YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 25 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 25 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella necessita una dosi extra de manyagues i de cures; els seus ànims caminen només regular, potser per preocupacions relacionades amb la salut. No t'importarà en absolut desfer alguns plans previstos i adaptar-te a les seves necessitats. Et resultarà d'allò més senzill i gratificant.

Qualsevol retard complicarà aquest assoliment per al qual estàs treballant tan intensament. No posposis allò que puguis fer de manera immediata, i no malgastis el temps en assumptes que no valen la pena.

Un excés d'activitat esportiva podria ser nociu per al teu benestar: encara que et sentis bé, no et piquis massa en el gimnàs, la teva resistència té límits que seria perillós superar. Descansa una mica abans de sentir-te cansat.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sabràs com reinventar tota la teva gramàtica emocional, li diràs a la teva parella algunes coses que tots dos heu de millorar pel bé de la relació, i l'altra part comprendrà la teva proposta a la primera. Et sorprendràs amb el ràpid que establireu nous acords.

Tens moltes ganes de treballar, però no sols per a guanyar diners. Vols fer la vida dels altres una mica més senzilla, i així, molts nadius es bolcaran amb algun col·lectiu necessitat, o amb una ONG amb els valors de la qual combreguin.

Procura tenir un entorn agradable al teu voltant. Posa la teva casa en ordre, obre les portes i finestres perquè li aire circuli, i surti tot el dolent i entrin només energies positives.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que es troben en parella aconseguiràs el suport del teu company de vida com mai abans el vas sentir. La plenitud de la relació es viurà amb alegria i esperança.

Els nadius que es troben portant endavant una emprenedoria comercial de manera autònoma veuran que els astres porten molt bones notícies.

És possible que desitgis començar a realitzar exercicis amb regularitat i no es tracta que  ho facis a casa a qualsevol hora i de qualsevol forma. Necessites que algú que entén de l'assumpte t'orienti i dissenyi un pla d'acció especial per a tu.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus t'ajudarà a protegir la teva vida matrimonial amb tot el seu poder. La deessa de l'amor et promet meravellosos moments de comunió espiritual amb la teva parella.

Tindràs canvis horaris que t'incomodin. Molt al teu pesar hauràs d'acceptar la nova realitat, i treure la millor dels teus somriures! Perquè dedicar-te a la teva professió amb un gran empipament només et fa menys productiu i eficaç.

La bàscula ha començat a pujar de xifra? Això pot deure's a menjar més del compte, sobretot, en petites quantitats. Un aperitiu per aquí, un snack per a enganyar a l'avorriment per allà… Comença a controlar això abans que sigui massa tarda!

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mart té un aspecte harmònic amb l'imprevisible Urà. Això et conferirà molt magnetisme i energia sexual, a més de la cerca d'experiències inusuals. 

Alguns projectes inacabats estaran trucant a la teva porta durant aquest dilluns. L'inconvenient és que requereixen una inversió econòmica que no pots assumir.

Les estones de descans seran més ben invertits si, en comptes d'asseure't, animes a algun company a fer alguns exercicis: estiraments, caminar de pressa, alguns esquats… tornaràs al teu lloc de treball amb molta més energia i motivació.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et resultarà difícil guardar-te per a tu certs secrets si és que convius dia a dia amb la teva parella. No perquè se't va a escapar en veu alta allò que calles, sinó perquè no sabries explicar-li, amb el cor a la mà, ni el com ni el perquè .

Aprèn a demanar perdó si has fet alguna cosa malament en el teu treball. Potser no t'adones, però una sèrie de distraccions encadenades pot fer molt de mal a la teva empresa, o fins i tot, a la teva més directa reputació. 

Les teves defenses no estaran molt actives, així que no facis res que jugui en contra del teu propi benestar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que la sexualitat estarà en la teva llista de prioritats en el dia d'avui, no tant perquè és una decisió que hagis pres, sinó perquè el teu cos te l'està demanant de manera contundent.

La setmana comença de forma bastant constructiva per als Balança. Pot ser que hagis estat vivint moments bastant crítics en l'entorn laboral, pot ser que alguns Balança hagin perdut la seva ocupació, però avui dilluns es revertiran les coses.

Respecte a la teva salut, les tensions i les lluites per les obligacions diàries, sobretot laborals, et causaran estrès i aquest al seu torn es traduirà en contractures i dolors musculars. El teu cos es ressentirà per la tensió.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És possible que els nadius del primer deganat sentin aquesta influència positiva i busquin refugiar-se en el si de la vida familiar. Per contra, els del tercer deganat estaran vibrant la negativitat pròpia de Plutó en mal aspecte còsmic.

No és un bon dia per a adquirir nous béns. Les compres en botigues virtuals poden ser molt temptadores, estàs a un clic de comprar i això pot resultar divertit, però no es tracta d'un vídeo jugo, és la vida real i pots perdre diners en objectes que no necessitaràs.

Saps que l'harmonia de la ment resulta un al·licient per a la salut física, per això hauràs d'anar a la recerca de la manera més simple i adaptada a la teva personalitat per a relaxar-te i trobar un punt d'equilibri en les teves emocions.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor anirà sobre rodes durant el dia d'avui Sagitari, encara que hauràs d'aprendre a no rebutjar les opinions de la teva parella, acceptant que és lliure d'opinar com millor li sembli.

En relació amb el treball, els Astres t'aconsellen fer una planificació senzilla de tot i fer les teves activitats per prioritats. Només així encertaràs i guanyaràs popularitat entre tots els teus col·legues de professió, incloent-hi superiors.

Els astres et recomanen expressar totes les teves opinions, perquè alguns sentiments com la ira o la venjança no quedin reprimits, ocasionant després malalties.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui, Capricorn,  el clima còsmic et demostra que no es tracta d'estimar així sense més, es tracta de demostrar cada dia el que sents i regar amb unes gotes de dolçor persistent la teva relació demostrant l'amor que sents.

És una jornada professional coronada per l'èxit gràcies a una receptivitat dels nadius del signe de la cabra que els fa ser molt atents a les necessitats de clients o caps dins de l'àmbit laboral.

Els astres mostren molt bons patrons energètics per als nadius del signe de Capricorn pel que fa a la salut.

  

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui, Capricorn,  el clima còsmic et demostra que no es tracta d'estimar així sense més, es tracta de demostrar cada dia el que sents i regar amb unes gotes de dolçor persistent la teva relació demostrant l'amor que sents.

És una jornada professional coronada per l'èxit gràcies a una receptivitat dels nadius del signe de la cabra que els fa ser molt atents a les necessitats de clients o caps dins de l'àmbit laboral.

Els astres mostren molt bons patrons energètics per als nadius del signe de Capricorn pel que fa a la salut.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Valoraràs molt la teva llibertat personal i independència, això no vol dir que vagis a trencar la teva relació amorosa sinó que en aquest dia voldràs anar al teu aire sense haver de donar explicacions a ningú, i si ho fas, serà per voluntat pròpia.

L'aspecte harmònic entre Mart i Urà confereix als nadius de Peixos una millor capacitat per a l'enginyeria, especialment per a aquells que treballen amb aparells electrònics. I, per tant, una millor aptitud mecànica i d'electricitat.

Si durant el dia d'avui t'has topat amb algun problema i no se t'ocorre una bona solució és hora de nuar-se les sabatilles d'esport i sortir a trotar per la platja, el bosc o fins i tot per la teva ciutat sota una lleugera tempesta.


Comentaris

envia el comentari