IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

L'horòscop diari del 25 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella podria fer-te algunes preguntes que aixequin en tu una actitud una miqueta incòmoda, la setmana comença més agitada de l'esperat. El solter pot creuar-se amb un antic amor, i semblarà que el temps no ha passat.

Els qui tenen més d'un lloc de treball, per a aconseguir una millor liquiditat econòmica, hauran de dosificar millor les seves energies. I és que la teva ment pot esquerdar-se a causa de la gran pressió en la qual tu mateix t'has ficat.

Si estàs perdent pèl, podria ser conseqüència de l'estrès, encara que també podria deure's a alguna mena d'alteració hormonal.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'agradaria poder quantificar l'amor que hi ha en la teva vida, mesurar-lo d'alguna manera. I és que no saps fins a quin punt t'estima la teva parella, fins a quins nivells ha arribat la vostra relació i si encara es pot anar una mica més enllà.

Et fa falta gastar menys, i permetre que els teus comptes se sanegin si és que no has acabat de pagar un deute i ja t'estàs ficant en un altre parany. Evita els conflictes familiars, especialment amb els teus fills.

Si s'arriba a produir una discussió forta, podria passar-te factura i disparar-te la pressió arterial.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És probable que durant el dia d'avui tinguis discussions acalorades o moments d'irascibilitat en els intercanvis d'idees, en reunions d'amics o per simples diferències amb el teu amor.

Encara que és de suposar que les persones amb les quals estàs cada dia desitgin el millor per a tu, ets l'objectiu de pensament maliciós d'alguns afins en els quals confies.

La ira és dolenta per a la salut tant com la preocupació desmesurada. El teu fetge pot veure's afectat si no et controles, el mateix podries patir de migranyes o cefalees.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Independentment de si el teu cor està lliure o ocupat, la teva autoestima estarà regular durant aquesta jornada. Els planetes no s'han alineat a favor teu i creus que no vals prou o que no saps com fer feliç a la teva parella.

Un pagament que esperaves es retardarà. No és que no vulguin pagar-te el que et mereixes, sinó que pot haver-hi algun problema i està pendent d'esmenar-se.

Procura fer totes les tasques que tens previstes per a aquesta jornada, per dura que es posi. Deixar-les per a demà només farà més gran la bola de neu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs sentir-te estimat i valuós per a la teva parella (encara que no li ho diguis). Et vindran de gust moments d'intimitat on gaudir dels petons i carícies. Podries rebre una trucada o visita inesperada del teu pare.

El clima astrològic beneficiarà positivament en l'àmbit laboral les ocupacions relacionades amb la medicina, militars, policies, esportistes, etc. És a dir, aquells on es necessiti molta disciplina i calgui «lluitar».

El Sol en sextil amb Mart t'aporta una influència molt positiva per a la recuperació de malalties, crugies i lesions. Bon dia per acudir a un fisioterapeuta o reumatòleg.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets una persona especialment optimista durant aquest dimarts, i amb una esbalaïdora facilitat aconseguiràs transmetre una bella visió de la vida als teus sers estimats, incloent-hi a la teva parella si fos el cas.

Aprofita aquesta jornada per actualitzar el teu currículum, afegint les últimes ocupacions que hagis tingut així com els cursos que hagis realitzat recentment. Si jugues bé les teves cartes, una entrevista de feina podria estar al caure.

En la salut, et trobes davant un dia bastant equilibrat; els astres tindran una influència restauradora en tu, la qual cosa hauria de permetre't una ràpida recuperació si has tingut alguna malaltia recentment.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor avui per als nadius de Balança augura algunes desavinences per falta de comunicació. Potser hi ha coses que com a parella heu de posar sobre la taula sense embuts abans que s'embulli tot més.

Pel que fa a les teves finances, els Astres auguren un futur on la prosperitat formarà part de la teva vida. En el terreny professional, si segueixes el teu propi criteri, segurament arribaràs abans al teu objectiu.

Respecte a la teva salut, físicament avui et sentiràs bé, però serà la teva part emocional la que podria desestabilitzar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aconseguir acords et donarà la satisfacció de compartir alguna cosa més que el romanticisme, si poden considerar-se un equip de treball que es complementa en el que refereix a obligacions tot flueix molt millor, Escorpí.

Estaràs molt satisfet de veure créixer les teves idees i d'aconseguir l'acceptació del teu entorn. Hi ha una tendència del planeta Mart que resulta perillosa.

Tingues molta cura, si condueixes el teu cotxe o si has d'utilitzar maquinàries. Para esment, concentra't en els teus assumptes d'un per vegada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters faran bé d'esperar per prendre la iniciativa. D'altra banda, tampoc et convé estar a la defensiva, més aviat es tracta que aprenguis a ser prudent, perquè no és un moment propici per actuar de manera ingènua.

La predicció econòmica per als nadius de Sagitari per avui parla d'un possible benefici econòmic que els arriba de manera indirecta.

Respecte a la teva salut avui Sagitari, pot ser que la zona lumbar torni a doldre't. Saps que aquesta part del teu cos és especialment vulnerable.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No tot és tal com creies i estaràs patint la tendència astral a la decepció. Potser ets tu qui decep a algú molt estimat o potser has de tolerar una acció poc feliç per part d'algú a qui respectes i aprecies.

No tinguis por al que s'aveïna. Saps que grans responsabilitats estan per arribar a la teva vida però no hauries de témer. Liderar un camí de treball entre persones del teu grup professional serà una de les alternatives més rendibles.

És probable que pateixis un estat de boira mental o confusió. Surt a caminar per a buidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui Aquari diu que tota la teva energia estarà posada en la teva vida amorosa. El treball, les teves ocupacions diàries, etc. tot passarà avui a estar en un segon pla, perquè la relació amorosa és el que et motiva.

En l'àmbit professional, si et mostressis més obert, probablement trobaries oportunitats en els llocs més insospitats. Et vindria bé un canvi d'aires, encara que fos temporal.

Respecte a la predicció per a la teva salut, pot ser que l'estómac sigui avui el que acapari la teva atenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els protagonistes del teu pensament no seran ni el teu ésser estimat, ni els teus fills, ni tu mateix. Les teves idees i agenda marcaran el ritme del teu dia. Sí, besaràs a la teva parella i li diràs que l'estimes, però de manera automàtica.

Si treballes de manera independent, pot ser que t'arribin peticions molt interessants de col·laboracions amb emprenedors d'àmbits complementaris a la teva empresa.

Ja t'has donat per vençut en la teva obstinació per estalviar? O és que ja no hi ha més per gastar? Tindràs molta vitalitat, autoconfiança i coratge per afrontar qualsevol situació que es presenti com un repte.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari