IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 23 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El cap de setmana viu les seves darreres hores i et ve de gust fer una cosa diferent, que dinamiti tota la monotonia i la rutina amorosa dels últims dies. El solter Àries pot sentir un desig fugaç per algú que no és de la teva zona, un turista potser.

A casa teva, hauràs de ser una mica més rígid amb la forma en la qual s'administren els diners. Heu d'evitar tota despesa innecessària.

De manera puntual, podràs ser més flexible amb la teva dieta, i prendre algunes coses que són riques en calories, encara que tampoc pots estar menjant xocolatines des que comença el dia fins que t'adormis.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arrenques aquest dia més inquiet de l'habitual. En alguns casos, els astres descriuen al nadiu com algú desil·lusionat i sense forces. Sents que el teu cor ha esgotat les seves energies, i no perquè tens un cansament extrem, sinó perquè et falten il·lusions.

Tens moltes ganes de muntar el teu propi negoci, en part, perquè persones pròximes t'han ficat la idea que no vas a cap lloc, si no ets emprenedor.

Aprèn a temperar els teus nervis. Aquest diumenge pots viure un enfrontament amb els teus veïns per assumptes, en principi, trivials.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva llar pot convertir-se en un camp de batalla, si no et moderes en la teva manera de dirigir-te a aquells amb els quals passes el teu temps quotidià. Tant si es tracta de la teva parella com d'amics o familiars hauràs de ser més amable.

Ja és hora d'observar els teus assumptes de diners des d'una altra perspectiva, d'aquesta manera podràs trobar sortides a diferents assumptes que han estat un mal de cap.

Aquest diumenge pot ser que tinguis problemes als peus. Si pateixes de mala circulació o de retenció de líquids, hauries de prendre un descans.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter comença aquest diumenge amb molta por de caure en les xarxes de l'amor, a manifestar en públic els sentiments que espera dins del seu cor. Per a l'aparellat, qualsevol pla serà millor que veure sèries amb una manta per damunt.

T'estàs plantejant donar un canvi de rumb a la teva activitat professional. Hi ha aspectes de lloc actual que no t'agraden, i a més, necessites nous reptes que et facin donar el millor de tu mateix.

Els qui vagin a viure una competició esportiva tenen els astres del seu costat per aconseguir la victòria.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs tendència a crear drames per cridar l'atenció. En l'amor serà un dia dolorós on les discussions seran sobre el teu hedonisme i vanitat. Poden produir-se ruptures, divorcis i moltes desil·lusions.

Avui pots cancel·lar viatges, estudiar per a un examen però notar com no serveix per a res i prendre alguna decisió errònia quant al teu treball. Malgastaràs els teus diners a causa d'un optimisme que no et deixarà veure la realitat.

Les influències astrals també afecten el teu àmbit de la salut fent que cometis excessos amb el menjar i la beguda.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'agradaria gaudir d'un diumenge idíl·lic, ple de passió, en el qual se succeïssin escenes pròpies d'una pel·lícula romàntica, però la realitat, per desgràcia, distarà molt de les teves expectatives.

En assumptes econòmics podries viure un enfrontament amb una persona molt pròxima. si hi ha una herència pel mig, les discussions podrien ser encara majors i necessitareu que algú mitjanci entre vosaltres.

Serà lloable la teva capacitat de recuperació, fins i tot si t'enfrontes a casos de fatiga o d'estrès. Si té una malaltia, que sàpigues que el teu tractament actual serà efectiu.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a l'amor avui Balança parla de noves oportunitats. És moment de plantejar-te si estàs en la relació correcta, si ets feliç i, sobretot, si estàs fent el necessari perquè la relació funcioni.

Pel que fa a les teves finances, es veu que gastaràs bastant. Has de pensar, si realment pots continuar així amb el teu nivell actual d'ingressos.

Respecte a la teva salut, hauràs d'estar pendent dels teus punts febles, que com saps són els ronyons, els ovaris, el sistema venós, les vèrtebres lumbars i el metabolisme àcid-base. Has d'estar pendent sobretot de l'acció dels líquids en el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del primer deganat seran aquells més afavorits per aquesta lluna nova, els que estiguin desitjosos d'engrandir la família poden comptar amb les benediccions de fertilitat que aquest aspecte astral porta per a avui.

Els teus assumptes seran com els havies somiat encara que tot semblaria anar a un ritme molt accelerat que pot portar cert temor. Podries revisar cada tema, fer una llista dels detalls, ja que la presència de Mercuri en moviment retrògrad podria portar confusions o endarreriments.

És hora de millorar la teva salut intestinal. Per fer-ho, res millor que començar una dieta rica en fibra.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters han de saber que és vital que no siguin impulsius i es deixin portar pels seus sentiments. És important que trobis un equilibri entre experimentar les teves emocions i controlar els teus impulsos.

Per a les teves finances, avui serà un dia prometedor per a aquells empresaris del signe que comencin nous projectes. Respecte a la teva salut, la presència de Júpiter t'ajuda a mantenir la teva salut física i mental.

Això no significa que gastis la teva energia en coses innecessàries o oblidis mantenir-te en forma, així que no caiguis en la indulgència.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Vigila amb deixar-te portar per la influència retrògrada de Mart en conjunció al Node Sud. Aniries cap al passat i no veuries la possibilitat de felicitat que porta per al teu cor aquest moment. Ets posseïdor de nombrosos talents i saps que d'ells dependrà en part el teu futur.

Si escrius les teves idees en un paper, podràs donar-les un desenvolupament coherent que podries compartir amb els teus amics o parella i junts valorar-les.

Els astres mostren una tendència a sofrir dels pulmons o passar per episodis de molestos excessos de tos.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor avui Aquari diu que podràs ser molt feliç. L'amor i les oportunitats per a sentir amor et busquen. També tindràs un major nombre d'invitacions socials.

En referència a la teva economia, el planeta de l'amor es mudarà a la teva casa dels diners, la qual cosa indica que el cònjuge, la parella o l'amor actual et donaran suport financerament. Si treballes pel teu compte, ara és el moment de dur a terme aquestes idees que tens al cap.

Respecte a la teva salut, segurament avui gaudiràs d'una salut excel·lent. Això és gràcies al fet que has seguit totes les indicacions del metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et posaràs gelós si el teu millor amic menja en el mateix plat amb altres amics, o si algú més el crida «BFF» (Best Friend Forever). Li ho explicaràs a la teva parella i muntaràs un drama monumental.

La lluna nova en el teu signe et dóna l'oportunitat de revisar hàbits que no t'han servit per a obtenir l'èxit que esperaves. Manifesta a l'Univers quines són les teves intencions i planifica els teus nous projectes.

Jornada perfecta per a passar-la en un centre de relaxació, spa o balneari. També pots optar per fer-te algun massatge enfocat a alliberar la negativitat i l'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari