L'horòscop diari del 26 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 26 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et falta una mica de passió; vols molt a la teva parella, però quan esteu en el llit no s'encenen els focs artificials que haurien de cremar en el vostre cel. Potser tens massa preocupacions, i les arrossegues al pla sentimental.

Et divertiràs molt en el teu treball, sentiràs que vals molt, encara que no esperis massa aplaudiments o mostres de reconeixement. Estàs fent el que has de fer, simplement.

Porta una ampolla d'aigua, la set és una sensació que t'acompanyarà. El teu cos està en un bon moment, i tindràs facilitat per a recuperar-te de lesions o fractures.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et preguntaràs fins a quin punt t'aniria millor la vida si detinguessis, encara que anés de manera temporal, els teus instints i impulsos més primaris. Potser t'estàs negant a gaudir d'una gran passió, només perquè tens por de ser tu mateix.

Sabràs exposar les teves idees personals. Vols seguir l'exemple d'altres persones que van ser encimbellades pels seus assoliments. Això podria portar-te a un projecte molt interessant, que t'ompliria d'il·lusió.

Notaràs un bon avanç si la teva salut es ressent per un refredat, o per problemes respiratoris propis de les al·lèrgies.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida se sent molt bella quan vius un gran trígon entre el teu Sol, la Lluna i Júpiter, que aporta una cataracta d'energies favorables per a la vida emocional tant amb la família com amb els amics i dins de l'àmbit de la vida romàntica.

Tu al teu, Bessons, avui urgeix acabar uns certs temes pendents que no fan més que cridar la teva atenció des de la pantalla del teu ordinador.

L'optimisme del qual gaudeixes reforça el teu benestar físic i et sentiràs feliç d'estar viu.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva ment s'ha anat de vacances, i podries oblidar una data important que tingui lloc aquest dilluns (o en els pròxims dies). El teu aniversari de parella, l'aniversari del teu fill de signe Taure, o potser un esdeveniment familiar de destacada rellevància.

Et canses d'estar tot el dia pegat al telèfon i a l'ordinador; aquest nou món en el qual vivim ha fet que la comunicació canviï i evolucioni, inclosa en els assumptes de treball.

Passaràs moments plens de dinamisme i vivacitat, i estaràs feliç de mostrar algunes coses que ningú s'esperava de tu.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Enyoraràs temps passats on creus que tot era més fàcil. Però la veritat és que idealitzes el passat, Leo. En realitat, estàs fent un drama innecessari. El solter es divertirà amb jocs de seducció.

Sorgeix l'oportunitat d'una nova col·laboració a distància molt interessant perquè coneixeràs contactes molt influents que poden ajudar-te a créixer professionalment. Si estàs passant per un sot econòmic t'ajudarà realitzar barates (ja sigui d'objectes, aliments o habilitats).

Hi haurà més d'una persona refredada al teu voltant. Però el teu cos gaudirà d'una bona salut immunològica i serà resistent a l'entrada de bacteris.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Saps com fer-te valer en matèries d'amor. Tens un gran poder interior, que et permet vencedor enfront d'assumptes familiars molt complicats. Les persones que estan al teu voltant es rendiran als teus encants.

Es desperta amb ràbia la teva ambició professional. Si vols triomfar, no apuntis massa alt: veu a poc a poc, pas a pas, trepitjant a cap segur. A poc a poc i amb bona lletra.

Les tensions s'acumulen en la zona del teu coll, i pots sentir rigidesa. Un bon massatge et permetrà alleujar-te. Abans de ficar-te en el llit, et pots donar un bon bany d'escuma.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança, si tens parella és bon moment per a donar-te temps lliure amb el teu ser estimat i gaudir de moments íntims. A vegades descures l'amor, i això porta conseqüències.

En l'àmbit laboral, aconseguiràs un excel·lent canvi en la teva vida. Arriben nous projectes que compliràs amb la deguda paciència i responsabilitat.

En la teva salut, és temps de pensar sàviament. Els reptes professionals requeriran un important esforç per part teva i molta energia, per la qual cosa és bo que et prenguis un descans.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En una trobada casual quedaràs corprès de la mirada aguda i penetrant d'una persona que deixarà la teva ment eclipsada. Ja no podràs pensar en cap altra cosa. L'obsessió i el desig podrien ser viscuts en la intimitat més secreta.

Es destaca aquest dilluns el poc interès que tens en la teva vida professional. Volguessis donar més de tu, no obstant això estàs fora de control i la dispersió s'emporta part de la teva atenció cap a somnis i pensaments difusos.

Organitza la teva jornada amb consciència, mantingues els teus quatre menjars, realitza els descansos adequats i no ignoris els teus símptomes.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per a Sagitari avui revela que, si no ha sabut resoldre els problemes amb la parella, aquests poden ser aguditzats per diversos trànsits que recorren el teu signe.

En l'àmbit professional, pot ser que apareguin oportunitats que, no obstant això, no seràs capaç d'explotar perquè manques d'idees, de forces físiques, o de creativitat.

En la salut, és absolutament necessari recuperar energies, pot ser que provant nous camins o nous hàbits de vida que et facin sentir-te millor. Fes el que sigui a la teva mà per a evitar les malalties.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es tracta d'un dia en què esperaràs passar un bon moment amb la teva parella i no obstant això no podràs evitar les diferències en el pensament i la manera de veure la vida.

Si estàs per signar un contracte o acord és un dia perfecte per a fer-lo. Llegeix bé els detalls i busca assessorament si és que alguna cosa no és del tot clar, però distén-te perquè estàs fent un pas important per al teu futur.

Les cabres gaudiran aquest dilluns d'un benèfic moviment astral que les beneficia enfortint el seu vigor físic i mental.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a Aquari revela que la presència de Venus en Taure indica que, si la relació sentimental no ha entrat en una profunda crisi, llavors amb el nou trànsit que ve tot millorarà i obtindràs grans satisfaccions.

En el professional, hi haurà més oportunitats a aquells que es comprometin en el treball. Però també és útil dir que, si has sembrat bé en els últims mesos, tot anirà bé i arribaran més oportunitats.

En la salut, hi ha dins de tu un desig de divertir-te i de ser menys responsable i més lleuger en el teu comportament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una nova persona entra en la teva vida trepitjant forta. Prepara't perquè els fonaments de la teva vida s'esquerdin. Cuida't Peixos, barrejar amor (o passió) amb el treball, mai sol acabar bé.

Si tens un petit comerç o negoci t’agradarà adonar-te que, malgrat existir grans superfícies i gegants de comerç digital, tens molts clients lleials. Creus que necessites donar-li un aire renovat a la teva casa i no t'importarà gastar part dels teus estalvis.

Els esmorzars de negocis o treball estan fent que mengis plats molt calòrics, has de cuidar més la teva dieta.


Comentaris

envia el comentari