L'horòscop diari del 24 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 24 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tu ets el protagonista i només veus focs artificials per tot arreu. Estàs encantat que al teu voltant es munti una festa sorpresa, o potser és cosa teva, que t'esforces a veure el costat més bell de la vida?

Hi ha algú proper i envejós de la teva feina que pot desestabilitzar la teva confiança, tornant-te feble i susceptible de fer coses que no s'encaminin cap a l'excel·lència.

Empra aquest dia millorar la teva capacitat d'escoltar les persones sàvies que tens al teu voltant, esforça't a comprendre com han arribat fins a la posició en què estan.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets una persona una mica imprevisible, a la qual li costa prendre decisions sensates en aquest dimarts. L'èxit i la felicitat ràpida està al teu abast, però et desvies per camins més passionals però nocius per a la teva salut mental.

Uns diners inesperats arribarà a les teves mans, i podria ser gràcies a un regal o un incentiu de treball. En definitiva, avui el natiu de Taure és un autèntic guanyador.

Valoraràs molt la comoditat i la confondràs amb el sedentarisme; serà més fàcil veure't al sofà amb una manta que al gimnàs.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs solter, mostraràs les teves habilitats per manejar-te en l'ambigüitat, podràs vibrar l'amor en algú que no acaba de ser l'ideal. Els canvis que portarà Venus en Escorpió en oposició a Urà seran molts, serà important aprendre a adaptar-se.

Hi ha excel·lents notícies per als nadius del teu signe pel que fa a assumptes financers.

Protegeix la teva salut, ingereix més cítrics i altres fruites riques en vitamina C, suma unes infusions d'ortiga i camamilla o te verd i abundants vegetals a la dieta.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Destaca fort el caràcter amorós de Cranc durant aquest darrer dimarts de novembre, i notaràs una afluència de mims i afectes bastant saborosa. És deliciós que vulguis sentir mostres d'amor, sense necessitat d'anar demanant per aquí.

El teu sisè sentit estarà molt desenvolupat, gràcies a la influència planetària, i sabràs a qui acudir perquè et doni un cop de mà. D'aquesta manera aconsegueixes superar certs esculls que has tingut recentment a la feina.

Els nervis tornen a atacar i provoquen que estiguis amb el pas una mica canviat. La teva agilitat ha conegut dies millors.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

No et deixis portar pels judicis externs i persones tòxiques que només volen veure cremar el món, confia en el teu cor perquè cada parella és diferent i té tempos diferents.

Lleó, has arribat fins aquí, amb tot aquest esforç. I no ha estat fàcil. Per això no has de deixar-te acovardir per ningú. Si els teus superiors, socis o companys menyspreen la teva feina és hora de plantar-los cara i dir-los quatre coses.

Quan es tracta d'injustícies treus el guerrer de foc que portes dins. Aprèn a integrar aquesta energia per usar-la en assolir els teus objectius.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Les relacions conjugals seran molt divertides per a la Verge, amb el vent bufant en les teves espelmes al rumb acordat de manera romàntica. L'acord serà perfecte de moltes maneres, no només en el pla més íntim, sinó també en el familiar, i l'harmonia destacarà al teu voltant.

Els astres potencien el teu afany d'emprenedor, i molts faran grans per muntar el seu propi negoci, de forma independent.

Presta atenció als indicis que et comunicarà el teu propi organisme, ja que estàs anant per la vida amb el peu posat a l'accelerador.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, la passió t'espera, però també el romanç. Les teves emocions seran molt forts, però tracta de no cridar l'atenció, a l'almenys de moment, d'aquesta manera propiciaràs amb més seguretat els moments íntims.

Els nadius del signe que treballin per compte propi, experimentaran algunes dificultats, però, com són perseverants, a la fi aconseguiran remuntar el vol.

En la salut, avui serà un dia que no et causarà problemes particulars en aquesta àrea de la teva vida. Encara que, d'altra banda, el teu estat d'ànim no serà el millor.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Durant les hores del matí els astres et converteixen en una mena de mèdium o endeví, per això presta molta atenció a les teves intuïcions perquè porten respostes a les teves preguntes més íntimes. Fins i tot podries servir de guia a un amic que necessita el teu consell.

Comptes amb la protecció del Sol en bon aspecte a la Lluna que t'ajudaran a assolir els teus objectius professionals i t'ajudaran a generar guanys proporcionals als teus esforços.

El teu benestar serà òptim si mantens l'equilibri emocional, en cas contrari estaràs molt propens a inflamacions intestinals.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Sagitari revela que, si estàs en parella, hi ha un bon equilibri format per intercanvis, comprensió i un bon compartir.

Pel professional, Saturn en Sagitari, segueix garantint al teu signe una gran determinació i sentit de la responsabilitat, qualitats que t'estan ajudant a no dispersar-te i a estabilitzar els teus èxits.

En la teva salut, la serenitat t'ajudarà no només a sentir-te feliç, sinó també a lluir millor. Per això, és millor partir de les petites coses, com un massatge als peus o un llarg passeig.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres indiquen cert ànim agitat per alguns nadius del signe de la cabra que estaran passant per un desafiament personal en l'àrea de les relacions familiars.

Respecte d'un assumpte de difícil resolució pot ser que aparegui una persona amistosa i sensible portant la solució. Un consell t'ajudarà a conèixer la sortida més simple.

Si estàs iniciant un nou camí terapèutic, no esperis solucions màgiques. La salut física serà fluctuant i dependrà del teu estat d'ànim mantenir-te en equilibri.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Les dificultats que trobaràs en el camp emocional es derivaran principalment de la gelosia. Potser que sigui la teva parella qui t'asfixiï de gelosia, o potser corres després de les sospites que només hi ha al teu cap.

A la feina, amb Mart lluint bé en el teu signe, aquest promet ser un dia ple d'esdeveniments en què et sentiràs bé en cos i ment.

Pel que fa a la teva salut Aquari, sents el desig de trobar més temps per a tu, per a la lectura, l'art, o fins i tot descobrir la meditació.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No podràs amagar a la teva parella totes aquestes preocupacions que et ronden pel cap. Et coneix bé, així que explica-li què passa i t'ajudarà amb bons consells i altres punts de vista.

L'energia de les primeres hores del dia t'anima a focalitzar i organitzar les teves tasques laborals i economia dels sis mesos vinents. Jornada favorable per començar la recerca de la compra d'un immoble.

Si les operacions d'estètica et fan por, però així i tot vols modificar certs aspectes del teu cos, pregunta al teu metge per tècniques menys invasives.


Comentaris

envia el comentari