L'horòscop diari del 25 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 25 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És un molt bon dia per a les parelles perquè Venus t'empenyerà a donar prioritat a la teva vida conjugal. D'aquesta manera faràs tot el que estigui al teu abast per millorar la teva relació amb la teva mitja taronja, tant en l'àmbit de la comunicació com a l'hora d'intimar.

Després d'una aparença d'estabilitat, s'apunta una col·lecció de diminuts problemes en les àrees de diners i de la feina.

Cuidant-te el just, veuràs com el teu dia a dia és més suportable i colorit; aquest novembre pot acabar amb magnificència.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els teus últims esforços han valgut la pena i aconsegueixes l'equilibri sentimental que tant busques, i per si no n'hi hagués prou, tindràs una bona capacitat d'escolta i comprensió.

Empra la teva diplomàcia i les teves millors eines de comunicació quan et toqui discutir sobre diners. Les persones amb qui tens algun tipus de relació laboral són potser més ambicioses que tu, que prefereixes trepitjar sobre segur.

El teu major tresor és la teva pròpia energia vital, la que et fa tenir ganes de gaudir de cada moment, buscant la màgia en qualsevol cantonada.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius que estiguin en una parella que ja porta molts anys de convivència poden passar per un moment en què necessitaran fer un gir a l'enllaç romàntic, un condiment que d'alegria o afegiu nous somnis per al futur en comú.

Hi ha excel·lents notícies per als nadius del teu signe, Bessons. Has comprovat que quan t'esforces, aconsegueixes el que somies.

No és un bon moment per a la salut, molèsties a la columna vertebral poden jugar-te una mala passada.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dimecres es percep que la teva història d'amor està passant per un moment complicat, ja que ningú s'està encarregant d'alimentar-la de manera adequada. Has delegat a la teva mitja taronja massa i t'has oblidat de les teves responsabilitats individuals.

En el treball despuntaran les persones que es dediquin a l'advocacia o altres sectors vinculats amb el compliment de les lleis.

A mesura que avanci la jornada la teva energia augmentarà. No et desviïs del bon camí en què estàs o encadenaràs males decisions que et poden generar ansietat.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Et sentiràs atrapat per les responsabilitats de la llar i un dia a dia rutinari que apaga la flama de l'espontaneïtat i la passió. El solter desconfiarà de qui l'ompli de floretes.

Se't donarà de perles el treball en equip encara que la teva creativitat estigui una mica ennuvolada. Si estàs a l'atur, la fortuna et somriurà i trobaràs treball a través d'un amic o veí. Els llocs de treball que tinguin a veure amb les lleis tindran un dia molt positiu.

Voldràs estar en ambients alegres juntament amb persones entusiastes i valentes. Aquest clima elevarà les teves vibracions i et sentiràs feliç.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

S'augura un càlid ambient emocional, amb cada cosa al seu lloc, cada sentiment, cada vibració estarà en ordre. Viuràs tan tranquil que oblidaràs les teves preocupacions, et sentiràs especialment bé amb tu mateix, i faràs còmplice a la teva parella de tot això.

Com aturat, el Sol llançarà els seus rajos cap a la teva ment perquè vegis nous senders pels quals provar fortuna. No pots llençar mai la tovallola. Sigues generós amb les persones que tens a prop, que hi ha molts amb el cinturó molt estret.

La curiositat, la recerca del plaer i l'expressió artística podrien barrejar-se avui.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Hi haurà algunes situacions que no seran fàcils d'afrontar en l'àmbit sentimental. Les parelles en crisi poden decidir acabar la seva relació per evitar el patiment. 

En l'àmbit professional algunes situacions no seran fàcils de dur a terme, sobretot si vols fer una altra cosa. Per això, és millor si tractes d'organitzar de manera adequada el teu horari, per poder abordar tot el que es requereix per tenir èxit en aquest àmbit.

En la salut, hi haurà moments de perplexitat i hauràs de gestionar alguns inconvenients per afrontar millor les notícies que rebis.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

És una jornada fantàstica. Sentiran la força de la seva passió sexual assolir nivells de glòria inoblidable. Aquells nadius que estan passant per moments de soledat es troben vivint el trànsit de Venus pel seu signe portant esperances d'inicis molt prometedors.

Passen un bon moment pel que fa a la capacitat de guanyar diners. Molts han descobert una eina nova que portarà grans guanys. Les satisfaccions no es faran esperar.

En mirar-se al mirall notaran els beneficis d'aquells petits canvis pels quals han optat pel que fa a l'alimentació.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si encara no tens parella, és molt probable que trobis a la persona adequada per iniciar una relació amorosa. Cupido estarà darrere teu per la qual cosa és fàcil que sorgeixi una profunda simpatia amb algú.

Pel professional, aquest sector no t'ofereix res excepcional en aquests moments. Pots decidir adaptar-te o començar a buscar alguna cosa millor, en qualsevol cas, comença amb les primeres passes.

A la teva salut, en general avui et sentiràs bé, però sí que hauries de tenir en compte controlar els desequilibris alimentaris, siguin per excés, o per defecte.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Els astres s'interposen entre tu i la teva bona disposició per estar bé a la llar. La màgia astral es confabularà per obstruir la teva felicitat. El malestar i el fastig serà el to d'aquesta jornada de Lluna en Àries.

Si estàs treballant és molt probable que no puguis canviar una condició que s'ha imposat a les teves rutines i que s'emporta molta més atenció de la teva part del que haguessis imaginat. Segueix endavant amb alegria.

Et sentiràs molt exigit en totes les àrees de la vida i és per això que hauràs de descansar.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Avui sentiràs continus alts i baixos que poden semblar pura inestabilitat, un trencaclosques que només entendràs al final, quan totes les peces estiguin juntes.

A la feina, has de saber que cada gota de suor al teu front haurà valgut la pena, perquè augmentarà la teva professionalitat i t'ajudarà, encara que sigui de forma indirecta, a apropar-te a la meta.

Pel que fa a la teva salut, és millor si utilitzes les teves energies en millorar el teu estat de salut, prevenir possibles malalties i desenvolupar la teva intel·ligència emocional. Sense això, difícilment podràs ser feliç.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dia ple de felicitat i alegria en el terreny amorós. També de molta intensitat sexual i ganes de gaudir del plaer amb la teva parella. La libido s'elevarà en moments inesperats i les interrupcions passionals seran les protagonistes del dia.

La bona sort et somriu avui en les àrees d'inversions i treball. Podries treure profit i riqueses de béns ruïnosos o terres esgotades, transformant-los i renovant-per vendre'ls posteriorment.

Les teves creences sobre la vida i l'ànima canviaran a mesura que parlis amb les persones espirituals, religioses i místiques que estàs destinat a trobar-te durant el mes vinent.


Comentaris

envia el comentari