YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 24 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 24 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Emmalalteixes de confiança en tu mateix i això paga factura als teus amors. Estàs en una cerca constant de l'aprovació, no fas res si un altre no t'indica que aquest és el camí que has de seguir.

Aquells que tenen la sort de cobrar la seva mensualitat de manera puntual trencarà la seva por de gastar i tantejarà embarcar-se en una compra per terminis.

Fes alguna cosa d'esport a casa, però assegura't que els exercicis que duguis a terme estan ben executats. Que no és necessari lesionar-se per no posar les cames o els braços en la postura adequada.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tanques la setmana sense massa preocupacions. Com a solter, Taure podria anar-se de viatge si així ho desitja, en el seu cercle habitual ningú li reclamarà. I potser, lluny de les teves fronteres, coneixes a algú que faci que voletegin les papallones en el teu estómac.

Baixes el ritme de treball; és diumenge i no et neix ser competitiu. Mentre el pas sigui constant i tingui un bon resultat no tens per què preocupar-te.

Els qui hagin canviat de tractament mèdic podrien sofrir molèsties breus; potser l'estómac et gruny, o que visitis l'excusat més de l'habitual.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna s'uneix al Node Nord en el teu signe garantint la concreció de molts assumptes del cor que estaven donant voltes i no acabaven de manifestar-se. Especialment aquells nadius del segon deganat rebran els efluvis benèfics d'aquesta energia astral.

És un moment important per als nadius del signe de Bessons que hauran d'assimilar amb intel·ligència els canvis que s'han presentat en aquest últim tram de la vida.

Els problemes no desapareixen sols i és possible que hagis de començar un tractament que tingui en compte una malaltia amagada.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el si de les teves amistats trobaràs un gran suport per al teu cor; els qui passen per un sot trobaran aquest còmplice que t'ajudarà a somriure, per molt complicat que et sembli tot al principi.

Despunta la teva visió a l'hora de fer negocis; ets un signe molt intel·ligent, i encara que uns altres aprofiten el diumenge exclusivament per a dormir tu prefereixes agafar una llibreta i anotar les teves millors idees.

Has de sumar-te a qualsevol iniciativa esportiva que estigui al teu abast; segur que molts dels teus coneguts recorren senderes pel camp o juguen a l'handbol.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Període meravellós per als lleonins en parella, el seu cor somriurà en qualsevol part ja que estarà ple de goig i felicitat. Les sorpreses esperen per als solters, que rebran missatges de persones interessades en ells.

Els astres estan movent-se per a crear configuracions que et portaran coses molt bones en els pròxims dies en l'àmbit laboral, professional i econòmic. La teva aura ho notarà i pot ser que t'envaeixi una estranya sensació de calma.

L'ordre i equilibri en el teu interior necessitaràs transmetre'l a l'exterior. Que no t'estranyi si sents la imperiosa necessitat d'ordenar la teva llar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs molt comunicatiu i loquaç, i li diràs a la teva parella gairebé qualsevol cosa que rondi pel teu cap, fins i tot si quedes d'imprudent (o d'excessivament passional).

T'agrada pensar massa en el treball, fins i tot en els dies en què estàs de descans. I hauries de frenar una mica, perquè acabaràs ple de tensions si mai deixen de brollar pensaments per a millorar la teva situació.

Els caps de setmana sols relaxar-te massa amb la teva alimentació, i consumeixes productes que saps que et sentin malament en l'estómac, o que espatllen els bons resultats que estaves obtenint amb la dieta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui et recorda que no et conformis amb algú amb qui no seràs feliç a llarg termini. Has d'estar segur que la teva parella encaixa en els teus plans per al futur si realment vols tenir una relació duradora.

En el professional, trobes més alegria en el teu treball, això sí, sempre que no et sobrecarreguis. Recorda que està bé esforçar-se, però sense posar en perill la teva salut física i psíquica.

En la salut aquest pot ser un moment realment meravellós per a sentir-se equilibrat i estable, també per a ordenar unes certes àrees de la teva vida.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna s'uneix al Node Nord en la teva zona de la sexualitat i la intimitat compartida brindant un canvi a la vibració energètica i donant l'oportunitat de creixement en aquest àmbit per a molts nadius del signe d'Escorpió.

Els dies de descans són excel·lents ocasions per a la reflexió i la planificació, per això escriure una llista amb les metes professionals i materials que desitges per a aquest cicle és fonamental.

Per a aquesta jornada els astres indiquen una excel·lent energia. No tindràs grans problemes sempre que controls el teu humor i evitis que la influència de Mart.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui l'amor surarà en la vida de Sagitari, amb els seus sentiments purs i amb els seus discrets arravataments, somiaran amb la perfecció, però serà poc probable que trobis a l'amant dels teus somnis.

En el professional tindràs totes les formes i paraules necessàries per a impressionar a gairebé tots els que vegis, i la gent se sentirà atreta per la teva òrbita. Amb el que, és un bon moment per a tancar acords de negocis.

El trànsit de Mart en Àries et portarà molta energia, però evita la ira i l'agressivitat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquelles cabres que viuen en parella viuran algunes dificultats aquest diumenge. El diàleg es presentarà complicat i confús. Els moments de dolor pels quals estan passant va passar en l'últim temps es tornen a fer sentir per esdeveniments que se surten del planejat.

És important que comencis a pensar que desitges del treball, si t'agrada treballar en aquest àmbit i on volguessis estar d'aquí a uns anys.

Podries estar sentint emocions motivades per alguns pensaments o estats afectius molt inestables, serà necessari que intentis començar a realitzar una teràpia
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És probable que coneguis a algú especial a través del treball, amb qui pots connectar-te en un pla mental.

En el professional et mantindràs en una bona posició i estaràs en el teu millor moment creatiu. No obstant això, podries gastar molts diners, per la qual cosa et serà difícil estalviar, almenys en aquests moments.

En la salut, avui Júpiter té una gran influència, aquest planeta t'anima a aprendre nous mètodes per a millorar la teva salut. Quan aprenguis sobre aquestes coses, recorda tenir en compte tant la teva salut física com mental.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has de tenir més en compte les necessitats dels teus sers estimats. El solter s'adonarà que té una llista interminable d'exigències que ha de complir la seva futura parella i decidirà baixar el llistó i ser més realista.

Si ets un Peixos amb un projecte propi rebràs el suport d'una o diverses persones que et faran el camí més amè i més fàcil. La teva economia no està per a tirar coets, però et sentiràs molt agraït pel que tens.

Les noves rutines que has adoptat estan donant els seus fruits i et sentiràs descansat, enèrgic i més fort.


Comentaris

envia el comentari