ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

L'horòscop diari del 25 de març de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el tema sentimental cerques un còctel que barregi la diversió passional amb un fort grau de compromís. El problema és quan ja has arribat a la meta i que el premi et fa gust de poc.

Aquells que estan al capdavant del seu propi negoci veuran com les estratègies publicitàries donen a la fi els seus fruits, i comences a tenir més clients. Ara és el moment de cuidar-los perquè tornin.

El teu cos t'està demanant acció, encara que intentis fer callar la seva veu, així que fes una mica d'esport, encara que sigui dins de casa per obligació.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El dia comença bastant tranquil, però aviat farà un gir una miqueta incòmode, quan xerrant amb la persona que estimes sorgeixin temes espinosos, potser relacionats amb la família o amb l'educació dels fills.

Fins a les parets tenen ulls en aquest dimecres; així que intenta mantenir fora de perill aquells assumptes que pertanyen a la teva més estricta intimitat, com els correus electrònics de la feina, les cartes postals o els missatges de mòbils.

Aquest dia seria especialment interessant que practiquessis una mica de meditació i posis en equilibri el teu cos i la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius que es trobin solters poden esperar que la influència astral d'aquesta jornada atregui amors i vincles prometedors a través de les xarxes.

Quan et deixes portar per la teva curiositat i et fiques on no et criden desgastes el teu interior i t'estresses. D'aquesta manera en nombroses ocasions perds energia i disperses la teva concentració.

Els astres mostren una tendència favorable en tot el relacionat amb la salut per als del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sents que Cupido et crida, que avui és un dia genial per a conèixer a algú, i reprendre la cerca de l'amor, que mai tens clar si es troba sense més o cal posar molt de la teva part per a aconseguir-lo, tot i que ho hauràs de fer a través de les xarxes.

Els crancs que tenen un esperit artista podrien llançar una campanya de micromecenatge per a publicar el seu pròxim llibre o muntar una exposició en un futur. No deixis mai de crear (ni de creure en tu mateix, clar).

És molt important cuidar de la teva vida sexual, ja que aquests dies també et pot millorar l’estat d’ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella o una persona estimada necessitarà el teu suport. Pregunta i escolta activament. Comprèn al teu interlocutor i intenta consolar-lo i donar-li forces. Els seus ulls et revelaran la gran ajuda que li has brindat.

Sabràs sortejar els impediments que et van sorgir ahir amb idees originals encara que arriscades. Si estàs cursant algun estudi superior, sigui carrera, grau, màster o doctorat et sentiràs molt baix d'ànims, si no és realment la teva vocació i no voldràs seguir estudiant on-line

Amb el canvi d'estació i el tancament pots sentir-te atordit uns quants dies i estar més despistat i oblidadís del normal. Una agenda et facilitarà el dia Lleó

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Gaudeixes d'un oasi sentimental. Vendries la teva ànima al diable per poder sortir de casa i gaudir del dia amb la persona estimada, especialment si està lluny.

La teva economia millora, notes que l'aigua que antany t'arribava fins al coll baixa cada vegada una mica més. Aprens a controlar els teus nervis, i aconseguiràs donar llum a alguns assumptes foscos.

Aprendràs a controlar aquest excés de sensibilitat que et fa prendre't com a propis els problemes dels altres.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor diu que tindràs una visió general, aclariràs bé el panorama adonant-te què és el que ha generat frustració i que és això que t'ha estat impedint ser feliç en l'amor.

Hauràs de fer front a un assumpte relacionat amb l'habitatge que implicarà despeses econòmiques, però que finalment es resoldrà.

Pel que fa a la teva salut, físicament et trobaràs bé, per la qual cosa sentiràs la necessitat de fer moltes coses noves.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs que el teu cor és una obra d'art que vas construint pas a pas i que les eines amb les quals aconsegueixes els teus somnis no són més que l'amor de cada dia. Recorda que l'amor és un motor important en la teva vida.

És un moment excel·lent per a les inversions, les compres i les vendes de propietats immobles, negociar contractes de lloguer o pactar condicions laborals, encara que ho hagis de fer per telèfon.

Si estàs vivint una malaltia o malaltia, és probable que comencis a sentir una lleu però constant millora.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, la predicció d'avui apunta al fet que generaràs estratègies per a millorar alguns conflictes que has tingut. Això afecta la part familiar, a nivell de relacions de parella i alguna amistat pròxima.

A nivell professional, es donaran molt bones aliances, ja que segurament contactaràs a persones que poden donar-te idees de com pots fer les coses.

D'altra banda, activaràs un procés de transformació que tindrà un resultat bastant positiu per a tu, perquè assumiràs nous horitzons, i això sempre ajuda.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui pot ser que hagis d'ajudar a algú que s'ha involucrat en una situació difícil que no coincideix amb els teus valors i el que esperes de la teva família o amics. Però no tindràs una altra sortida i hauràs de donar auxili amb tot el teu poder a una persona, encara que sigui a distància.

La teva ment pot estar embussada amb pensaments i preocupacions personals i això d'alguna manera influirà en el teu rendiment professional.

Per millorar la teva salut, busca aliments depuratius com ara els espàrrecs, les carxofes i els nabius.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als nadius d'Aquari en l'amor diu que sentiran que no saben exactament com manejaran la relació o què és el que està passant en la relació.

Hi ha una incertesa que no et deixa veure més enllà. Molts Aquari resoldran alguna cosa que té a veure amb la llar, hi haurà millores en la forma en què estan vivint.

Respecte a la teva salut, els Astres prediuen un dia bastant positiu, perquè no tindràs cap molèstia important que requereixi la teva atenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

(20 de Febrer - 20 de Març)

Algunes situacions en la teva relació et posaran de manifest si la teva parella et dóna suport en la teva presa de decisions o si intenta controlar el rumb de la teva vida i negar-te algun dels teus somnis.

Si tens joies de la teva ex-parella, has d'alliberar-te d'aquesta inclinació i vendre-les quan puguis sortir al carrer.

Avui és el dia Mundial del Gofre i de tant en tant un capritx així de deliciós no et farà malament. Per a controlar millor els ingredients i les quantitats l'ideal serà que ho preparis tu mateix a casa. Així t’animes i t’entretens durant el confinament.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari