L'horòscop diari del 25 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 25 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha bons auguris de felicitat; pots sentir-te afortunat, la teva parella tindrà un do especial per marcar el ritme, i a tu no et costarà res seguir-lo. És més, ho gaudiràs de valent!

En el camp professional seràs un natiu apreciat per les teves idees originals. En tot el que facis quedarà patent la teva personalitat intransferible i la teva perspectiva enginyosa. Tan sols et podries arruïnar el dimarts si peques de fanfarró.

Hi ha persones al teu voltant que es preocupen del teu benestar, i t'aconsellen sovint quins hàbits has de canviar de la teva vida.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La gent al teu voltant està enrarida. O ets tu, Taure, el que no acaba d'encaixar? No importa quina és la resposta correcta, però sí que destaca com alguns comentaris que facis aquest dimarts poden ser mal entesos per molts.

Es propicia la comunicació empresarial. Podràs reclamar als teus caps cosa que et pertany — dies lliures, el pagament d'hores extres —, sempre apostant per les bones maneres.

Esquiva esforços grans i innecessaris; les teves energies s'han conegut dies millors. Si no escoltes el teu cos, podries quedar-te exhaust a la mínima ocasió.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella hauràs de bregar amb la gelosia i la sensació de desamor que provocarà la teva mitja taronja: és temps de permetre que entrin aires frescos en la teva relació.

Una idea que arriba a la teva ment avui potser es converteixi en el punt de partida d'un projecte que t'omplirà de joia i emocions positives, i alhora pot ser que t'aporti uns diners extres.

Aquest dimarts arriben a tu influències positives dels astres. Les alineacions t'ajudaran a millorar en els teus símptomes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el teu rostre no faltarà el somriure; aprecies tot el que t'ha donat la vida, i encara que en altres moments tenies més dita, et sentiràs agraït amb el present. A més, si ets un Cranc que està aparellat, ho passaràs genial amb el teu marit o la teva dona!

Notes suport en els teus esforços professionals, fas un petit gran pas per avançar cap a la meta que t'has fixat. Defineix les teves aspiracions, així obtindràs resultats més satisfactoris.

Busca activitats que et permetin contribuir amb un món millor, com col·laborar alguna associació que treballi amb els més necessitats.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Podràs sostreure pensaments o secrets a la teva parella fàcilment i sense que se n'adoni. Si ets un Lleó solter, gràcies a Venus destacaràs pel teu carisma i sensualitat.

Et veuràs en una tessitura desagradable en el teu lloc de treball: el teu cap o superior et preguntarà per la teva opinió sobre un company una mica vague. Si estàs aturat, has pensat a demanar-li feina a aquest familiar que té un negoci propi?

En l'àmbit físic, les energies astrals col·lapsaran una mica el teu cos al llarg del dia. Per alleujar aquesta sensació medita de tant en tant durant 10 minuts.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Podríem dir que Verge és un dels signes amb pitjor sentit de l'humor d'aquest dimarts? Per desgràcia, així és: tindràs facilitat per grunyir, i qualsevol excusa et valdrà per aixecar la destral de guerra i lluitar amb qui estan a prop.

La teva agenda està encaminada a l'èxit. Aconseguiràs dur a terme una reunió de treball reeixida, i conrearàs contactes que podrien obrir-te portes molt valuoses.

Sé molt curós amb la teva salut, especialment si ets una persona que pateix asma, bronquitis o d'altres problemes de tipus respiratori. Els teus pulmons estan especialment vulnerables.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En el terreny amorós les coses no milloren gaire pel que fa al dia d'ahir, és a dir, continuaràs sentint que hi ha una barrera entre la teva parella i tu. Fins que no et facis conscients que has estat tu qui l'ha creat, les coses no milloraran.

En el terreny laboral, saps que podries canviar les coses si ho volguessis, el que passa és que estàs massa acomodat a les circumstàncies actuals.

En la salut, si aconsegueixes seguir uns ritmes ordenats en les teves rutines diàries, segurament tot es col·loqui al seu lloc.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Aquest dimarts els astres es configuren de manera que la teva vida sexual serà increïble. Podràs gaudir de motivadors sentiments sexuals, la bona predisposició de la teva parella propiciarà el fet d'experimentar junts.

Els astres són favorables en aquest moment per als moviments de diners i la signatura de contractes i altres documents. Les escriptures així com els tràmits relatius a la venda de propietats es veuran agilitzats gràcies a la meravellosa influència de Venus en trígon al teu Sol.

Molts nadius podrien patir de mals de cap o malestar de difícil diagnòstic.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor Sagitari, començaran a arribar noves persones a la teva vida que seran significatives i fins poden venir amb una energia del karma, fent que sentis la trobada com una cosa predestinada.

Pel laboral, el teu enfocament i tota la teva energia mental i física estaran posats a aconseguir les condicions necessàries per sortir de restriccions de diners i així aconseguir l'estabilitat econòmica desitjada.

En la salut, en passar per tensions, podries tenir problemes a les cames i rigidesa en els ossos. També alguns desequilibris emocionals que augmentaran els teus temors i ansietat.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

No et deixis dur a la naturalesa densa de la teva personalitat. Ser prejudicis o negatiu pot arrossegar a perdre l'afecte d'algú especial. Moltes cabretes seran víctimes de xafarderies o murmuracions a l'esquena.

La teva creativitat i la imaginació t'ajuden a aportar un toc d'originalitat a una comanda especial d'un client. Seràs reconegut per la teva habilitat i prestància.

Dedica un moment del dia per a la salut i la bellesa de la teva pell i el teu cabell. Podries fer massatges amb un raspall de truges suaus i naturals tot el teu cos.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Les novetats avui en l'amor, revelen que arriba gent nova al teu cor, sent un temps especial per a noves històries d'amor. Però has de tenir cura, fer bé les coses i allunyar-te primer dels vells romanços.

A la feina, el teu objectiu principal serà acabar de sortir d'un cicle difícil, una cosa que has anat sentint des de fa temps.

En la salut, has de cuidar molt, sobretot si ja has vingut amb problemes perquè el teu organisme guarda les tensions. Has de cuidar més la teva alimentació i fer més exercicis per canalitzar l'ansietat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mercuri en conjunció amb el Sol i quadratura amb la Lluna faran que no sàpigues comunicar les teves necessitats en el terreny amorós. Una trucada d'un amic a qui no veus des de fa mesos et posarà bon humor.

Si estàs a l'atur, és hora d'invertir una mica de diners per convidar a prendre alguna cosa a algun dels teus contactes per, dissimuladament, deixar caure les teves virtuts i coneixements amb el propòsit de trobar feina.

Hi ha verdures que són molt impopulars com el bròquil o les cols de Brussel·les, però són aliments molt complets i sans que hauries d'incloure en la dieta.


Comentaris

envia el comentari