L'horòscop diari del 23 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 23 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les vibracions astrals augmentaran la teva vitalitat sexual: la teva passió i el teu erotisme estaran a flor de pell. I amb poc que et provoquin et tornaràs un volcà de pura lava. En termes de treball buscaràs l'acció, estaràs temptat a sortir-te del que s'estableix i fixar-te nous objectius, ambiciosos i i específics.

Obtindràs excel·lents resultats si fas cas a la teva intuïció, i la combines amb el consell de persones amb més experiència i saviesa que tu.

Distribueix millor les teves obligacions en la teva agenda, perquè això et permetrà evitar certes despeses innecessàries d'energia.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cel conjugal està subjecte a les tempestes; els teus impulsos actuals són elèctrics. Molts nadius creuen que han perdut un valuós temps de la seva vida per acontentar als altres, i que es van oblidar del seu propi gaudi.

Hauràs de ser raonable i organitzat en matèries financeres. Tot estarà bé sempre que, seguint el conte, tinguis actitud de formiga i no de cigala. Només així sabràs administrar amb prudència els teus pressupostos.

Estaràs satisfet d'energia, però cura amb la forma en la qual l'administres. Els esports d'alta intensitat, millor deixar-los per a un altre moment.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dissabte molts dels nadius del signe viuran el seu aniversari i això és alguna cosa que has de festejar malgrat qualsevol condició en la qual et trobis. Començar bé el dia és garantia de manifestacions d'amor i d'afecte. Abraça als teus éssers estimats amb força i alegria.

Pot ser que tinguis en porta una oferta professional sense igual, un dels teus somnis està a punt si es fes realitat i no pots perdre aquesta ocasió. No ho pensis tant o passarà el tren i quedaràs en l'estació paralitzat.

Els astres mostren unes bones condicions celestes per a la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'esfera conjugal estarà molt ben protegida. Les parelles se sentiran unides i còmplices, i sabran donar curs als més picants desitjos. Els qui tenen el cor lliure, descobriran noves persones en llocs que no s'esperaven.

En els negocis la sort no treballa favor teu, així que hauràs de ser més enginyós per a atreure-la. Necessitaràs utilitzar molt de tacte i diplomàcia. Et trobes amb un bon to.

Molts tornaran a utilitzar aquesta vella bicicleta estàtica que tenien a casa, i que ja formava part de la decoració.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els teus sentiments en els teus vincles s'han enfortit però no voldràs moments molt passionals. Preferiràs un amor tranquil que t'assossegui l'ànima. L'ambient domèstic i familiar serà harmònic i pacífic.

El flux de diners podria sofrir canvis abruptes i veure't en la necessitat de demanar ajuda econòmica a familiars o amics. Descobriràs alguns projectes i empreses interessants, i xerraràs amistosament i alegrement amb contactes que podrien obrir-te algunes portes.

Algunes preocupacions momentànies et posaran nerviós. La resta del dia es caracteritzarà per tenir energia però no voler realitzar grans esforços físics.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dissabte estarà marcat per la bona fortuna amorosa. Estaràs relaxat, seràs bo i indulgent amb tu mateix, i en trobar l'equilibri personal podràs donar bells moments als quals estan al teu voltant.

Si vols crear la teva pròpia empresa, no ho dubtis, segueix la teva inclinació i tindràs molta satisfacció. També podries adaptar el teu negoci als nous temps. No vives en el passat. El teu dinamisme, sense ser explosiu, et permetrà avançar un petit pas fins als teus objectius.

El dia serà especialment positiu per a aquells que passen per un episodi de tristesa o depressió.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui en l'amor estaràs regular Balança. Si estàs en parella, és molt possible que tingueu discussions i complicacions, per culpa de la gelosia. Necessites solucionar ràpidament aquesta situació, perquè tens tendència a somatitzar els teus problemes amorosos amb la salut.

Avui et continuarà anant bé econòmicament, tindràs les teves factures pagades i les teves despeses cobertes, però no pots fer despeses excessives ni permetre't capritxos, almenys de moment.

La salut per a avui es veurà alt ressentida, et sentiràs cansat i pot ser que tinguis contractures a l'esquena i espatlles a causa de la sobrecàrrega de treball.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest dissabte el carisma i la lluentor especial de la teva mirada travessaran totes les fronteres i per això podràs donar amb l'amor sense massa esforç. Sentiràs que t'entenen i et reben amb el cor obert i això té un gran valor quan una relació comença.

Escorpí, com més penses, moltes vegades és quan menys arriben les idees, solta la teva comanda a l'Univers i espera les respostes en el silenci del matí.

Els astres mostren un influx positiu en el que refereix a la salut i el benestar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El Sol retingut per una retrogradació que va començar el dia 13, mantindrà a Venus fins al mes d'agost a la teva casa de l'amor i beneficiarà les teves relacions amoroses aquests dies. Hi ha moltes dinàmiques canviants quant a la part financera.

Aquest nou patró desestabilitzador està sota l'influx de diversos planetes situats en el teu sector d'ingressos. Per a la salut avui hi haurà millora per a aquells nadius de Sagitari que estiguin sofrint dolor físic o processos inflamatoris, sobretot.

Recorda que la inflamació és una de les principals causes de tota mena de malalties.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La vida es mostra plàcida per als fills de Saturn, els astres mostren poques novetats en aquest dissabte en el qual refereix a la teva vida amorosa i emocional. La calma és el clima que destaca i agrairàs al cel que així sigui.

La realitat és moltes vegades més inquietant i fantàstica que la ficció. Moltes possibilitats estan arribant a la teva vida i no imagines que positiu serà en la teva vida.

Comença aquest dia movent el teu cos amb suavitat, estira i fes un massatge amb amor cada múscul per a recuperar la flexibilitat perduda.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, t'animaràs una mica més i d'aquesta forma propiciaràs flirtejar amb algú, que apareixerà per mediació de les teves noves relacions professionals, intel·lectuals o també espirituals.

En el professional i financer, continues tenint molt bona intuïció per als negocis, així és que si tens ocasió d'invertir en alguna cosa, que et crida l'atenció, no dubtis a fer-ho.

La teva salut dependrà de les teves emocions, per això és important, que a la teva casa hi hagi harmonia i benestar. Recorda que desconnectar de les preocupacions diàries és essencial per a la teva salut.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Serà un dissabte molt ociós. Seràs el centre d'atenció en la majoria de converses el que et farà sentir molt volgut i afalagat. Els solters estranyessin la companyia d'una parella amorosa.

Alguns nadius podrien sofrir en aquests dies un acomiadament del seu lloc de treball o reducció de la jornada laboral. Ràpidament et posaràs a actualitzar el currículum i inscriure't en tots els portals d'ocupació digitals que trobis.

Per fi li estàs prestant l'atenció que mereix a la teva salut física. Començar de pocs i ser constant està sent la clau de l'èxit.


Comentaris

envia el comentari