L'horòscop diari del 24 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 24 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Alguns Àries se sorprendran amb una declaració d'amor. Un admirador secret et revelarà que beu els vents per tu des de fa temps, però no s'atrevia a fer el pas per sentir que eres inassolible. Escolta allò que ha de dir-te, et podria interessar.

Aquest diumenge no serà el moment de gaudir de massa fantasies financeres, o si no, te les veuràs amb greus conseqüències. Ves pels valors segurs, centra els teus esforços en un assoliment concret, en el qual puguis progressar de manera lenta però segura.

Et costarà dir que no a un bon plat de menjar o a un deliciós vi. Si ho degustes amb moderació, no hauràs de sentir-te culpable, prepara't llavors a gaudir, sense més!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'impacte planetari d'aquest diumenge et converteix en una persona amb la qual resulta una miqueta difícil conviure. Hi haurà els qui estiguin decebuts amb la seva parella, creus que no et dóna el lloc que et mereixes en la seva vida.

Alguns companys de feina intentaran posar-te nerviós si has de tirar endavant un projecte en el qual no tens molta experiència. Confia en tu mateix, Taure, i aconseguiràs tot el que et proposis. Demostra que ets un professional polifacètic.

Per a mantenir-te en bona forma menja carns i peixos a la graella; si mantens una dieta vegetariana, dóna-li la importància que es mereixen a les proteïnes vegetals.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui tindràs l'oportunitat de reparar assumptes del passat que han dolgut i molt, Bessons. Avui és un bon dia per a disculpar-se i començar una nova etapa d'aquesta relació tan important en la teva vida.

Els assumptes de diners no seran transcendents en aquesta jornada encara que en algun racó de la teva ment escoltaràs l'anomenat de la preocupació. No hi ha molt que puguis fer per un problema que podria amoïnar-te.

Per a aquesta jornada de diumenge els astres mostren pocs canvis en el que refereix a la salut. La importància de les teves rutines, ordenar la teva llar, observar les reaccions del teu organisme són algunes de les opcions que porta l'alienació de Mercuri i el Sol en el teu signe.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'humor servirà perquè molts nadius li diguin a la seva parella aquelles coses que detesten, o quins hàbits haurien de canviar perquè la relació fos molt millor. Això sí, pensa que la pilota després pot venir de tornada amb un altre missatge similar i no podràs enfadar-te!

La teva bona feina serà reconeguda per persones l'opinió de les quals t'interessa bastant. Serà una palmada simbòlica per a continuar fent les coses com fins ara.

L'Horòscop t'animarà a mostrar un gran sentit de la responsabilitat en el benestar dels qui tens a prop, especialment, si són nens.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un moment oportú per a festejar amb els teus amics, organitzar una trobada com si es tractés d'una gran celebració. Diverteix-te i passa-t'ho bé amb aquells amics que val la pena que t'acompanyin en la teva vida.

Els moments de riures i distensió d'avui, l'adonar-te que hi ha coses més importants que el treball desbloquejarà aquesta energia i, per fi, va sortir. Quina ironia! no és cert? A partir d'ara flueix, confia en la teva intuïció i no t'entossudeixis en les coses.

A nivell mental estaràs feliç, alegre i entusiasmat. Els riures dominaran aquest diumenge diumenge i et sentiràs ple.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor estarà en l'aire, i si et dediques a buscar bé al teu voltant, trobaràs la perla més estranya i més bella que et puguis imaginar. Les coses més belles estan moltes vegades ocultes després d'una capa d'opacitat.

Els bons aspectes celestials t'ajuden a reprendre el teu camí professional. Escolta la teva veu interior, deixa que la teva veritable vocació es manifesti.

Et sentiràs bastant bé amb tu mateix, i això és una arma de doble tall. Perquè corres el risc de consentir-te massa capritxos, i que acabis vivint una nit boja, amb molt de menjar i alcohol.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els assumptes del cor avui milloraran respecte a dies anteriors, no obstant això, encara tens treball per fer. No pensis que només per no parlar del tema, les coses se solucionen soles.

La predicció en el terreny laboral parla de retallades de plantilla, de problemes econòmics en l'empresa, però malgrat això, tu conservaràs el teu lloc de treball, per la qual cosa et convé donar el cent per cent.

Quant a la teva salut per a avui, podries tenir algun problema muscular en les extremitats inferiors. Pot ser que hagis fet un sobreesforç, o simplement que s'hagi acumulat tensió nerviosa en aquesta zona.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius d'Escorpí que estan en parella des de fa poc temps sentiran que han de lliurar-se en cos i ànima a l'amor, però no és aconsellable anar sense pensar cap endavant.

Si ets d'aquells que acumulen objectes en desús en el traster, avui és el dia perfecte per a seleccionar tot el que amagues en aquests prestatges alts i donar un ordre coherent a aquest espai de la casa.

És una jornada excel·lent per a la salut dels nadius del signe d'Escorpió que gaudiran d'un ànim feliç i calmo. 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els que estiguin en parella, avui viuran una jornada que podria classificar-se com a lluna de mel, ja que junts creareu un ambient d'allò més apassionat i romàntic.

En el terreny professional, tot el que heu de fer és perseverar i sobretot no perdre el control. Sigui com sigui la circumstància que aparegui davant vosaltres, heu de mantenir la ment freda per a poder actuar encertadament.

Per a la teva salut, la predicció d'avui Sagitari, augura certs contratemps. No et sentiràs al cent per cent, però això no ha de ser motiu perquè t'abandonis al pesar o el descoratjament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Assumptes domèstics i sense importància podrien danyar la promesa d'un diumenge perfecte en família. L'obsessió pels detalls i pel compliment del deure i pot portar algunes discussions en la vida dels nadius de Capricorn.

Els nadius que treballen pel seu propi compte hauran de fer front a dificultats que es podran superar posant una mica de temps i paciència.

Capricorn, sempre hi ha alguna cosa que pots fer per a sentir-te millor, un massatge, una conversa amb un ser estimat, una tisana, fins i tot quan es tracta d'una malaltia crònica.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que avui rebis les conseqüències del teu comportament egoista de dies anteriors, Aquari El més probable és que els teus éssers estimats es mostrin poc comunicatius i una mica distants.

Per sort en l'econòmic i laboral Aquari tindràs més sort que en l'amor. Estàs seguint un camí que et portarà directe a l'èxit professional. Fes ús de totes les teves habilitats intel·lectuals per a brillar en el treball.

Quant al teu estat de salut, si has estat coherent i has cuidat com cal de tu mateix, el més probable és que et sentis bé, o almenys que notis millora si paties alguna malaltia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La passió i ganes d'intimitat aniran augmentant a mesura que passi el diumenge i en caure el sol començarà un joc sensual on us deixareu seduir l'u a l'altre.

Els peixos que estiguin més a baix en l'organigrama empresarial saben que van una mica retardats en les seves tasques laborals i que hauran d'estrènyer una mica el ritme per a no quedar-se ressagats en comparació dels seus companys de departament.

Si notes que la teva digestió és lenta i dolorosa, no vas bé al bany i alguns aliments que sempre t'havien assegut bé de sobte et sentin mal podries sofrir una sobrecàrrega bacteriana en l'intestí.


Comentaris

envia el comentari