L'horòscop diari del 23 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquest dilluns, procura tenir lligat a curt a aquest diable que et murmura coses dolentes a cau d'orella o en cas contrari danyaràs els sentiments dels teus éssers estimats.

A casa millora la situació econòmica. No gastaràs per sobre de les teves possibilitats, en part per culpa de l’actual situació. Vigilaràs més els teus estalvis i els administraràs millor.

Creus que estàs en forma, però voldràs fer alguna activitat física dins de casa que et cansarà més del necessari.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El cel preveu que tinguis els nervis una miqueta descontrolats amb assumptes familiars, i que hagis de comptar fins a deu molt sovint. Els canvis que s'han produït en la teva llar no t'han agradat molt i hauràs d'acceptar la nova realitat.

Es percep un moviment físic de diners o d'un bé preuat, que viatjarà des d'un destí fins un altre. Així, pot ser que arribi aquesta compra que vas realitzar a través d'Internet i que ja s'estava retardant.

En lloc de cansar el teu sistema digestiu amb aliments pesats o indigestos, adopta una dieta lleugera.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els retrets i les paraules àcides que sepultaves en el més profund de la teva psique sorgiran com el foc d'un drac i podries produir estralls en algú molt volgut. Cuida les teves paraules, pensa abans d'actuar perquè no hagis de penedir-te més endavant.

Errors, oblits, malentesos i pertorbacions de tota mena podrien afectar el teu bon nom i deteriorar les relacions amb clients importants. La teva intuïció és més afilada que de costum.

Els nadius del signe dels bessons tenen per davant un dia agradable en el que refereix a la salut corporal.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comences la setmana amb una gran preocupació per la teva imatge personal i el teu atractiu. Seràs molt enginyós per a treure la millor versió de tu mateix, i que tots vegin que ets una persona triomfadora amb gran èxit en totes les facetes de la seva vida.

Pots permetre't fer plans empresarials que se surtin de l'habitual. El teu cel et converteix algú creatiu. Pots fer inversions una mica més elevades, però estàs segur que els diners tornarà a tu multiplicat.

Porta damunt mocadors, ets susceptible a sofrir problemes de respiració i saps que vivim un moment especialment dedicat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les teves relacions amoroses seran molt excitants, sigui en els romanços o matrimoni. Bona sort en l'amor per als solters. La fecunditat estarà en nivells alts, aprofita si tens al cap tenir un fill.

A la feina, la teva capacitat de concentració, dedicació i raonament pot portar-te a grans descobriments. Comença una bona època per als estudis que es facin per interès personal. Urà et portarà guanys econòmics inesperats en les teves inversions.

Mart i Plutó fan conjunció en la teva zona de salut i això t'aportarà una tremenda energia que has de saber canalitzar, sinó que podries tenir arrencades temperamentals violentes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu dilluns et fa tenir poques ànsies d'amor. Venus en certa manera t'ha abandonat, i tens molta sensibilitat en el teu ser. Necessites reinventar les teves il·lusions, marcar-te un nou ritme perquè el teu cor torni a bategar fort.

Tens molts somnis per complir, i amb la teva nòmina actual (i la teva particular manera d'administrar els guanys) els comptes no acaben de sortir.

Per a vetllar pel teu benestar, podries omplir la cistella de la compra de productes locals i de menjar ecològic, que li farà molt bé al teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres et revelen avui Balança que tot allò que facis o deixis de fer darrere de l'amor, tindrà conseqüències immediates. Les energies planetàries d'aquest cicle fan que tot vagi més ràpid, així que tracta de ser molt conscient de tu mateix.

Pel que fa a la teva economia, no hi haurà cap canvi de consideració durant el dia d'avui. En el terreny professional, pot ser que necessitis una empenteta per a motivar-te i seguir endavant.

Referent a la teva salut, l'horòscop d'avui prediu bons moments per al teu cos físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva dolçor inspirarà a la teva parella a obrir el seu cor, per la qual cosa no hauries de sorprendre't si et trobes rebent cartes d'amor i missatges satisfets de tendresa. Si estàs solter, podràs trobar espais interns en els quals trobaràs comprensió a esdeveniments del passat.

Avui sembla que és un dia de sort per als nadius d'Escorpí que estan en relació de dependència, ja que a la tarda et sentiràs molt feliç del seu acompliment i això és alguna cosa que atraurà grans recompenses per a tu.

Els teus plans per a cuidar la teva salut són exactament el que estàs necessitant en l'actualitat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a avui en l'amor Sagitari augura un estancament temporal. Les persones en relacions permanents sentiran una mica d'avorriment i monotonia. Recorda que depèn de tu fer alguna cosa per evitar aquestes sensacions.

Respecte a les teves finances i vida laboral, la predicció per a avui diu que hauràs de donar prioritat a la resolució del que tens entre mans abans d'assumir nous compromisos.

En relació amb la teva salut, serà un dia molt bo, només entelat per un mal de cap passatger, que té el seu origen en tensions personals internes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si tens alguna cosa per a conversar amb la teva parella tria les hores del matí en les quals els astres condicionen l'ambient a una major comprensió i una subtil trobada de les ànimes.

Temes vinculats amb la llar o la família et cridaran l'atenció i drenaran la teva energia de tal forma que no podràs donar tot el que volguessis dins de l'àmbit laboral.

La teva vitalitat està a ple gràcies a la presència de nombrosos planetes especialment per a aquells nadius del tercer deganat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El magnetisme dels solters irradiarà de manera que els resulti beneficiós per a establir noves relacions, cauran rendits als teus encants Aquari, aquesta setmana comences trepitjant fort.

En el laboral, les condicions seran bones, especialment durant aquests últims dies del mes. D'altra banda, el maneig efectiu de la comunicació et facilitarà l'assoliment de beneficis molt importants.

No hi haurà canvis substancials en el teu estat de salut en general. En aquest sentit, el millor que pots fer és continuar cuidant-te i millorant dia a dia els teus hàbits per a tornar-los el més saludables possible.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Prou Peixos, que algú hagi estat el teu amic tants anys no significa que hagis de seguir al seu costat si ja no et fa bé. El solter se sentirà atret per persones amb un caràcter psíquic o místic que coneixeran a les xarxes

A la feina, si se't presenta l'oportunitat de trepitjar algun company per quedar el per damunt, ho faràs. La teva imaginació per a resoldre problemes o plantejar noves idees semblarà que està desconnectada.

El sextil entre Venus en Taure i Neptú en el teu signe t'influenciaran per a gaudir dormint. T'aixecaràs tard i fins i tot tiraràs una migdiada i que bé descansaràs!

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari