YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 25 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 25 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ressorgeixes amb força aquest últim dilluns del mes. Et lleves de damunt algunes penes que sacsegen el teu cor, i es potenciarà l'amor propi d'aquells nadius que han viscut recentment un desengany amorós.

S'apunten canvis d'allò més bruscos en determinats projectes professionals, sobretot per als qui es dediquen a oficis relacionats amb la docència o la recerca. Hauràs de fer front a responsabilitats per a les quals, en principi, no estàs capacitat.

Gaudiràs una bona resistència nerviosa, amb zero estrès i trobaràs el teu equilibri personal per a bregar amb l'atrafegada vida que t'espera.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En la teva vida, el sentiment de l'amor governarà per sobre de tots els altres. No pensis que això és una cosa idíl·lica, perquè els problemes actuals seguiran aquí presents, no desapareixeran de manera espontània.

Cerca treballo si és que estàs aturat. La setmana arrenca amb bones notícies per a la teva esfera professional, i a més rebràs informacions confidencials que, de moment, molt pocs saps.

El teu estómac estarà una miqueta sensible durant aquest últim dilluns del mes; evita en mesura del possible els sabors picants. Entrena una mica el teu cervell, llegint més a l'hora d'anar-te'n al llit.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna ja en el signe de Càncer t'impulsarà a buscar un refugi per a l'ànima dins dels àmbits més íntims, la llar, la casa dels ancestres o la bona companyia d'un amic entranyable poden resultar la millor opció afectiva.

Alimenta el teu entusiasme i cerca exercir-te en les teves tasques de la manera més optimista i alegre que puguis.

Comença a canviar els teus patrons mentals abans d'arribar a punts extrems en els quals els símptomes del teu cos cridin la teva atenció.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La setmana comença amb molt bones perspectives per als teus amors, Càncer, i els somriures estaran garantits. Assaboriràs amb gust els plaers que Venus et posi per davant, i et sentiràs un autèntic privilegiat.

El teu treball pot veure's interromput per dificultats que no havies previst (i que, no obstant això, hauràs d'afrontar). No et deixis portar pel pessimisme i feix els esforços que siguin necessaris per a superar les mateixes.

Seràs dinàmic i emprenedor, desbordaràs de vitalitat i tindràs una miqueta de sort a l'hora de participar en competicions d'índole esportiva.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs molt volgut en rebre molta atenció i tu mostraràs el mateix interès pel teu ser estimat. Venus s'acosta ràpidament a Plutó i això pot causar que els solters rememorin amors passats.

Si tens un lloc de poder amb persones al teu càrrec podries excedir-te en les teves funcions i abusar de la teva posició. Un membre de la teva llar rebrà una inesperada i substancial guany econòmic.

Això us permetrà poder renovar algun electrodomèstic. Cuida la teva vista Lleó, i no oblidis posar-te ulleres amb filtre blau si passes moltes hores enfront d'una pantalla.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor no sap trobar el seu propi nord, i deixant-te portar per les circumstàncies durant aquest dilluns pots acabar als braços d'alguna persona que forma part del teu passat, i que, en teoria, va passar a la història del teu currículum sentimental.

Sigues flexible amb la teva agenda: per més que la tinguis carregada d'esdeveniments i responsabilitats, els imprevistos estaran a l'ordre del dia, i potser allò que per a tu és l'assumpte més important de tots es posposi a una altra setmana.

Augmentarà la teva vitalitat i les teves habilitats creatives.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui el teu horòscop Balança, revela que Venus estarà en Capricorn, la qual cosa pot fer que sentis més intensament per la teva parella, però generalment menys apassionada.

En el professional, Júpiter presideix la teva carrera, la qual cosa pot fer que les decisions relacionades amb el treball siguin difícils. És probable que estiguis molt ocupat i que a penes tinguis temps de pensar en res que no sigui el treball.

En la salut, encara que en general et trobes bé, no està de més que revisis els teus hàbits diaris. Segur que hi ha alguna cosa que se t'està passant per alt.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres indiquen una exagerada tendència a buscar emocions intenses dins de la vida íntima. Les persones que viuen en parella potser estan trobant variats motius per a dissentir amb les intencions de l'altra persona.

Participar d'assumptes o negocis familiars i buscar suport en el grup d'amics més pròxim pot ser de gran auxili en aquest moment per a tu, Escorpí.

El teu organisme respon de manera favorable als canvis que has portat endavant l'últim temps.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui revela que l'entrada de l'asteroide Eros en Sagitari fa referència a l'oportunitat d'explorar la sensualitat i la sexualitat com a part del procés d'autodescobriment.

En el pla laboral, l'entrada de Mart a la Casa VI impulsa al nadiu a assumir el lideratge en assumptes professionals i augmentar la productivitat.

Quant a la salut, amb Mart a la Casa VI s'està promovent una major vitalitat física. No obstant això, és convenient no abusar de l'esperit de competència en l'entorn domèstic, esportiu, o professional..

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs aprenent a deixar anar el control i deixar-te portar per la influència del teu cor i això redundarà en millors resultats en la teva vida afectiva.

Saturn en la zona de les finances podria afectar de manera negativa a molts nadius que pretenien fer un salt de la seva economia en aquest mes i no han aconseguit avançar ni un centímetre. De tot s'aprèn en aquesta vida i les demores que sofreixes ara es convertiran amb el temps en una lliçó.

Per a avui els astres indiquen fortes energies emocionals per als nadius de Capricorn que podrien afectar la seva salut digestiva.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, no tractis d'escapar a aquest sentiment que s'anirà enfortint cada vegada més. El teu romanç amb algú del signe d'Escorpió serà fulminant, gaudeix-lo sense prejudicis.

En el professional, et farà bé escoltar els consells d'un col·lega amb qui connectes bé, permet que es faci càrrec d'allò que et pertorba en aquests moments.

En la salut Aquari, avui et sentiràs bastin bé. Si portes temps seguint un programa d'exercicis o entrenament, segurament voldràs aprofundir en ell, o passar de nivell. El teu cos t'està demanant activitat.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs molt observador en l'àmbit amorós, et fixaràs en cada detall de cada acció, mirada i paraula que promulgui la teva ser estimat. Això et donarà una perspectiva més àmplia i complexa sobre el teu concepte de l'amor.

En el treball la part de la teva ment més racional s'entendrà a la perfecció amb la teva part més intuïtiva. Ambdues cooperaran per a alinear els teus pressentiments amb plans realistes que poder seguir per a aconseguir l'èxit.

Posa’t alerta, una nova oportunitat financera és a prop. Alguna butllofa en el palmell de la mà o planta del peu pot molestar-te al llarg del dia.


Comentaris

envia el comentari