L'horòscop diari del 23 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 23 de febrer de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

A grans trets, els astres vaticinen que viuràs una vida familiar i amorosa agradable; perquè tot vagi bé deixa el passat ben enterrat, perquè si es treu algun drap brut de l'ahir podries enfrontar-te al teu cònjuge.

La teva vida professional tindrà lloc en un ambient seriós, fins i tot, per a alguns, excessivament formal.

El bo? Que la situació no serà massa difícil, i algunes coses fins i tot milloraran. Tens els nervis molt controlats, passes pàgina en algunes malalties que et van molestar allà pel cap de setmana i mires a l'horitzó amb optimisme.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tractaràs d'entendre una mica millor a la teva parella, aquest dimarts serà el dia perfecte per a dur a terme noves estratègies de comunicació. Observa els seus gestos, escolta les seves inquietuds, tracta de descobrir petits detalls, aquests que fan de l'objecte del teu amor un ésser únic.

Sofreixes un minvament d'atenció pots cometre determinats errors de més o menys gravetat en el teu treball. Per a lluitar contra aquesta falta de concentració és important que descansis amb qualitat (sense arribar a dormir de més, alguna cosa que és contraproduent).

En aquest sentit, procura que la migdiada no se't vagi de les mans.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella gaudiràs d'un estat d'harmonia extraordinari. Els assumptes que et pertorbaven comencen a mostrar una direcció favorable i per això sentiràs que ja no és temps de retrets ni converses amargues.

Avui podries gaudir molt intercanviant idees i visions de la professió mentre aconsegueixes completar amb alegria tots els teus objectius de la jornada.

El teu cos posseeix una saviesa especial per a sanar les teves cèl·lules. Confiar en la capacitat de sanació del teu organisme és part fonamental de qualsevol tractament que estiguis cursant en l'actualitat

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els huracans emocionals t'enxampen sense protecció i tens por de sofrir un mal irreparable. La teva sensibilitat està a flor de pell, i fins i tot les crítiques constructives que et faci la teva parella et pot sonar com un retret dolorós.

És important que aquest dimarts et posis el despertador abans de l'habitual; si et quedes adormit i arribes tard al teu treball s'assabentarà la persona que més tems.

Els teus llavis són particularment sensibles aquest dimarts, utilitza una bona crema protectora perquè no s'esquerdin. És per salut i també per bellesa!
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs desconnectar de tot i tots per a centrar-te solament en una persona: el teu ser estimat. Et vindrà de gust molt connectar amb la teva parella en un ambient tranquil i íntim per a saber com se sent.

Et sentiràs una cosa aclaparada quan rebis peticions d'ajuda de contactes i amics perquè els aconsellis i ajudis sobre temes financers. Dóna els teus millors consells però deixa ben clar que sense esforç no hi ha recompensa.

Podries sentir-te desanimat en veure que no estàs obtenint els resultats que esperaves amb la seva rutina d'exercici. Paciència Leo, el canvi físic es començarà a notar d'aquí a una mica.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Li dónes moltes voltes al capdavant, i analitzes fins a quin punt la societat t'empeny a viure les relacions amoroses d'una manera que no estàs segur que vulguis per a tu. Hi hauria alguna cosa de dolent si abandones el camí que uns altres van marcar per a traçar el teu propi?

Estaràs ple de dubtes, sense importar si tens una ocupació temporal o si ja vas rubricar el contracte d'indefinit. Escoltes per onsevulla la paraula crisi, i et causa pors lògiques.

Dediques massa temps a determinats rituals de salut i de bellesa, però no notes els resultats. Potser hi ha alguna cosa que estàs fent malament.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui Balança revela que l'Univers et demana deixar anar qualsevol noció preconcebuda de l'amor. Això significa que, si ara estàs amb algú, i aquesta persona posa a prova la teva paciència, has d'optar per la comprensió.

En el laboral, hi ha parts de la teva vida professional que has de deixar fora de l'equació, especialment si són contractes que t'han impedit avançar o t'han menyspreat en el passat.

En la salut, dirigeixes el teu magnetisme personal cap a l'educació i expansió espiritual, i fins i tot et connectes amb comunitats al voltant del món.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No tinguis por de començar de nou si ets solter. Arriba a la teva vida una relació que podria ser important. Però no t'afanyis, hauràs de mostrar calma si desitges avançar.

Les inversions immobiliàries són recomanables en aquest moment per als fills de l'escorpí, si tens en vista un habitatge, assessora't, perquè podries estar perdent un negoci rodó.

Estàs en ple ús de tota la teva energia vital. Et sents en plena forma. L'enteresa física i mental ajudarà a l'equilibri de les emocions.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta serà una meravellosa època per a la teva vida afectiva. Mart en Càncer, en aspecte a Venus a la Casa V, afavorirà l'harmonia i seducció dels nadius, agregant-li una espurna de l'apassionament i la creativitat.

Lamentablement, per als sempre movedissos Sagitari, la possibilitat de fer nous contactes professionals es veurà restringida per la presència de Saturn a la Casa III, tret que siguin per motius d'urgència.

En la salut, és molt possible que estableixin noves amistats que els enriquiran per la seva originalitat i els portaran a elaborar una nova filosofia de vida.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Respecte de les relacions romàntiques, l'afecte, la sensualitat i el suport que sents és únic. A partir d'avui et sentiràs realment lliure d'alguns conflictes que arrossegaves del passat.

Si ets d'aquests nadius del signe de Capricorn que creuen que han d'avançar més de pressa en alguns temes financers, avui tindràs coneixement d'una notícia molt positiva per al desenvolupament de la teva vida professional i econòmica.

És un dia de gran benestar i poder de regeneració cel·lular i físic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els que estiguin anhelant donar un nou rumb a la seva vida afectiva i amorosa comptaran amb els favors de Venus en un signe molt afí, la qual cosa els permetrà moltes possibilitats d'iniciar romanços.

En el professional, existeix la possibilitat de realitzar interessants inversions i negocis, amb el que podran augmentar els seus ingressos i finances.

En la salut avui les coses no seran molt diferents, si es mantenen acurats i no corren riscos innecessaris, no hi ha de què preocupar-se en aquest aspecte de la vida. No obstant això, estan acumulant tensió nerviosa.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb Mercuri ja directe i la Lluna en Càncer demostraràs afecte a la teva parella, fills i familiars. La comunicació serà fluida i faràs sentir bé als teus gràcies al teu comprensivitat. El solter no voldrà saber res de l'amor.

La teva ment estarà molt lúcida i les teves idees en l'àmbit professional permetran resoldre diversos contratemps en l'empresa on treballes. Si tens una empresa pròpia et veuràs en la disjuntiva d'augmentar les teves hores de feina o contractar un treballador.

Els Peixos amb diabetis podrien pujar una fluctuació important en els seus nivells de sucre, tingues precaució.


Comentaris

envia el comentari