L'horòscop diari del 23 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres, 23 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de treballar de valent per a recompondre la teva credibilitat; algunes mentides que vas dir en el passat tornen a estar vigents aquest dimecres. Hauràs de fer grans esforços perquè la teva família i la teva parella no dubtin de la teva paraula. Aprofita els impulsos còsmics per a presentar-te com un professional més feroç.

Considera estudiar nous cursos (o carreres universitàries), recicla i amplia els teus coneixements.

Estaràs bastant dispers amb la teva salut, i cometràs actes impulsius que jugaran contra el teu benestar. No et convé massa les activitats intenses, els teus nervis podrien ressentir-se. Canvia el cafè per infusions de til·la.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És el moment de callar boques. Hi ha molta gent pròxima que s'immisceix en els teus assumptes amorosos, i que opinen (sense que li hagis donat la paraula) sobre com has de viure la teva relació de parella o manejar els assumptes propis de la teva llar.

Controla la imatge que projectes a través de les xarxes socials, tant les que són d'índole personal com les de tall professional; pots tirar terra sobre el teu futur per comentaris inadequats o fotos fora de lloc.

Últimament penses que hi ha alguna cosa que et falla per a ser feliç encara que no saps bé definir aquesta sensació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una nit molt emocionant i divertida. La vida amorosa s'ensenyoreix de la teva ment. Un petó converteix aquest dia en un moment inoblidable de la teva història.

No deixis de verificar el treball que realitzis avui ja que et trobes molt distret. La Lluna en conjunció a Urà pot portar a perdre't en els teus pensaments sobre el futur i descurar el present.

Si menjaràs a un restaurant, para esment a la qualitat dels aliments i adverteix si estan en bon estat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus sentiments van i vénen sense molt d'ordre ni concert; volen lliures com un ocell que aconsegueix escapar-se de la seva gàbia, encara que no sàpiguen quin rumb és el que més li convé per a ser feliç i viure una vida tranquil·la.

Et planteges dir que sí a un vell negoci que et van proposar temps enrere i que vas rebutjar en un primer moment.

Si vols que els qui estan al teu voltant es cuidin i es mantinguin sans i en forma has de convertir-te en un exemple per a ells. És molt fàcil donar consells als altres i després fer just el contrari.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs una discussió de parella a causa de l'estrès que tens organitzant les últimes compres nadalenques, sobretot si el teu enamorat no s'ha involucrat res. Necessitaràs una sessió de “teràpia” amb el teu millor amic per a explicar-li el succeït.

En el teu treball, alguns secrets sortiran a la llum i no et farà gràcia els favoritismes a certs companys dels quals t'has assabentat. Si treballes de manera independent, canalitzaràs les energies a concentrar-te i tirar endavant tota la feina.

Cura si conduiràs un vehicle, utilitzar maquinària mecànica o aparells elèctrics d'alta tensió, perquè existeix risc d'accident greu.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La idea de barrejar amor amb un altre tipus d'interessos mai genera bons resultats, i més si parlem dels econòmics.

Avui podrien produir-se discussions dins de la llar de Virgo per desacords de diners, perquè algun forat quedarà al descobert. Estaràs molt ocupat en l'àrea professional, moltes persones requeriran del teu coneixement o de la teva opinió per als seus projectes; això et provocarà retard en les teves obligacions individuals, així que controla bé el temps.

Per a sentir-te millor amb tu mateix podries dur a terme un canvi d'imatge. Si estàs de vacances, recàrrega les piles per als mesos esdevenidors.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció avui Balança, indica que la benèfica Venus, planeta de l'amor i del plaer, transitarà un Signe afí facilitant-te les expressions afectives, i les reunions socials i familiars en la mesura del possible.

En el treball, durant el trànsit de Mercuri per Balança la creativitat i l'enginy travessaran per ratxes on serà possible plasmar obres molt inspirades.

En la salut, poden travessar la necessitat de mudar d'ambient, viure en un lloc aïllat, passar per una crisi de creences i costums, o del seu sistema de vida en general.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a aquest dimecres la Lluna transita el signe d'Àries i aquesta posició enforteix la teva tendència a la sensualitat i el gust pels desafiaments. Sentiràs una gran necessitat d'expressar per mitjà del cos els sentiments que bullen en el teu interior.

Si estàs per vendre una propietat o un automòbil l'operació de venda serà reeixida. Estaràs molt satisfet, els guanys estaran en el marge esperat.

És recomanable que et cuidis i estiguis atent als límits que imposa el cos. Mantenir la ment assossegada és més necessari que mai.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, l'horòscop d'avui diu que aquells que mantenen relacions no recíproques en les quals ha estat augmentant el desgast prendran decisions definitives.

En el professional, pressentiràs o a sentir un impuls guiat des de la intuïció i això et pot portar grans èxits.

Quant a la teva salut, Sagitari, Encara pot haver-hi prou moviment emocional en l'entorn, no obstant això, és moment per a aprofitar l'obertura i assessorar-te al màxim. Amb l'ajuda adequada podràs seguir aquest nou projecte de vida que desitges.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Gaudir de les petites coses de la vida diària que t'aporten felicitat és una obligació que tens amb tu mateix en aquesta setmana tan important per als nadius del teu signe.

Mercuri en conjunció al Sol, tots dos en el teu signe, facilitarà la comprensió d'assumptes professionals que no estaven resultant fluids. Fins i tot ajudaran a donar major velocitat a temes que esperaves es concretin en els últims dies.

Aquest dimecres la salut dels nadius del signe de Capricorn és perfecta.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari hauria de confiar en la seva parella i treballar perquè la relació s'aferma, sobretot sobre la base d'aquesta confiança i de l'amor, perquè així es converteixi en una cosa sòlida i durador.

En el professional, has d'anar amb compte amb les paraules que dius en el treball, amb els col·legues o amb les amistats perquè et poden perjudicar bastant.

En la teva salut, avui viuràs una miqueta angoixat, la qual cosa et farà sentir que el temps se't tira damunt i no aconsegueixes avançar en els teus propòsits.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La conjunció de la Lluna amb Mart t'aportarà un caràcter autoritari i molt segur de tu mateix. Lluny d'espantar a la teva parella, el que li transmetràs serà una forta atracció sexual. Al solter l'inusual li resultarà fascinant.

En l'àmbit laboral i de finances tindràs la capacitat d'arribar al fons dels problemes de manera tranquil·la però realista i sense embuts. Si treballes amb socis podria produir-se una ruptura a causa de les teves ganes d'obrar a la teva manera.

L'aspecte Lluna-Mart també et confereixen una vista molt aguda i molta vitalitat.


Comentaris

envia el comentari