L'horòscop diari del 23 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 23 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Com aparellat procura no prendre't les coses a pit, descarta els enfrontaments i no retreguis coses del passat que ja es donaven per liquidades. Els solters voldran treure el seu costat més seductor encara que tindran poc èxit, per la qual cosa hauran de ser més tenaços i diplomàtics.

Has d'aprendre a vendre les teves idees, aquest assumpte és una cosa elemental en la carrera cap a l'èxit.

En principi tindràs una bona salut, i milloraran aquells que hagin sofert malalties relacionades amb la gola. Procura ficar-te en el llit a una hora decent, i així espremeràs millor el diumenge.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Traient el teu costat més seductor viuràs un moment que, sens dubte, marcarà una fita en el teu llibre d'amor i en la teva relació de parella. Et sentiràs orgullós de tu mateix, del que has aconseguit en la teva vida.

Hi ha persones que t'han posicionat en el centre de les seves enveges professionals, i et llancen dards verbals. Podem parlar de discussions per com ha estat el repartiment d'horaris, per exemple.

Seràs molt assenyat, i fins i tot una mica covard; renunciaràs a fer algunes activitats esportives o d'oci molt senzilles per por de lesionar-te.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres t'impulsen a buscar l'amor i la companyia en aquelles persones amb les quals has compartit grans moments de la teva vida i coneixen la teva essència i ànima més que fins i tot tu mateix.

No et queixis Bessons si la vida professional ha pres un caire accelerat i exigent. Ja vindrà un temps en el qual puguis disposar d'uns dies de descans prolongat. Si estàs en situació de desocupació, no et quedis tancat a casa, vés a visitar amics i mou l'energia.

Una vida massa sedentària pot ocasionar molts problemes a la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens gana amorosa, i faràs tot el possible i fins i tot una mica més per a donar-li un bon mos a la vida. El solter que porta molt temps sense ningú al seu costat desitjarà amb força despertar-se amb bona companyia, escoltar una veu que desitgi els bon dia.

La teva vida professional serà estable en el final d'aquesta setmana, i si et saps moure per les senderes corresponents et trobaràs beneficiat d'importants negociacions.

Utilitza bé la teva energia, despertes carregat de bon humor i força física. L'atmosfera global ajuda al fet que siguis feliç.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Per al solter, la conjunció de Plutó amb Venus pot portar de tornada persones del teu passat que han tingut una història romàntica amb tu. Dia memorable en el terreny amorós si estàs en parella.

Per al lleoní que treballi en aquest dissabte l'ambient serà relaxat i distès, tant amb els clients com entre companys. Per als propietaris de negocis propis, s'espera un dia de moltes vendes i fidelització de nous clients.

Un bon descans i els aspectes harmònics de la Lluna et brindaran energies renovades. Tindràs molta energia que sabràs canalitzar de manera correcta.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha molt de mite al voltant de la teva vida sentimental. La teva naturalesa tímida et porta a ocultar situacions d'allò més senzilles, i per això arribaran als teus sentits rumors sobre la teva persona que pots desmentir (o no).

Cada vegada estàs més prop de rebre una interessant proposta laboral, potser per a incorporar-se a un gran projecte al qual li tenien moltes ganes, o una que et permeti donar curs a la teva veritable vocació, aquesta que et fa somriure.

Dorm tot el que el teu cos et demani, i esprem el teu temps lliure amb esports suaus (i en equip).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Lliura que desitgin tenir una relació estable i genuïna, estaran completament satisfets. És un moment excel·lent per a comprometre's o reconstruir la teva vida. El clima astral consolidarà l'amor entre les parelles ja formades.

En el terreny professional, els resultats dels teus esforços en el treball poden arribar més endavant, quan les coses acabin d'estabilitzar-se a nivell general.

En la salut avui Lliura podries sentir-te fins i tot una cosa cansada o sense moltes energies. Has de donar-te temps per a recuperar-te si recentment has passat per un procés infecciós o inflamatori.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida eròtica cobrarà un lloc molt rellevant en aquesta jornada de dissabte, les joguines sexuals, els detalls, la llenceria, la llum i els perfums poden jugar un important paper durant una trobada de reconciliació.

Des del punt de vista professional es tracta d'una jornada molt tranquil·la en la qual no viuràs massa preocupacions. Molts nadius hauran de donar-se temps per a estudiar o desenvolupar un assumpte d'índole acadèmic.

La salut serà òptima durant aquest dissabte.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sempre jovials i llestos per a fer nous amics, podran conquistar a la gent com si res. No sols seran atractius, sinó també intensament magnètics, especialment a principis de mes.

És possible també que vegis tornar els teus diners en cas que li ho hagis prestat a algú en el passat, i les disputes relacionades amb la propietat i la terra arribin a la seva fi.

En la salut, et sentiràs inclinat a prestar més atenció als assumptes espirituals per a aconseguir l'equilibri que necessites. Això sempre t'ha funcionat per a aconseguir la pau interna.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un temps molt intens per als nadius del signe de Capricorn que es troben motivats per la presència del planeta Venus donant tot amb la seva força i potència de compromís i benestar del cor i al mateix temps continuen amb la vibració pròpia de Plutó.

Donar espai per a ser creatiu serà important per a molts nadius que estan sentint la necessitat de canviar d'activitat. El número de la fortuna per a aquesta jornada de dissabte per als nadius del teu signe és el 55.

El físic i l'espiritual es conjuguen en harmonia i promouen accions per a la cura personal.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran de parar esment i mantenir-se en contacte amb persones que els respectin i escoltin. Aquest tipus de companyies seran les més apropiades per a iniciar qualsevol temptativa amorosa.

En el professional serà un dia una mica difícil, no obstant això, les teves metes a curt termini podran complir-se. Pel que, et convé planificar bé els passos a donar en la teva carrera futura perquè aquestes dificultats no t'afectin negativament.

Quant a la teva salut, és convenient que trobis activitats que t'ajudin a sentir-te revitalitzat i a millorar la teva força interior.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Alguns pensaments sobre que necessites trobar una parella millor s'esvairan en adonar-te que eren reflexions que venien des de l'ego i que només t'has estat fixant en els defectes.

Peixos, estàs molt bé vist dins del cercle que conforma el teu àmbit laboral. Si està en joc un ascens, tens moltes paperetes per a aconseguir-lo. Si tens un negoci propi hauràs de fer un extra d'esforç perquè totes les tasques surtin a temps.

Alguna molèstia o malaltia lleu semblarà que s'esvaeix gairebé del tot en aquest dissabte. Notaràs una sensació d'alleujament del dolor.


Comentaris

envia el comentari