L'horòscop diari del 23 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 23 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sents que t'està esquivant i que gairebé no pot ni vol mirar-te als ulls, com si tingués alguna cosa a ocultar. Et dóna mala espina la seva actitud i sospites de cadascun dels seus gestos.

Et dóna mandra tornar al treball, i més després del cap de setmana, però no et queda una altra, Àries. Les coses no seran tan complicades com t'imagines.

En aquest dilluns hi haurà més excessos del que desitges; així que hauràs de duplicar la teva capacitat per a rebutjar plans que atemptin directament contra la teva salut.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents un personatge secundari en la pel·lícula de la teva vida, sobretot pel que fa a l'amor. Pot ser que hagi arribat algú que t'hagi robat totes les escenes?

Aquest dilluns està carregat de dinamisme en el que concerneix el teu treball i els teus diners: agarra't ben fort al cinturó de seguretat perquè qualsevol cosa pot passar. Els qui estiguin en desocupació rebran una proposta professional.

Seria bona idea que anotis cada matí en despertar allò amb el que vas somiar el dia anterior; la teva ment t'està enviant un missatge, però encara no aconsegueixes desxifrar el què.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per a aquesta jornada de dilluns els astres porten meravelloses energies per als nadius del signe de Bessons que viuran escenes de romanticisme però també de gran confusió.

Si ets d'aquells nadius que estan a la recerca d'una nova feina és probable que avui prenguis contacte amb una possibilitat laboral que no té res a veure amb el que estàs acostumat a realitzar.

La meditació, l'oració i la contemplació de la naturalesa poden donar com a resultat un major benestar físic i psíquic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb la teva parella, si és que tens, no es preveu que vagi a haver-hi cap problema, Càncer, encara que sí que estaràs en dissonància amb algun membre de la teva família o del teu cercle d'amics. Xocareu en determinats punts de vista sobre el dia a dia i podries sentir-te fins i tot traït.

Es destaca la teva destresa a l'hora dels negocis. En el cas que estiguis al capdavant d'un projecte amb molts treballadors dóna manyagues al teu equip, i oblida el fuet a casa.

Protegeix els teus llavis amb una mica de cacau per a evitar aquestes esquerdes doloroses.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El romanticisme impregna aquest dia en què sembla que portis posades unes ulleres de color de rosa. Tot va vent en popa i tots els senyals indiquen que has trobat la teva ànima bessona.

Si estàs desocupat i ets expert en un tema específic podries plantejar-te donar xerrades o crear vídeos per a ensenyar als altres sobre això que tan bé se't dóna. Permet-te algun capritx que et faci especial il·lusió, te'l mereixes.

Els aspectes i energies planetàries són òptims si busques concebre un fill, sigui dins d'un matrimoni o de manera monoparental.

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus desplega davant teu la teva catifa de la felicitat i el plaer. Seràs potser el signe millor protegit en l'amor de tot l'Horòscop. En el teu pit hi ha fortes ganes de donar i rebre afecte, i amb la teva parella la sensualitat estarà en cada porus de la teva pell.

S'estan prenent decisions que t'afecten directament el teu treball, però sents que ningú està tenint en compte el teu punt de vista.

Com el Nadal està encara relativament lluny, evita començar ja a menjar torrons i dolços típics d'aquestes dates.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Fins i tot si Venus és positiu per al teu signe, tindràs a Mart en oposició. Aquí, en les relacions romàntiques que porten molt temps, no serà fàcil mantenir la calma.

En el professional, podries haver d'afrontar serioses dificultats per a dur a terme els projectes laborals, però aviat tot començarà a millorar.

En la salut, sembla que les energies en el teu signe són molt escasses amb Mart en oposició, el nerviosisme podria jugar males passades fins i tot a nivell físic. La tensió i l'estrès emocional o laboral són la causa d'algunes malalties.

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna en el signe d'aigua Peixos s'uneix a Neptú i permet que l'amor es filtri en els cors connectant amb una vibració còsmica i de característiques kármicas. L'amor s'assemblarà més als contes de fades gràcies a aquests emplaçaments.

Un negoci podria començar a gestar-se en la teva ment. Atén els senyals que arriben per a afavorir-te.

Però existeix una tendència a ser molt permeable i per això hauràs de cuidar-te d'intoxicacions. Evita el peix i els mariscos.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que experimentis una sensació de solitud, una sensació de malestar i incomunicació amb la parella sentimental, no obstant això, Mercuri en Sagitari t'ajudarà a remeiar-ho.

En el professional, un excel·lent Mercuri en el teu cel fa que no falti diners en les teves butxaques. Això es veurà reforçat amb la presència de Júpiter i Saturn en trànsit en la teva segona casa.

En la teva salut, començaràs a sentir en el teu interior una gran energia que es veu reforçada per Mart en Àries, també una gran creativitat i un estat d'ànim que creix en optimisme i autoconfiança.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

De tots els signe ets qui podrà comunicar-se d'una manera dolça i suau de tal forma que l'erotisme se sublimi amb maneres afectuoses i càlides. Si estàs vivint en solitud obre els braços per a aquest nou amor que arribés sense avisar.

Si has estat estancat en una ocupació que no et satisfà o no t'omple l'ànima per complet és possible que comencis un nou cicle.

Podries estar patint atacs d'al·lèrgia molt molestos. Pren suplements de vitamina C.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En línies generals, serà un dia una mica complicat, però trobaràs les eines necessàries per a recuperar la bona marxa de la relació. Si estàs solter, podràs reprendre el bon camí en l'últim moment.

En el treball, Júpiter i Saturn estaran en el teu cel, Júpiter després de dotze anys i Saturn després de vint-i-nou anys. Un esdeveniment excepcional que deixa bones esperances i l'obertura a nous horitzons.

En la teva salut, has de mirar cap a una cosa nova i deixar de costat això del passat, que ja no és útil i satisfactori per al teu progrés intern i extern.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És un bon dia per a tancar acords en l'àmbit amorós, posar termes justos i començar una guardiola si heu decidit estalviar. La teva mare (o una figura materna) necessitarà de la teva ajuda, està passant per un mal moment i necessita el teu suport.

És poc convenient signar contractes laborals, fer compres i, sobretot, inversions. Experimentaràs una sensació d'urgència per dur a terme totes les teves tasques i dir unes certes coses de manera impulsiva de les quals després podries penedir-te.

És el moment d'acte-examinar-te i veure si estàs complint els teus objectius de 2020 quant a salut es refereix (exercici i bona alimentació).


Comentaris

envia el comentari