IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 24 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

S'espera una bona harmonia sentimental; la teva parella et coneix perfectament i sap com utilitzar les seves eines per a alleujar les tensions que poguessin existir en la teva llar. Els solters podrien precipitar-se en assumptes amorosos.

En el treball estaràs ben influenciat. És el moment de llevar-li la pols als teus projectes antics, ja que podrien tenir una nova vida de la nit al dia. La teva vitalitat té molt bones influències i sabràs administrar les teves energies.

El teu desig llaminer es dispara, i mantenir-te fidel a una dieta serà una tasca difícil.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu encant brillant i la teva energia li faran guanyar totes les batalles en l'amor. Seràs seductor i el teu magnetisme et farà irresistible. L'entorn planetari et farà més atractiu i potenciarà el teu humor.

L'estat de les seves finances pot donar-te suors fredes. Molts nadius es lamentaran per no haver estat més raonables en el passat, i comprovaran que si haguessin estat una mica més moderats, haurien evitat els problemes presents.

Aquest divendres serà interessant per a aquells nadius que es dediquen a la competició esportiva; seràs molt fer en les activitats per equips.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els amics compliran un rol molt important. Et refugiaràs en ells com un nen en la seva mare. Et sentiràs molt contingut per les paraules sàvies i els consells que et dispensin. No desesperis, ningú és infal·lible.

Sentiràs que la sort està de la teva part. Per a aquells que estan sense una ocupació els astres porten una infinitat d'idees de negocis que arribaran per mitjà de somnis o estats de meditació.

Si dirigeixes la teva ment cap a un estat d'alegria interior i agraïment per la poca o molta salut que posseeixes, veuràs que aviat les teves cèl·lules responen augmentant el teu benestar.

  

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cònjuge tindrà molta sort d'estar al teu costat, i és que aconseguiràs que gaudeix del teu tremend apetit per la vida. Sabràs posar-li la màgia a qualsevol situació quotidiana; amb una mirada, en el teu món regnarà l'inusual i l'inesperat.

En la teva empresa s'eliminaran certes barreres; aquest company tòxic s'anirà a un altre departament, o el teu cap deixarà d'usar mètodes poc ortodoxos per a pressionar-te a la recerca de resultats ràpids.

Aquells nadius del cranc que pateixen una malaltia crònica poden fins i tot trobar un tractament efectiu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En la teva relació, si sospeses pros i contres, i gana el bo deixa de ser tan minuciós i crític amb la teva parella i centra't a gaudir de l'amor. Si tens fills, aquests se sentiran una miqueta atabalats i es posaran rebels.

Pot ser que les coses estiguin lletges, Lleó però, quan t'has rendit tu? Mai! Per molt difícil que vegis el panorama, saps que remuntaràs. Ho aconseguiràs, vagi si ho aconseguiràs!

Si el teu cos et demana dolç, evita la brioixeria industrial. Anima't a comprar tot el necessari per a fer un flam o unes galetes. Així controlaràs la quantitat d'ingredients.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Obre el teu cor: intenta aprofitar aquest dia al màxim, esprement cada minut. Si ets solter, estaràs de bon humor per a renovar els llaços sentimentals o amistosos que últimament has descurat.

Hi ha un gran dinamisme en el teu futur professional; no baixis el ritme si actualment estàs posant llavors per a recollir-les pròximament. La teva salut hauria de millorar significativament, l'aspecte del teu cel és molt bo.

No et fallaran les energies encara que la situació es posi complicada, i sabràs controlar la teva golafreria, tiraràs en el teu plat les racions justes que el teu estómac necessita, no més.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els assumptes del cor avui caminaran molt bé. Si estàs en parella, gaudiràs d'harmonia i complicitat amb la teva persona estimada. El romanticisme donarà una nota de color a la vostra relació.

Quant a la feina i en la teva professió tot sembla indicar que t'anirà bastant bé. Seguiràs al mateix ritme que en dies anteriors, seguint la teva vida quotidiana i la teva rutina de manera eficient i ordenada.

En la salut , l'horòscop prediu que avui serà no serà molt bona. No obstant això, podria ocórrer que tinguis les defenses una mica baixes.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És molt probable que les declaracions d'amor profund i la trobada amb la teva ànima bessona es donin en aquest divendres tan especial. Es tracta d'una jornada en la qual el sol brilla en el teu interior amb la refulgència d'un dia de primavera.

La major part del temps de treball avui es dissoldrà en anomenats i missatges que hauràs de respondre per a complir amb les teves obligacions.

La tecnologia és molt útil però tanca el perill de generar problemes de visió i fatiga. Cal moderar-se per a no sofrir les conseqüències.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Sagitari, prediu un dia ideal perquè llimis asprors amb aquests sers estimats amb els quals hagis participat en algun enfrontament recentment.

Respecte a la teva vida laboral i la teva economia, la predicció d'avui augura un dia ple de situacions noves. Segurament et trobaràs immers en un munt de circumstàncies que no havies viscut abans.

En la teva salut, principalment el focus d'atenció estarà posat en la teva gola. Potser has de fer una incursió en el teu interior per a veure si aquest dolor és producte d'un bloqueig emocional.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries tenir alguns frecs amb algú volgut per assumptes de diners. Això inclou la teva parella, un amic o un familiar proper. No deixes que això espatlli la vostra relació.

La teva vida econòmica i les teves despeses podrien sofrir certes dificultats i Mart en la teva zona dels diners atreu molta activitat i alguns problemes. Durant tot el dia tindràs una sensació que el temps passa volant i no aconsegueixes concentrar-te en res. De totes les tasques que t'havies proposat compliràs amb unes poques.

És un dia excel·lent per a recuperar energies si controles la tossuderia i el pesar. Els nadius del teu signe tenen una tendència natural a la negativitat i l'ànim seriós.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció avui divendres Aquari augura una jornada on el més important serà crear espais personals al mateix temps que es treballa el vincle amorós. En la relació ha d'haver-hi temps per a estar junts i temps per a cadascun per separat.

En l'àmbit professional, segurament s'hagin realitzat algunes modificacions en la manera de treballar recentment. Això no ha de ser excusa perquè els Aquari caminin queixant-se tot el dia.

Respecte a la teva salut, l'horòscop avui prediu que és possible que puguis sofrir algun problema relacionat amb els peus.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella tindrà el desig sexual pels núvols. Aquesta actitud et farà gràcia al principi però passades les hores començarà a atabalar-te.

En el treball serà un dia alegre, amb la majoria de companys i caps de bon humor. La comunicació i reunions no s'allargaran i podràs fer les teves tasques dins del que es preveu. Podries veure't obligat a trencar la teva guardiola i fins i tot la dels teus fills (si tens).

Fer exercici i estiraments no basta, cal saber fer-los bé. D'una altra manera no estaràs treballant els músculs de manera correcta i, fins i tot, podries lesionar-te.


Comentaris

envia el comentari