YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 25 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per divendres 25 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tenir una parella és una mica més que fer un regal el dia de l'aniversari, organitzar algun sopar romàntic puntual o sortir al cinema i demanar un menú de crispetes per a dues. Has de ser més constant en les necessitats del teu cònjuge.

Professionalment serà un dia senzill, en el qual tot transcorrerà segons les previsions més optimistes.

Si estàs pensant tractar-te algun problema de salut (o algun revés mental) aposta només per professionals de la medicina. Podries errar greument si abraces teràpies alternatives o confies cegament en mentors espirituals.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El dia de Nadal et torna un Taure molt individualista, que posa per davant els seus propis interessos als de la família o als del seu cònjuge. Abans de pecar d'egoista pensa una mica i compte fins a deu; segur que hi ha manera de trobar un terme mitjà.

Les reunions familiars poden provocar converses controvertides al voltant dels negocis i els diners, potser per temes d'herències.

Estàs res més a regular de salut? Llavors visita al teu doctor, o almenys fes-li una crida. Recorda sempre que la prevenció de malalties és millor que curar-les.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)


Per a aquest divendres tot és alegria. La passió inunda totes les àrees de la teva vida i podries tocar el cel amb les mans si te'l proposessis.

Bessons, la joventut del teu esperit i el desig d'estímuls et converteix en un dels més emprenedors i valents a l'hora d'avançar en direcció dels teus somnis, per això, Venus en la teva zona relativa als socis et premia i et brinda la col·laboració que portarà l'èxit que tant has desitjat.

Si en aquest temps t'has trobat amb un diagnòstic sorprenent, és un bon moment per a canviar radicalment els teus costums.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu equilibri amorós va bastant ajustat, així que evita temes complicats que t'obliguin a caminar per la corda fluixa. La teva concentració no sempre serà fina i hi ha assumptes que et poden posar dels nervis.

Què tal si li dónes duro al teu treball? Fes el que sigui a la teva mà perquè les teves ganes es projectin cap a fora, que ningú dubti del teu ànim ni del teu bon fer.

Cuida la teva manera de caminar; si tens dolors en els teus genolls potser és perquè en caminar no reparteixes el pes de manera equitativa, i aposta per un calçat còmode.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Serà un dia tranquil en l'àmbit amorós amb la teva parella. Les aigües estan calmades i els astres us conviden a connectar els vostres cossos per a re-connectar les vostres ànimes. Per al solter de Leo es preveu l'arribada d'una nova relació en els pròxims dies.

Els diners no importarà ja que els temes de conversa principals seran la família, l'amor i la salut. La teva llar necessita un repàs de neteja a fons que ara mateix no pots afrontar, així que podries plantejar-te contractar un servei de neteja.

Els sentimentalismes, nostàlgia i tensions acumulades podrien posar-te molt sensible.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor està carregat d'animació, encara que combinaràs els moments de felicitat amb el teu costat més bohemi. Gaudiràs del record de #altre Nadal passat (que no per això millors), així com algun romanç que et va marcar.

Analitza la teva situació professional, i és que pots avançar-te a molts inconvenients si mous alguns fils. En aquest sentit, elabora una estratègia sobre com hauries d'actuar, per exemple, davant una crisi de reputació.

Les noves tecnologies et poden ajudar a posar-te en forma; hi ha aplicacions mòbils que t'indiquen taules d'exercicis que s'adapten a la teva condició física.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La guinda del pastís Lliura és el retorn de Venus, perquè el planeta de l'amor està present en el Nadal, l'Any Nou i el període de vacances, donant veu al teu cor i a les teves relacions.

En el professional el suport entre Venus i Neptú crearà confiança en els terrenys del treball i la professió, especialment quan es tracta d'un enfocament d'espera en aquest sector de la teva vida.

En la salut, segur podràs fer moltes millores, no sols a l'hora de prevenir malalties, sinó també a l'hora de tractar-les.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna està situada en el signe de Taure donant als nadius del signe d'Escorpió una possibilitat d'acostar-se a la seva parella d'una altra forma, més compromesa i amable, amb un major sentit de les necessitats que pot tenir l'altre i que potser no havien percebut fins ara.

Observa la teva conducta i s'amable amb algú que s'acosta per a brindar-te el seu suport. Estaràs immers en tantes qüestions emocionals que el treball quedarà relegat a un segon pla.

El cos podria estar sol·licitant més atenció i cures.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La relació amb els quals t'envolten pot canviar i créixer si segueixes endavant amb les intencions correctes. El que això significa és que tens l'oportunitat de prendre un paper més important per a establir-te com a líder dels teus amics, o sers estimats en aquest moment.

En el professional, serà més fàcil per a tu posar els teus talents en ús i millorar les teves habilitats.

En la teva salut, un pas en fals pot enviar-te en l'adreça equivocada. Recorda que hi ha una diferència entre la confiança i la claredat: Sentir-se segur no sempre és suficient.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les emocions seran abundants i els sentiments podrien asfixiar-te. És molt el que creus que cal canviar en la teva vida amorosa i et costarà verificar si és una percepció o si en veritat estàs vivint un moment tan dolent.

Evita per tots els mitjans les discussions que refereixin als béns familiars. No és un bon moment per a referir-se a herències ni reclamar el que és teu.

Gaudeix de la jornada en pau i tranquil·litat. Estàs enfront d'un canvi d'energia vital que t'asseurà molt bé.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe es tornaran més somiadors que mai i és probable que caiguin en braços d'algú una miqueta manipulador, així que hauran d'estar atents per a frenar si fos necessari.

A nivell professional, és un moment auspiciós per a resoldre un problema financer o per a completar un pagament. Durant aquest moment pots enfortir la teva posició en el lloc de treball.

Els dos planetes més poderosos del sistema solar s'uniran en els dies previs al Nadal per a posar tot el seu pes combinat en l'obertura de nous portals energètics.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Encara que és un dia per a gaudir de la família també hi haurà moments d'intimitat per a jugar en parella. Per als solters, el cel preveu que en aquests dies esdevenidors, es produeixi un enamorament sobtat amorós.

Si ets un Peixos que has estat estudiant enguany alguna habilitat màgica o adivinatòria pot ser molt interessant posar-la sobre la taula, envoltat d'amics i familiars. Hauràs de trobar l'equilibri entre defensar els teus ideals i conservar el bon ambient nadalenc.

La teva salut general estarà una mica fràgil i diversos agents externs podrien provocar-te una baixada de defenses. Ajuda't amb un extra de vitamina C.


Comentaris

envia el comentari