IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 25 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Falta una mica d'autenticitat en la teva història d'amor, perquè sols tendir més a actuar com creus que deuries a com realment ho sents. Per això, cerca la millor versió de tu mateix, escolta al teu cor, i crema per sempre les teves màscares.

En els diners tindràs fortuna, es desplegaran davant teu nombroses opcions per a guanyar-lo, algunes més interessants que unes altres. Per a vetllar pel medi ambient, per una mica d'ordre a la teva casa, i comença a separar els residus perquè puguin ser reciclats.

Pots prendre't aquesta activitat com un esport, fent esquats mentre divideixes les restes.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El dia marcarà un enfortiment de les seves relacions matrimonials. En qualsevol cas, la vida en comú florirà sota la feliç influència del planeta Venus. El teu encant funcionarà irresistiblement i la teva parella et seguirà en qualsevol pla que proposis.

Potser no és el teu millor moment econòmic, però els problemes de diners no poden fer que t'ensorris. Ànim! El teu cos està en un bon moment per a regenerar-se, i podries optar per mètodes de curació alternatius.

Vigila el teu sentit de l'equilibri, ja que podries sofrir un accident; duplica les teves atencions, si treballes en una fàbrica o en la construcció.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Des que obris els ulls pots sentir una gran necessitat d'estar amb la teva parella. La lluna en el teu signe arriba per donar una mica de tendresa i emocionalitat al teu caràcter.

Podries estar en una situació complexa pel que fa a la teva economia potser et trobes desocupat, si és així has d'aplicar tota la teva energia mental a organitzar un pla d'acció per a canviar aquesta situació.

Valorar els moments de felicitat i afecte reforçarà en manera positiva benestar emocional i físic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les males formes poden sortir a la llum amb una baralla amb la teva parella, i per a arreglar-ho haureu de treballar i dialogar més de l'habitual. Controla el teu geni, sobretot si heu començat a conviure fa poc.

Hi ha números que no acaben de quadrar en el teu treball, així que posa els comptes en ordre; detectaràs que hi ha un préstec que no se t'ha retornat, o una factura que t'han cobrat dues vegades.

Toca lluitar contra la temptació aquest dissabte: sentiràs molta apetència per aliments que et sentin malament en l'estómac.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Problemes externs que afectaran els teus familiars d'una manera brusca crearan situacions noves de cooperació amb la teva parella. El solter voldrà conèixer gent molt diversa.

Si tens un negoci, hauràs d'aguantar com algunes persones pròximes et jutgen i donen la seva opinió sobre com hauries de portar la teva empresa. Potser has de vendre aquesta consola que tant uses o algunes peces de roba d'alta gamma per a poder pagar les factures endarrerides.

La quadratura Mercuri-Plutó pot portar-te a tenir desitjos de venjança. Recorda que el millor seguir amb la teva vida i que el karma s'encarregui dels altres.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et toca assumir que ni tu ni ningú pot decidir qui ha d'habitar en el teu cor: que ell és l'únic que mana. Així, el teu cap et pot dictar una cosa diferent del que regeixin els teus sentiments.

Procura ser objectiu en matèries financeres: no et quedis només amb la part que més t'interessi escoltar entorn als negocis. Pregunta, informa't sobre les propostes que et facin per a guanyar diners.

Et preocupes pel teu metabolisme, i enveges a altres persones que engreixen o aprimen amb més facilitat que tu.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui en l'amor et suggereix no ser tan impulsiu, perquè en qualsevol moment pots cometre algun error. Això podria fer que les coses es posessin intenses en el marc de les relacions de parella.

A la feina es pot posar la cosa difícil avui, el nerviosisme de certs esdeveniments pot desequilibrar el resultat del teu esforç.

En la salut física, no hi ha res pel que hagis de preocupar-te avui, no obstant això, les situacions a les quals estan fent front en la teva vida laboral, et poden alterar, portant falta d'interès i descontentament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les manifestacions de romanticisme i les paraules d'amor no es faran esperar i veuràs que el vincle aconsegueix enfortir-se amb molt poc esforç de la teva part.

És que toca en la teva vida sentir aquesta emoció de saber-te acompanyat i secundat per l'amor de la teva vida. Hi ha una energia molt positiva per als nadius del teu signe pel que fa a l'economia personal. Aquest període atraurà alguns regals del Cosmos que et sorprendran.

Cuidar-te de refredats i canvis de temperatura és molt important durant aquesta jornada, ja que existeix una tendència astral a sofrir congestions nasals.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui els Astres confabulen perquè tot el que sempre vas voler viure en l'amor es faci possible. Això és extensible tant als quals estiguin en parella, com als solters.

En el terreny professional, els nadius del signe es mostraran bastant cautelosos avui. Pot ser que algú d'un altre departament, però amb influència suficient, tracti de ficar-te en problemes.

Per a la teva salut, tot indica que la recuperació està a prop, si no és que ja t'has recuperat del tot. Aquells que estiguin bé de salut, notaran un increment de la seva energia vital.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si no estàs vivint una relació actualment, pots meditar en el teu interior per a trobar la manera d'enamorar-te de tu. L'amor comença en un mateix, Capricorn.

Si ets dels quals estan intentant aconseguir un nivell d'excel·lència en el coneixement dels idiomes, és un dia excel·lent per a apuntar-te a una acadèmia en línia i així donar-li un nou gir a aquest saber.

Cada vegada que penses en el passat o a entristir-te pel que no és tal com el vas imaginar cau la teva immunitat pel sòl. Aixeca l'ànim i comença a sentir alegria i esperança.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters han recuperat tota la seva autoconfiança i amb ella es dirigiran a la conquesta de nous cors. No obstant això, estaria bé que controlessis el teu ímpetu en funció de qui et dirigeixes.

Si treballes pel teu compte, avui serà un dia on rebràs molta inspiració per a solucionar problemes i també per a crear nous mètodes de treball que et seran de molta ajuda.

Per a la teva salut, els Astres avui prediuen que has de continuar insistint en la cura d'aquests punts febles que ja coneixes. No abandonis la teva cura personal i prevé les malalties.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós serà un dia ple de bromes inofensives, pessigolles i riures amb la teva parella. Vigila Peixos, pot produir-se un fort enfrontament verbal amb una amistat o veí.

Estàs vivint un sot econòmic momentani i que passarà en uns dies. Si pots, aconsegueix diners extra, fent un treball o arranjament per a la casa d'algun veí. No són dies bons per a tancar acords laborals ni comercials, és millor que esperis a maig.

Els teus pulmons i bronquis estaran més sensibles. Evita estar en una zona on no hi hagi corrents, ja que podrien causar-te un refredat.


Comentaris

envia el comentari