L'horòscop diari del 24 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres indiquen que durant aquest dimarts alguna llàgrima recorrerà les teves galtes, per algun assumpte vinculat als sentiments. Tu mateix et diràs que no val la pena sofrir, però això, per desgràcia, no servirà de res.

Et realitzaran una proposta laboral que és bastant interessant per a una persona amb el teu perfil, ja que s'adapta a la teva formació i la teva trajectòria. Clar que també estàs acomodat en la teva posició actual i creus que és arriscat deixar-la ara

Una mica d'esport, com una carrera moderada de mitja hora encara que sigui pel passadís o en una cinta dins de casa, t'ajudarà a reparar el teu cos i la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En algunes llars, el nadiu del toro voldrà posar punt final a la seva actual història d'amor i no sap quina és la forma menys feridora de fer-ho. És important que sàpigues quin és el teu paper, i que si trenques la relació no seràs la víctima (encara que ho passis malament).

Aquells que busquen treball en aquests moments que caminin amb l'alerta. Les oportunitats laborals estan on menys li ho podrien esperar.

No facis res que vagi contra la teva la integritat del teu benestar, per exemple, fumar tabac a tota hora, o triar aliments ensucrats quan tens diabetis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de tolerar una escena de gelosia o un conflicte sense sentit per part d'algú a qui creies més seriós en temes amorosos. Les tafaneries en contra teva poden tenir cert poder i desprestigiar-te.

Mart en conjunció a Júpiter donarà un gir positiu a temes vinculats amb els diners de socis o parella que has d'orientar amb la teva destresa natural i capacitat de negociació.

Si et sents fatigat recuperaràs molt bé el teu to energètic, gràcies al moviment del teu sistema circulatori. El teu cos està demanant més activitat física, encara que estiguis tancat

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha coses que se't donen a la perfecció, si bé justificar els teus errors i les teves ficades de potes no és una d'elles. Has oblidat una data important, i encara que al·leguis que el calendari no marca el temps del cor, l'excusa resultarà bastant pobra.

Para esment a les teves pertinences en aquest dia, especialment si vas a llocs amb molta aglomeració de gent.

Aprèn a estimar-te més, deixa de centrar-te en els teus presumptes defectes, que tampoc ho són tant, i vaig donar en veu alta enfront del mirall alguns dels teus punts forts.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella sentiràs que heu de reformular metes en comú i definir temps per separat. Al solter una ex-parella voldrà fer-li la vida impossible parlant mal sobre ell amb tots els seus coneguts.

Cap dels teus plans, projectes i tasques sortirà com volies. Sembla que hi ha una energia externa a tu obstinada que avui no et surti res bé. Tallaràs llaços amb empreses, associacions o grups de persones amb les quals ja no et sents còmode.

Els astres establiran en la teva ment una sensació de restricció i limitació impròpies de tu. Això pot manifestar-se físicament com un mal de cap.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et creus una persona molt espontània, que justifica qualsevol dels seus errors al·legant que ets un desastre. Que per això arribes tard a les cites, o t'oblides de complir allò que vas prometre.

Es percep algunes tensions en el teu ambient de treball. Si estàs passant per una fase d'insatisfacció, vés amb compte de no confondre els capritxos amb les fermes decisions.

Tens sensació de malestar, i t'esforces a trobar alguna cosa que se surti del seu lloc en la teva salut (encara que en realitat seràs un malalt imaginari).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui l'horòscop prediu per als nadius de Lliura que hi haurà un sentiment de frustració o impotència que no els deixarà gaudir al cent per cent de les seves relacions amoroses.

Això és així perquè necessites canviar certs aspectes de tu mateix. En l'àmbit laboral, pot ser que un nou company t'ajudi a tirar endavant una proposta que estava estancada per falta de suports.

Respecte a la salut, potser avui et sents una cosa cansada mentalment, la qual cosa influirà també en el teu estat físic. El teu cos i la teva ment t'estan demanant un descans.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No és culpa teva si reps oferiments del tipus sexual inesperats, encara que siguin virtuals. No ets del tot conscient del qual despertes en altres persones i en realitat simplement estàs sent tu mateix.

Si estàs realitzant algun tipus de tràmit, és possible que acabis amb aquesta gestió gràcies a Júpiter que t'assisteix amb la seva energia en tot el vinculat amb escrits, papers i institucions.

La lluna en el fogós signe d'Àries i les seves alineacions pot generar inflamacions. L'estrès no t'afavoreix, descansa i tracta el teu cos amb amor.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, la comunicació pot estar una mica pertorbada o afectada durant el dia d'avui Sagitari. Però segurament el teu sentit pràctic trobarà una solució a aquest distanciament momentani.

D'altra banda, en el terreny professional, hauràs de tenir molta cura amb prendre decisions precipitades a la feina.

Respecte a la teva salut, els Astres són favorables en aquest aspecte de la teva vida de moment, així que gaudeix de la bona forma del teu cos físic, o almenys de poder comptar amb una salut mitjanament estable.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És hora que estovis el teu cor, que deixis de voler imposar les teves idees i comprenguis que cada persona brilla a la seva manera i encara que la teva perspectiva de l'assumpte sigui molt vàlida per a tu pot no ser-ho per als altres.

Una etapa de la teva vida ha arribat a la seva fi i t'impulsa a rebre amb alegria la nova vida que comença per a tu Gràcies a molt d'esforç realitzat en el passat aconseguiràs començar un nou camí en els negocis.

No rebutgis consells que alguns tenen per a brindar-te, el teu estat de salut segons els astres és excel·lent.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari, parla de possibles enfrontaments amb la persona estimada. Tracta de posar-te en el lloc de l'altra persona per a comprendre per què se sent així, en cas contrari, no obtindràs gens bo.

Respecte a les teves finances, estaran molt vinculades amb el laboral durant el dia d'avui. En relació amb la salut, podries tenir algun problema de circulació, això segurament es deu a un estil de vida sedentari.

Procura compensar el sedentarisme amb la pràctica d'algun esport, amb caminant cada dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No voldràs saber res sobre romanços i necessitaràs, si tens fills, demanar-li a un familiar que els cuidi. És un dia per a tu i et regalaràs els capritxos que vulguis, simplement perquè te'l mereixes! Per als emprenedors és un dia de mala sort.

És molt probable que tinguin petites pèrdues econòmiques. Fins i tot si el teu negoci es basa en la venda d'articles, podries sofrir un robatori.

Si et notes un tic en l'ull é,s degut a una tensió ocular alta. No esperis i acudeix a un oftalmòleg per a prevenir una lesió d'aspecte glaucomatós en el nervi òptic, és una de les excepcions al confinament si és d’urgència.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí

Més notícies de la categoria Horòscop