IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 26 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva sensibilitat estarà molt alta i et vindrà de gust satisfer de felicitat a la gent que envolta. Seràs una capsa de sorpreses, no pararàs d'inventar moments memorables i et tindran en molt alta estima.

Seràs una persona molt sol·licitada dins de l'àrea laboral; fins i tot si aquest diumenge és el teu dia lliure, rebràs anomenades amb dubtes i consultes variades. La teva opinió i el teu criteri interessen més del que volguessis imaginar.

Una mica d'exercici a última hora de la tarda t'ajudarà a trobar a equilibrar el teu cos i la teva ment.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La por vol treure't del camí que estàs recorrent, però tu, ple de valentia, el venceràs. Somies amb fer grans compres i vendes en altres llocs del món, amb el pretext que les seves possibilitats seran millors. Aquesta és una il·lusió tòxica, perquè només canviaries de lloc i no de personalitat i comportament.

Amb la teva economia domèstica hauries de ser més honest, no t'enganyis subestimant la gravetat de la situació.

Hauràs de reduir les teves despeses generals. La meditació serà avui la teva gran aliada, la podràs practicar després de la teva sessió de treball (o d'estudis).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És tanta l'alegria que vius en la teva vida íntima que fins i tot podràs veure reflectida en el cel la unió entre Venus i la Lluna en el teu signe. Serà un diumenge que guardaràs per molt de temps en la teva memòria.

La vida domèstica absorbirà tota la teva atenció aquest diumenge. T'agradarà dedicar-te amb tota la teva energia a millorar cada espai de la casa. També serà afavorida l'adquisició d'objectes de moda, peces de vestir, joies, perfums.

Cuida la teva salut, correrà el risc de deixar-se portar pel desig de satisfer el teu apetit de manera irresponsable.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter tens ganes de recórrer nous camins i senderes en l'amor, però li costa saber quin és el correcte i quin l'errat. En les parelles, Cranc tindrà un paper discret, no li interessa un protagonisme elevat.

No et deixis temptar per compres que excedeixin les teves possibilitats, especialment si és per a complaure a algú de qui esperes alguna classe de favor.

Hi ha alguna cosa que vols fer que serà beneficiós per a la teva salut, i no ho fas perquè et causa certa objecció o vergonya (per exemple, practicar un nou esport). Supera les teves pors, que ningú et pari els peus.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella se sorprendrà en escoltar el teu costat més filosòfic i reflexiu sobre el sentit de la vida. No serà un dia de converses trivials, sinó que és una jornada per a créixer espiritual i personalment al costat de la teva ser estimat.

Les energies astrals estan sembrant noves oportunitats laborals per a tu. Però, per a poder collir-les hauràs de moure't per cercles empresarials diferents dels que estàs acostumat. Estàs sent gasiu de més amb els diners.

Els teus ulls necessiten un respir de tanta pantalla. Per què no et proposes en aquest dia no mirar cap pantalla més enllà de l'estrictament necessari?

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Treu el teu esperit més pacífic; discutir amb la parella de manera habitual no és la forma en la qual tu tens d'entendre una relació. Aconseguiràs llimar qualsevol aspror que hagués sorgit en els dies previs, i aconseguireu connectar a través del vostre sentit de l'humor.

Coneixeràs una informació que té molt a veure amb els teus diners o els teus negocis i que t'obligaran a dissenyar noves estratègies.

No traïcions la teva pròpia paraula en assumptes relacionats amb el benestar: comença a cuidar-te més, i si estaves fent una dieta o deixant el tabac, evita les temptacions.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida amorosa dels Balança avui no serà un llit de flors. Les contrarietats es convertiran en una nota destacada si no opten per ser menys agressius amb les seves parelles. Cuida el teu llenguatge i les teves formes.

En el laboral, sembla que, per moments, l'esforç que hauràs de realitzar podria ser excessiu i provocar-te perjudicis tant en el pla físic, com a nivell mental a causa de l'estrès.

Per a la salut, la predicció d'avui augura que Venus, el teu planeta regent, enviarà tot l'equilibri possible perquè puguis sentir-te descansat i relaxat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Menysprear a aquells que sempre estan al teu costat, en les bones i en les dolentes és una mica del que podries penedir-te en el futur.

No valdrà que et disculpis si avui et mostres groller i poc amable. Has après a bussejar en la foscor i per això no tems a res ni a ningú no obstant això si els deutes s'acumulen, cal moure's en la urgència i això és el que faràs aquest diumenge.

Si et cuides una mica, notaràs una gran diferència en els pròxims mesos i arribaràs a un estat de benestar complet.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui en l'amor per als Sagitari posa el focus en una característica del signe que avui prevalen: els arquers sempre juguen. Són jugadors nats i ho seran encara més en el pla dels afectes.

Si treballes pel teu compte, un empleat o soci podria sorprendre't amb un encertat desplegament d'idees, aquesta persona buscarà el teu suport per a concretar-les.

Per a la salut, és molt possible que se sentin cansats a causa de múltiples factors externs que els obligaran a prendre mesures immediates per a poder restablir el seu benestar.

  

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva parella voldrà conversar sobre un tema una mica escabrós que més que mai hauries d'evitar. Es tracta d'un conflicte del passat que desitjaries per tots els mitjans quedi soterrat.

És temps de prestar una major atenció als teus somnis i intuïcions. Si has tingut un pressentiment respecte d'un assumpte de diners, no tanquis l'orella. Escolta el que el teu ésser superior té per a dir-te.

Si pots prendre una mica el sol, serà molt bo per als teus ossos i articulacions. Els nadius del signe de la cabra estaran molt necessitats de vitamina E.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per als assumptes del cor Aquari, mostren que no t'espanten els canvis, però sí la restricció de la llibertat. Aquest serà el principal motiu pel qual moltes parelles passaran per vaivens amorosos durant el dia d'avui.

En el professional, les influències planetàries són una mica contradictòries, però acabaran beneficiant a aquests nadius.

En la salut, es preveu un dia sense alts i baixos en aquest aspecte de la teva vida. No notaràs grans canvis, per la qual cosa si estàs malalt hauràs de tenir paciència, i si estàs sa, continuaràs sentint-te bé com fins ara.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Espera't qualsevol cosa en l'àmbit amorós, perquè amb la conjunció Sol-Urà, la paraula clau és: inestabilitat. Viuràs canvis bruscos a nivell d'anhels en els teus vincles.

No és un bon dia per a demanar diners prestats, perquè no podràs retornar-ho quan t'ho reclamin. Tindran un dia positiu en el treball o en el seu projecte les professions i activitats relacionades amb l'electricitat, l'electrònica, els ferrocarrils, l'astrologia i invencions.

A causa de les configuracions planetàries podries sofrir alguna alteració cardíaca (com a palpitacions) o nerviosa. Evita les begudes amb cafeïna i teïna i els aliments que produeixin colesterol.


Comentaris

envia el comentari