YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 25 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 25 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens gana de noves sensacions. Fins avui has experimentats belles vivències, però estàs completament convençut que aquí fora hi ha una cosa molt bona esperant-te. En certa manera, sents que reneixes, potser de les teves cendres com el famós ocell fènix.

Es duen a terme determinats canvis en el teu entorn de treball. Una cosa de la qual es parlava molt, però que encara no s'havien materialitzat. No et suposarà cap problema, ja que ets un signe que destaca per la seva capacitat per a adaptar-se a la situació.

L'esport t'ajudarà a oblidar-te dels problemes més mundans, qualsevol activitat et donarà bons resultats.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Fas un pas al capdavant en la teva història d'amor. Estàs en una situació molt còmoda, en la qual els llaços es fan més forts amb esforços relativament petits. Sents que fer feliç a la teva mitjana taronja és bufar i fer ampolles (almenys, en aquests moments).

Combat qualsevol indici de mandra en el treball, continua lluitant sempre pels teus somnis amb la mateixa il·lusió, i millora (o recicla) alguns dels teus coneixements per a demostrar que estàs al peu del canó.

Prop de tu hi ha persones de bon cor i millors intencions; escolta els consells que et donin per a millorar la teva salut.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Potser algú més jove està esperant la teva ajuda per a resoldre un tema delicat. Posar-te a la seva disposició li donarà tranquil·litat i l'ajudarà a trobar una sortida ràpida. Si estàs solter no et demoris a sortir de casa, Bessons. L'amor està molt a prop esperant per tu.

L'avanç s'aprecia des de tots els àmbits, podries començar una nova carrera o estudis de formació professional. Sentiràs una gran satisfacció i aprendràs molt. Els astres t'afavoreixen.

Restablir la teva salut no serà un problema si estàs passant per algun inconvenient.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Viuràs en un autèntic oasi d'amor. Aquest dijous es dibuixa ideal per a les teves relacions, i passaràs pàgina a qualsevol episodi de crisi o discussions. Apostes forta per la pau, i també pel romanticisme més tradicional.

Has de mesurar bé les confiances que et prens amb els teus companys de treball. Són aquí per a ajudar-te en un moment donat, però no abusis demanant més del que et poden donar.

Tens un bon corrent d'energia en la teva vida. Ets un imant que atreu les bones vibracions, i que repel·leix a tot aquell individu que té males intencions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu admirador secret ja no aguantarà més seguir en les ombres i et sorprendrà amb una romàntica i creativa declaració d'amor. Posseiràs una energia electritzant i ocurrències gracioses per a conquistar.

Es preveuen que et sorgeixin retards i petites dificultats durant tot el dia per a realitzar amb èxit les teves tasques. No obstant això, i encara que et tempti fer-ho, no ho posposis. Posa't a això i no ho ignoris fins que ho acabis. Demà ho agrairàs.

La meditació i el contacte amb la naturalesa t'ajudaran a equilibrar l'energia mental per a tornar a connectar amb el teu cos i poder dormir millor.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'èxit està assegurat per al nadiu de Virgo que obri les portes del seu cor de bat a bat i permeti a l'amor passar fins al més profund. Els teus sentiments seran molt purs, i el dia pot resultar d'allò més prometedor.

Aquest dijous et deslliuraràs de preocupacions i emergències; tot transcorrerà en el teu treball segons el que havies dissenyat. Notaràs que reps menys dites de l'habitual.

Esprems tan bé el teu temps que a vegades t'oblidaràs de prendre un descans i relaxar-te. Sigues intel·ligent en aquest sentit, o començaràs a arrossegar un estrès molt sonor.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui Balança revela que la llibertat ha estat un símbol de qualsevol festeig o relació amb tu aquests dies. Volies allunyar-te de tot i per sort per a tu, descobriràs que només volies fugir de tu mateix.

En el terreny laboral, tindràs la voluntat de canviar uns moments adversos per una cosa molt més agradable.

Quant a la teva salut, l'esquena és el teu punt feble, les lesions del passat que no s'han tractat poden anar en augment durant aquests dies. Serà millor que busquis a un bon professional.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart continua afectant els nadius del tercer deganat especialment, per això és recomanable evitar per tots els mitjans discussions que girin entorn de conflictes del passat, en cas contrari donaràs inici a un nou enfrontament que drenarà la teva energia emocional i et deixarà esgotat i presa d'un estat anímic complex.

Existeixen variables que afecten la teva economia que no depenen de la teva actitud ni molt menys del teu esforç i per això no hauries de castigar-te.

Cuida el teu espai professional amb la força d'un guerrer. La salut és bona en general.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters han de saber que és segur que les seves ferides d'amor estan desplegades sobre la taula, i és necessari que breguin amb elles de front si volen obrir-se a una nova relació.

En el terreny professional, el teu signe sempre ha connectat amb els assumptes globals de la societat, i aquest és el teu moment per a brillar si estàs treballant en els àmbits públics i socials del món.

Quant a la salut, Sagitari, aquest dia porta un enorme alliberament en la teva vida personal que és tan purificadora com energètica.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'ambient astral porta a la teva vida una energia harmoniosa que pots utilitzar al teu favor per a trobar una major sintonia amorosa amb la teva parella o fins i tot amb qualsevol persona amb la qual estiguis passant un període de desacords.

Tindràs la possibilitat de conèixer persones que podrien afavorir-te a l'hora d'aconseguir nous clients o un nou lloc d'ocupació. El número de la sort per als nadius del signe de la cabra avui és el 144.

La lluna en el signe de Leo demana una dieta que afavoreixi la salut cardiovascular.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari han estat tantejant el terreny durant massa temps i ja estan llestos per a trobar a la persona indicada, han d'anar amb precaució, sense llançar-se al primer amor que trobin.

En el professional, aquesta és una època perquè l'Era d'Aquari realment assumeixi tot el seu poder i porti delicioses sorpreses que et brindin suport i prosperitat.

En la salut, estàs llest per a acceptar i apreciar per complet les increïbles vibracions que l'univers té per a oferir. És un excel·lent moment per a demanar a les teves guies espirituals allò que desitges.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Estaràs trobant-te, topant-te o veient al llarg d'aquest dia amb una mateixa persona una vegada i una altra. Aviat t'adonaràs que l'Univers a croat els vostres camins per una bona raó.

Els nadius de Peixos que treballin o tinguin empreses societàries amb els seus familiars o fills tindran una jornada plena de desacords. Els astres assenyalen que ets el signe amb major predisposició a gastar en aquest dia.

Si portes un estil de vida sedentari notaràs com et fan mal les articulacions i et notes atrofiat. Necessites moure més el cos i fer exercici.


Comentaris

envia el comentari