YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 23 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 23 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs amb el cap una miqueta dispers en tot el relacionat amb els teus amors. Perceps li passo del temps d'una forma rara, i alhora, et fa por a pensar el què t'oferirà la vida el dia de demà.

T'has aixecat amb ganes de menjar-te el món a l'hora d'anar al treball. Els qui t'envolten aplaudiran la teva renovada energia; certament, ja et tocava tirar-li ganes a la vida i ser més feroç i competitiu.

El contacte amb gent volguda et permetrà veure la vida amb un altre color més càlid.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi ha rondant pel teu cap una descontrolada por a la solitud que es pot convertir en el teu major enemic. Taure, respira i mira a l'horitzó amb optimisme, estàs envoltat de gent fidel i sincera, en la qual podràs confiar plenament davant qualsevol circumstància de la vida.

Hi ha comportaments d'alguns companys que no t'agraden un pèl. A més, determinades tasques t'estan sortint malament.

No deixis de fer aquesta activitat esportiva que tant t'agrada; potser el teu físic i la teva resistència no són les d'ahir, però qualsevol activitat es pot adaptar a les teves actuals circumstàncies.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no baixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No es planteja una jornada lleugera per als teus amors, així que has de tenir l'energia i la paciència farcides fins al màxim. Tens una ambició molt interessant, que et porta a embarcar-te en un negoci amb mires internacionals.

Abans de signar cap document analitza si realment pots assumir la inversió i el risc; que les ganes de riquesa no t'enceguin.

En els últims temps has desenvolupat una excel·lent disciplina amb la teva alimentació. Aquest dimarts, no obstant això, estàs a punt de manar-lo tot al trast. Només un consell: una cosa és un capritx, i una altra pegar-te un festival.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter es veurà atacat quan en una reunió en família o amics jutgin sobre les seves decisions amoroses. La comunicació amb els fills i parella no serà fluida i no sabràs fer-te entendre.

Alguns projectes porten uns dies a trompades: ara sí que ho tirem cap endavant, ara no… La frustració t'envairia en un altre moment, però en comptes d'atabalar-te utilitzaràs aquests temps “parat” per a avançar altres tasques.

Disposaràs vitalitat, energia i agilitat. El teu estat mental demanarà alliberar dolentes vibres i obtenir serotonina. Així que enfunda't a la teva roba de fer exercici o esport i a moure el cos!

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Normalment tens paciència en els teus amors, i quan et trobes amb el cor lliure t'és igual esperar que aparegui aquesta persona que encaixi amb tu a la perfecció. No obstant això, aquest dimarts trobaràs a faltar la companyia, i tindràs un sofriment ocasional (encara que intentes dissimular-lo).

Tens la sensació que tot et surt malament en el treball, i que la mala sort t'acompanya com una ombra.

El fred serà el teu més feroç enemic aquest dimarts. No portaràs res bé els canvis de temperatura, i alterarà la teva capacitat de concentració.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, serà un dia favorable en l'amor, de fet, la teva relació amorosa anirà per bon camí i sentiràs estabilitat emocional. Això serà molt important, ja que, fins ara estaves en una situació totalment contrària.

En el camp professional, avui hauràs de tenir especial cura, ja que, si perds la teva ocupació actual, no serà gens fàcil aconseguir un altre.

En la teva salut, avui es mantindrà estable i sense majors contratemps, però igual hauràs de cuidar-te i evitar els excessos, una bona alimentació rica en proteïnes i vegetals et farà molt bé.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Presa els beneficis que porten per a tu els astres aquest dimarts perquè es tracta d'un halo màgic per als assumptes del cor. Si véns de passar una temporada tempestuosa és necessari que prenguis una pausa en discussions estèrils i intentis prendre contacte amb l'amor veritable.

Els astres anuncien bones notícies per a aquells nadius que es troben en cerca d'una nova ocupació.

La salut dels escorpins serà fantàstica aquest dimarts.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, pot ser que hagis sentit que les teves relacions romàntiques estaven caient en la rutina. Per sort, l'horòscop de Sagitari d'avui prediu que això canviarà radicalment.

En l'entorn professional serà més probable que necessitis treballar amb uns altres. Tracta de tenir confiança mentre fas això, perquè quant millor treballis amb uns altres, millors resultats aconseguiràs.

En la salut, serà un bon dia, no hi ha res pel que Sagitari hagi de preocupar-se, excepte per mantenir la seva bona forma física i vigilar l'alimentació. Comptes amb una gran força espiritual.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hi ha tresor més gran que saber-se estimat i tu honraràs aquesta sensació posant el millor de tu per fer d'aquest un dia perfecte per a tots els que prenguin contacte amb tu.

Avui pot ser que els teus assumptes no flueixin com ho desitges. Tot sembla obstruir-se i no hi ha manera de concretar cap detall important.

Les hores semblaran diluir-se en moviments sense sentit. Aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i distraccions. Vigila, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui t'anirà bé Aquari. Si tens parella, vius gairebé en el paradís de l'amor. Estàs molt bé amb la teva parella i l'amor i complicitat que compartiu és més profund que mai.

En l'àmbit laboral, sembla que el més important en la teva vida continuarà sent el treball. Si hi ha un nou projecte gestant-se, seria el moment idoni perquè el llançaràs.

Avui estaràs bé de salut, però l'estrès que tens en el treball, podria passar-te factura amb llargues nits d'insomni per les preocupacions.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et tancaràs en la teva pròpia bombolla de solitud, aquesta que et fa sentir confortable. La teva parella sentirà que molesta quan s'acosti a tu. El solter serà qui faci el primer pas en enviar-li un missatge a aquesta persona que l'atreu.

No et farà especial il·lusió quan el teu superior anunciï la preparació d'un esdeveniment per a promoure el sentiment d'equip, però acabaràs passant-te'l molt millor del que esperaves. No et preocupen els imprevistos i prefereixes no estalviar. Cras error Peixos.

Si t'agradaria fer algun voluntariat però ara mateix no pots, considera donar sang.


Comentaris

envia el comentari