L'horòscop diari del 25 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 20 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Gràcies a l'influx dels astres, fugiràs de la rutina durant aquest diumenge, amb molt bona fortuna: la teva parella seguirà els teus passos, i amb poc que parleu, decidireu escapar tots dos en la mateixa direcció, amb diàlegs enriquidors, de passió succinta.

No deixis que els teus problemes de treball et portin cap a la tristesa: aquest últim diumenge del mes has de gaudir-lo com un nen petit. Has d'aprendre a relativitzar les coses. No et falta energia ni entusiasme per a realitzar els teus projectes més ambiciosos.

Mentalment estàs molt equilibrat, encara que tendeixes a exagerar alguns aspectes, i això et fa córrer riscos innecessaris.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves ganes de donar-li amor a la teva parella no passaran desapercebudes. El teu cònjuge et brindarà aquest protagonisme que estàs buscant de manera subtil, i t'ajudarà a tenir més confiança en cada pas que dónes.

Notes que l'univers et va deixant una sèrie de pistes que pots seguir. Dirigeix els teus passos cap a on et vingui de gust, el teu sisè sentit és molt bo i no permetrà que et confonguis.

Seràs més vulnerable de l'habitual a les al·lèrgies; alguns poden tenir una mica de fatiga que t'obligui a fer les coses amb més calma.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del tercer deganat estan vivint un aspecte astral molt positiu en el que refereix a la vida romàntica. Són dies increïbles, l'amor és ple i se sentiran part d'una cosa important.

Si estàs sense ocupació és possible que trobis una sortida a la teva falta d'ingressos per mitjà d'una activitat molt agradable per a tu que podria donar-te moltes satisfaccions.

Reconèixer la manera en la qual les teves emocions afecten la teva salut física és fer un gran pas cap al benestar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu pensament és molt àgil, i t'ajudarà a prendre't la vida amorosa amb molt poca vergonya (en el millor dels sentits). Saca el teu costat més atractiu i encantat, podràs tenir una reunió important amb algú que t'agrada.

No hauries de tenir cap dificultat particular en el treball en aquest moment, però tampoc comptis amb un cop de manera que et faci llevar-te de damunt les tasques més complicades.

Despuntarà el teu aspecte sociable i obert, el qual podràs gaudir duent a terme alguna activitat en un entorn de naturalesa.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El nadiu de Lleó en parella tendirà a ser molt irascible i a molestar-te per minúcies absurdes. Per al solter, Venus juga al teu favor la carta de la sensualitat i Urà t'acosta a algú nou i sorprenent.

Reps un bon consell d'un ser estimat que hauries de seguir: evita les distraccions que et causen unes certes companyies mentre treballes. Si estàs pendent d'una resolució d'entrevista, lamentem dir-te que, de moment, no aconseguiràs l'ocupació.

Semblaràs una persona molt major, d'aquestes que es passen el dia queixant-se en veu alta de les seves xacres i problemes de salut.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les alegries sentimentals seran patents. Així, et costarà dissimular si tens una relació de la qual encara no has fet partícip a la teva família. Aquest diumenge, si ho desitges, podràs presentar el teu nou cònjuge als teus pares (o als teus fills). Les teves relacions amb els teus sers estimats es trobin en bona forma, no tinguis por ni vergonya.

Sé disciplinat en el treball: que sigui diumenge no significa que puguis baixar la guàrdia.

L'esport et generarà moltes satisfaccions i et permetrà canalitzar l'estrès. Deixa buida la teva ànima de preocupacions per a la setmana que està a punt de començar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters seran especialment proclius a enamorar-se, potser fins i tot de la persona que menys esperen, o que menys els convé.

En l'àmbit laboral, finalment hi ha un moment més productiu en el treball gràcies al suport de Mercuri i sense oblidar a Júpiter en el teu signe.

Quant a la teva salut, simplement no has d'exagerar amb aliments, alcohol, o altres substàncies, ja que Júpiter expandeix el que toca i si no ets acurat pot ser que contreguis alguna malaltia difícil de resoldre. Aviat tornaràs a estar ple d'energia i vitalitat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells que es troben en solitud, podries viure una relació apassionada amb algú molt sexy que potser no està al teu costat per molt de temps, no obstant això serà suficient per a gaudir d'una manera única.

Estàs a punt de trobar una sortida a un problema financer que t'assetja des de fa un temps. Una cosa amb la qual no imaginaves donar es presenta enfront dels teus nassos.

Els astres et conviden a gaudir de veure't bé. De sentir-te ple i renovar la teva vida i l'estètica de tot allò que et representa o reflecteix el teu ser individual.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tindràs moltes ocasions per a divertir-te o viure una aventura intrigant. Pots trobar nous amics, conrear passatemps o interessos, o simplement compartir més experiències, dialogar i obrir-se a la relació de parella.

En l'àmbit professional, Júpiter en Balança fa fluir les col·laboracions, t'ajuda a compartir amb entusiasme els projectes i les iniciatives, així com oportunitats avantatjoses per a la teva carrera.

Pel que fa a la salut, estaràs vital, reactiu, amb molta energia, capaç de desembolicar-te en diferents tasques i arribar a la nit de bon humor, llest per a gaudir del temps lliure.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Desitjaràs trobar calma no obstant això la tendència astrològica et porta a separar el cor del pensament. El millor seria fer front a situacions de tensió amb els qui més vols i buscar major claredat. És un bon dia per a optimitzar tot el que refereix a les comunicacions i l'electrònica.

Respecte de la teva vida professional i el món del treball una fase de la teva vida està a punt de culminar per a donar espai a nous somnis.

Et sentiràs molt bé de salut encara que el teu ànim t'impulsarà a passar el dia en estat d'introversió.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Val la pena centrar-se en la construcció de noves relacions d'amor Aquari, ja sigui que vulguis renovar el teu vincle amorós, o que no estiguis solter i vulguis començar una relació de parella.

Si treballes pel teu compte, va arribar el moment de considerar l'opció de canviar. L'èxit d'aquest canvi, et garantirà millorar les teves habilitats professionals, així com una gran moderació per a mostrar les teves emocions.

En la salut, encara que no hi haurà cap malaltia, val la pena pensar en la lluita contra les addiccions i els hàbits no saludables.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter fanfarronejarà davant dels seus amics sobre les seves conquestes i alguns enviaran la seva capacitat de lligar. El nadiu al qual fa poc li van partir el cor posarà tot la seva obstinació a tancar aquesta ferida.

Plutó beneficia als Peixos que estiguin en plena recerca, ja sigui acadèmica, professional o de qualsevol altra índole perquè seràs capaç de relacionar conceptes que semblaven ser inconnexos.

Treu forces de qualsevol racó del teu cos i acaba les teves tasques d'avui. Cauràs en la temptació de reprendre vells hàbits perjudicials per a la teva salut, com per exemple, tornar a fumar.


Comentaris

envia el comentari