxigenant cada cèl·lula del teu cos i brindant llum i sanació.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Trencaràs algunes cadenes rígides que t'impedien estimar tal com ho sent el teu cor. No toleraràs viure la teva vida concorde a un codi que no has escrit tu mateix; no és que siguis rebel, consti. Simplement vols que la teva felicitat amorosa sigui una prioritat.

Obre bé els ulls, passejant et pots trobar amb empreses que necessitin personal. O potser veus que estan obrint nous comerços en la teva zona, la qual cosa serà meravellós per a deixar el teu currículum.

No et sentis pressionat socialment per a prendre alcohol; si sals amb els teus amics a beure alguna cosa sempre pots demanar un suc.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Al solter, un sentiment de desesperació envaeix el seu cor i això provocarà que tingui un humor de gossos. Si tens un descendent amb parella et sorprendrà amb una grata notícia, serà una gran revelació que celebrar.

Ningú sap de tot i està bé admetre fins a on arriben els teus coneixements d'una certa temàtica. Si et llances a la piscina sense saber quins feixos, el fracàs està garantit. Cridaràs l'atenció de lladres i estafadors quan presumeixis dels teus béns de luxe.

En el Dia Internacional del Llibre quina millor manera d'alimentar la teva ment que amb un bon llibre.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aprens a controlar el teu entorn; gràcies a la teva bona distribució horària permetràs que la passió ressorgeixi amb mestratge, fins i tot si el foc està més aviat apagat. Tindràs una bona col·lecció de cartes a la teva mà, i prendràs molt en compte la voluntat de la teva parella.

Hi haurà bones ocasions de millorar els teus coneixements professionals a través del diàleg. Hi ha gent molt interessant al teu voltant, amb un discurs molt valuós. Observa cada moviment, anota el que diuen.

Podràs eliminar tensions a través de l'activitat esportiva, saca la foscor que pugui haver-hi en la teva ànima mitjançant un bon entrenament.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança hauràs de ser molt cautelós, tot allò que pensaves que era segur, podria ensorrar-se. Pot ser que necessitis replantejar-te la relació o la teva manera de veure les coses en la relació.

Pel que fa a les teves finances, no et vindria malament estalviar una mica de diners per resoldre els deutes o préstecs que tinguis pendent, abans de continuar gastant en altres coses.

Respecte a la teva salut, una posada a punt podria beneficiar-te. Estaria bé, que a més de fer-te una revisió mèdica consultis amb un especialista en medicina natural.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus es troba en la teva zona relativa a la parella donant una força energètica fos de sèrie a les relacions. Els nadius que estan sofrint les penúries d'un amor no correspost podran alliberar-se de les cadenes de la tristesa i la desvaloració.

Tindràs poques ganes de treballar. La mandra es proclamarà vencedora del teu ànim si no fas un esforç per sobreposar-te a aquesta tendència energètica.

No abusis del menjar ni de l'alcohol, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És possible que mantinguis trobades imprevistes i que alguns successos et sorprenguin. És important que posis el cor en la intimitat i que gaudis de l'afinitat intel·lectual que t'unirà a la persona que triïs.

En el professional, Plutó a la Casa II no resulta per a res tranquil·litzador per a Sagitari. Pot ser que t'obsessionis amb la idea de posseir més coses, fer diners o guanyar més.

En la salut, és un bon moment pel que fa al teu benestar físic. Tindràs desitjos de fer esports o de començar alguna activitat física.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs dins d'una relació des de fa molt temps serà necessari deixar a un costat el rancor i començar una nova etapa de la relació. No seria favorable que et trobis una altra vegada repetint els mateixos retrets a la teva parella.

Júpiter encara està transitant la teva zona relativa als diners i podria portar-te a manifestar una tendència a gastar més del compte, confiar massa en la bona sort i fins i tot fer mals càlculs respecte del pressupost.

La salut dels nadius de Capricorn gaudeix d'una favorable energia que els ajuda a donar valor a tot el bo.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot desafiament afectiu resultarà reeixit, perquè comptes amb l'habilitat i la força per a aconseguir el que vols. D'altra banda, la presència de Mart també t'afectarà un altre nivell, ja que influirà a més sobre les teves emocions més profundes.

En el terreny laboral l'energia dels Astres farà que estiguis més connectat amb el teu treball, però també amb tu mateix i amb la teva manera de ser, amb els teus desitjos.

En la salut, el teu estat general serà bo, tens força i et sentiràs entusiasmat i amb vitalitat per a començar noves activitats físiques.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter s'emportarà una decepció amb la persona que li agradava i amb qui parlava sovint últimament. Si tens parella i, sobretot si tens fills, t'espantarà veure com la vida passa molt ràpid.

Si ets un empleat amb molt d'accés a informació de primera mà de la teva empresa rebràs una proposta per a vendre dades compromeses a la competència. Perquè t'hagin fet un parell de favors no et converteixes en esclau de ningú, has de posar límits Peixos.

Sofreixes una malaltia crònica? visita al teu metge i pregunta-li si han sorgit nous tractaments o medicaments per al teu cas.


Comentaris

envia el comentari