L'horòscop diari del 24 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 24 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha poca precisió en el teu cel amorós; el teu futur hauràs d'escriure-ho tu, posant el millor del teu ésser. Comences la nova setmana carregada d'ambició, i moltes ganes de posar el teu univers laboral de l'inrevés.

La fortuna et somriu, aconseguiràs l'èxit, però hauràs de suar la samarreta. Destil·laràs cert orgull que pot no ser ben rebut pels teus companys.

Per evitar aquesta fam que et dona en hores que no procedeixen hauries de portar amb tu alguns snacks saludables: uns bastons de pastanaga, infusions diürètiques... I inclou en el teu menú més proteïnes lleugeres.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si en aquests moments tens problemes en la teva relació de parella, no podràs ignorar tot i continuar com si res estigués passant! Pren els comandaments de la teva vida.

El teu cap s'omple de projectes creatius, trobaràs els millors recursos per valorar les teves idees més innovadores. S'aguditza la teva intuïció i la teva creativitat, i estàs protegit de les enveges i la gelosia.

Posar-se en forma no és una cosa que s'aconsegueixi de la nit al dia, i fuig com de la pesta de plans miraculosos per aprimar-te o tenir una musculatura generosa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del signe dels bessons joves passaran un dia ideal per reciclar les seves amistats de la infància, gaudint de l'afecte i l'alegria de compartir cada dia. Sortir de passeig junts pot ser una experiència molt enriquidora per a tots dos.

La tendència astrològica de les alineacions planetàries descriu un dia de molta acció en l'àmbit de la feina. La jornada és excitant i sentiràs que desafia la teva capacitat d'aconseguir els teus somnis en el laboral.

La teva salut és bona. El nivell d'energia vital i mental és normal.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La sensació d'un amor a primera vista sorgirà al cor del Cranc solter, i serà molt profunda. Sentiràs que el teu estómac s'omple de papallones que voletegen, la teva forma de ser t'aproparà fins a un bell tresor.

Per circumstàncies variades voldràs complaure al teu entorn de treball, i et tornaràs una persona una mica falsa. Et posaràs una careta que projecta el que tu creus que esperen de tu, i renegaràs de la teva veritable personalitat.

Abans de fer esport recorda fer un escalfament en condicions, així t'escaparàs de possibles lesions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Serà una jornada en què estaràs molt disposat per gaudir dels plaers de la carn a qualsevol hora. Però la teva parella no respondrà com esperaves sinó que estarà freda i distant la qual cosa et frustrarà.

L'entrada del Sol i Mercuri a Verge activen la teva zona de recursos i se't donarà molt bé gestionar les teves finances. Seràs molt pràctic quan es tracti de fer negocis i tindràs èxit en les professions que requereixin enginy per fer diners.

En l'àmbit físic, les teves hormones estaran molt esvalotades i poden fins i tot desconcentrar-te mentre estàs treballant.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Gaudiràs d'una neutralitat benvolent en els assumptes de l'amor; podràs posar els fonaments per a una relació sòlida si és que està començant a veure amb alguna persona. Et sorprendràs, perquè no encaixa amb el que en principi podria catalogar com el teu tipus.

Controla les ànsies que t'insufla el teu entorn per créixer en el treball; et converteixes en una persona molt competitiva, que podria deixar belles amistats al seu pas.

La meditació és perfecta per a la teva salut; que dediquis uns cinc o deu minuts al dia pot ser suficient per enfrontar-te tot el que et posin per davant.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança passaràs per moments en què et sentiràs molt distant de la teva parella i augmentarà la teva desconfiança i gelosia. Totes aquelles persones que surtin de la teva vida ja no haurien de seguir al teu costat.

El teu objectiu principal avui a la feina és sortir de l'estancament que tens des de fa dos anys, tenir més poder, arribar a nous càrrecs i assumir més responsabilitats laborals i professionals.

En la teva salut, hauràs de tenir cura, hauries de cuidar més del teu cos a causa de les influències de diversos planetes que no et són favorables.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La Lluna està transitant el teu signe i et dotarà d'una lluentor emocional diferent. Sentiràs cada paraula que escoltes amb una sensibilitat excessiva que no sempre és bona. Si ets d'aquells nadius que estan solters obre els braços per rebre l'afecte que una persona adorable sent per tu, podries trobar a l'amor quan menys ho esperes.

Si necessites presentar escrits o comunicar-te amb alguna autoritat o entitat els astres t'auxiliaran i trobaràs les paraules perfectes per assolir els teus objectius.

La fertilitat augmenta gràcies als aspectes astrals que s'observen al cel.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als solters de Sagitari, la presència de Mart i Quiron retrògrad a la Casa V del signe, pot suposar una actitud ambivalent davant les reaccions romàntiques: d'una banda, proactiva i de l'altra, temorós el rebuig i les velles memòries.

Pel laboral hi ha la possibilitat de guanyar una major projecció del perfil laboral, igual que ascensos, acceptació de càrrecs de comandament, i trobades amb potencials mentors.

En la salut, les influències planetàries existents augmenten la susceptibilitat cap a malalties hormonals o de sistema nerviós. També hi haurà estrès i ansietat.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Capricorn, gaudeix de la passió i la profunditat emocional mentre puguis i intenta encomanar aquesta vibració a la teva parella. La sexualitat de les cabres es veurà influenciada d'una manera molt positiva.

Tens molta energia Capricorn, estàs sent influenciat per Mart des del fogós Àries i per això has de cuidar de respondre de manera brusca, ja que el teu excés d'energia també et té irritable i reactiu.

Dona't un descans, utilitzar el teu temps en tasques productives pot portar-te a un estat de fatiga intel·lectual que portarà conseqüències negatives en la teva salut en el llarg termini.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La influència dels Astres promou la trobada amb persones especials per al nadiu, en termes romàntics. Hauràs de prestar atenció als vincles amb el karma i a la comprensió de l'amor, com un dels camins cap a l'evolució.

A la feina, certes alineacions poden ocasionar contratemps a l'hora de presentar les idees, o defensar les mateixes davant un determinat auditori.

En la salut, hi ha un retrobament amb la pràctica de la cura pròpia, el gaudi de les rutines domèstiques i laborals i la decoració de la llar i altres ambients personals.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els petits però constants frecs amb la teva parella faran que desitgis estar sol i tranquil, prenent les teves pròpies decisions. El solter tornarà a creuar mirades i somriures amb algú a qui es troba sovint.

En la teva ocupació la rigidesa i falta de flexibilitat en les teves tasques poden portar-te a dos punts molt diferents: l'èxit o el fracàs. Tot dependrà de factors externs a tu que no podràs controlar.

Podries estar perdent visió però refuses anar a un centre òptic perquè et facin una valoració. En l'àmbit mental, el silenci serà el teu més gran anhel.


Comentaris

envia el comentari