L'horòscop diari del 24 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 24 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'hauràs de mossegar la llengua, només així podràs evitar que es pronunciïn paraules despectives dins de l'entorn de la parella. Tens molt mal humor, són moltes les ocupacions que hi ha en la teva motxilla i corres el risc de pagar-lo amb qui menys s'ho mereix.

Confies molt en tu mateix a l'hora de treballar, i això és francament bo sempre que tinguis els peus en la terra.

Tindràs un bon to, encara que no et deslliuraràs d'algun dolor als braços, sobretot si fas grans esforços (per exemple, en el gimnàs, fent pesos).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És un dia propici perquè els secrets vegin la llum; sé acurat si tens doble vida, o si estàs flirtejant amb persones en el teu treball i la teva parella no té ni idea. Qualsevol cosa que ocultis pot convertir-se en un tema de conversa.

T'interessa dedicar bona part de la teva energia i la teva concentració en la teva a millorar el teu equilibri professional (per exemple, si has tingut disputes amb alguns dels teus companys).

Et trobaràs més o menys bé, algun de mal de cap et pot venir de manera puntual, però no necessitaràs medicació perquè es vagi.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en Leo t'ajudarà a sensibilitzar-te amb aquella persona que està esperant un canvi d'actitud de la teva part. La majoria de les vegades ets una miqueta distret en el que refereix a compenetrar-te del que li succeeix a l'altre, però avui la teva sensibilitat serà més aguda i gaudiràs de mostrar major empatia.

La interacció social dins de l'àmbit professional pot portar moltes satisfaccions si saps manifestar-te amb respecte per les diferències d'opinió.

Veuràs que amb la deguda constància el teu cos respon als pensaments d'agraïment i amor. Et mantindràs més jove i sa.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Fas un pas cap a un costat per a adquirir una visió general del teu amor i la teva emotivitat, en la qual prevalgui el sentit comú i la lògica, encara que creguis que són aspectes incompatibles amb el que sent el cor.

És un bon dia per a fer un pas més enllà en el teu treball, per exemple, demanant un augment de sou. Hauràs de sensibilitzar als teus superiors, però ells saben de sobres la teva vàlua.

Els qui porten temps amb una actitud sedentària haurien de considerar el practicar de nou el seu esport favorit. Els teus músculs t'ho agrairan, necessiten acció.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Coneguts i, algun desconegut, no podran deixar de dedicar-te floretes i preguntar-te quin és el teu secret per a veure't tan estupendament. Amb la teva parella tot seran focs artificials en el dormitori.

Quan soluciones un pagament ve un altre i necessites allargar-lo en el temps per a fer-li front. Revisa els teus ingressos i despeses perquè alguna cosa està fallant si vas sempre tan ofegat. En el treball, la jornada serà tranquil·la, fins i tot una miqueta avorrida.

A la nit un maridatge d'un vi negre amb una mica de formatge mentre prepares el sopar et farà gust de glòria. La clau sempre és la moderació.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs moltes ganes de saltar al buit, potser per això que el mes està acabant i busques emocions que se surtin de l'habitual. Desenvoluparàs fortaleses que en un altre moment de la teva vida et semblaven inaccessibles.

Controla a les persones que encara no són dignes de la teva confiança; hauràs de tenir una atenció addicional a les teves pertinences, perquè no caiguin mans d'amants de l'aliè.

Alguns aliments poden afeblir la teva resistència física amb la mateixa facilitat que t'uns altres donen una solidesa infal·lible. Tot dependrà del teu estat de salut i el teu estil de vida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Molts nadius coneixeran a la persona dels seus somnis, ja que aquest trànsit pot parlar d'intensíssims enamoraments.

D'altra banda, la permanència del trànsit de Mart podrà continuar implicant alguns problemes als nadius, ja que el terreny professional pot presentar-se amb esculls de la més diversa naturalesa.

Quant a la teva salut, tot indica que serà un dia tranquil en aquest terreny. No patiràs cap malaltia o malaltia greu i et sentiràs bé a nivell emocional. No oblidis que prevenir sempre és la millor opció, cerca la manera d'enfortir el teu sistema immune.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Necessitaràs evitar conflictes que podrien ser provocats per una dona. Amb la teva parella sorgiran desitjos de fer coses noves i prendre impuls en qüestions que mostrin l'avanç de la relació. Serà una qüestió de conjuminar criteris i avançar junts.

Avui és un excel·lent dia per a conversar amb un col·lega sobre les noves tendències professionals en la xarxa i la manera d'aplicar-les en la teva vida.

Pot ser que hagis begut i menjat per altre i per això sofreixis un estat de pesadesa estomacal que dreni la teva energia.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquells Sagitari que no aconsegueixin resistir la temptació que els Astres exerceixen sobre ells, veuran com molts dels seus desitjos es compleixen en aquestes dates, a través d'una relació llargament anhelada.

En el terreny professional la presència del Sol i, sobretot, la de Mercuri en Taure, possibilitarà el reconeixement de l'acompliment Sagitari en el que al treball concerneix.

Quant a la salut, els Astres es mostren molt favorables per a iniciar algun tipus de tractament mèdic, preferentment natural o no invasiu, que contraresti els excessos en l'alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És una jornada especialment sensual. Encara que hi ha molts aspectes astrals desafiadors que et posaran entre l'espasa i la paret respecte de la necessitat de comunicar-te i expressar el que sents.

Hauràs d'observar tots els detalls d'un assumpte que pot canviar la teva situació professional. Utilitzar la intel·ligència i la capacitat d'anàlisi seran les millors eines per a buscar un futur òptim.

Pots aprofundir en el teu món espiritual i prendre contacte amb el teu ser interior.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La presència de Júpiter en Lliura continuarà beneficiant enormement a aquells Aquari que desitgin fixar residència a l'estranger. Això en el pla amorós implica noves oportunitats i aventures sentimentals.

En el professional, has de parar esment en els temes relacionats amb el legal i mantenir els teus papers en ordre per a evitar problemes.

En la salut, la posició de Saturn sobre el Sol dels Aquari provocarà conflictes en les manifestacions socials d'aquests, que poden veure's reflectides en actituds de tipus antisocial, a causa de dificultats d'adaptació personal a l'entorn.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'aparellat tindrà la vibra alta i s'acurarà a cuidar de la seva relació amorosa. El Peixos solter o amb una ruptura de relació recent es deixarà d'acte-compadir i afrontarà el dia amb optimisme i positivitat.

Et sorgiran bones i noves oportunitats si estàs aturat. No oblidis tenir el teu porfolio actualitzat i un currículum original preparat per a enviar-lo en qualsevol moment. Et tocarà cordar-te un forat més en el cinturó per a poder continuar comprant fins que arribin els teus ingressos.

La teva sensibilitat et farà estar més receptiu a l'hora de rebre missatges de la teva guies o àngels.


Comentaris

envia el comentari