L'horòscop diari del 26 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 26 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El relaxament sentimental està vigent; Venus afavoreix els teus assumptes del teu cor, i augura que les teves relacions matrimonials evolucionaran en la direcció correcta. No et sortiràs de camí, encara que moltes vegades estàs temptat a desviar-te.

La burocràcia va retardar alguns dels teus plans més immediats en els assumptes financers. Si estaves a punt de vendre un cotxe o un habitatge, no tindràs més remei que cultivar la paciència!

Recorda que el benestar és una carrera de fons. No serveix de res fer les coses bé avui i demà tornar a vells hàbits nocius.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Presta atenció a tots els senyals i designis d'aquest dimecres; hi ha impactes que van en contra dels teus interessos, però si els detectes a temps podràs esquivar-los. Pots avançar-te a les passes de persones envejoses, i fer miques els seus plans malèvols.

El teu desconeixement de certs àmbits professionals i laborals pot quedar al descobert. Per això, és millor callar quan s'estiguin tractant temes que et venen grans.

No patiràs cap revés en la teva salut, pots estar tranquil; tot i això, controla bé la roba i el calçat que portes. Intenta que no sigui molt atapeït.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aprendràs a ser més empàtic i considerat amb el teu amor i sorprendràs molts quan observin aquesta característica en tu. Si la teva parella et necessita, seràs tot sentit per escoltar les seves demandes. No postergues complir amb les seves necessitats.

Les influències astrals porten a la teva vida una bona energia amb relació als assumptes professionals. Pots donar per fet que cada pas donat en el passat donarà els seus fruits i portarà un augment de les teves possibilitats de creixement.

El teu sistema nerviós es veurà afectat i podries patir d'insomni o inquietud.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has de donar sortida a aquest infern personal que de vegades hi ha dins del teu cor. Els dubtes i les inseguretats t'aguaiten a cada cantonada, i desconfies de la teva relació de parella. Tendeixes a comparar-la amb la d'altres amics i familiars, i creus que surts perdent en l'equivalència.

A l'empresari del Cranc li costarà trobar aquesta persona ideal que busca per la seva plantilla, i no t'adones que a prop teu hi ha gent molt valuosa.

Més que per la teva salut física aquest divendres hauries de preocupar per la teva salut mental i el teu seny.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Activitats i experiències que abans tenies molt clar que no volies provar amb la teva parella, avui es pot obrir la veda per experimentar. Els teus sentits es veuran maximitzats i sentiràs el plaer com mai abans.

En la teva ocupació es pot donar una situació d'abús d'autoritat i poder. Podrien exigir-te treballar en més àrees de les que et pertoquen i quedar-te més temps de l'estipulat en el teu contracte. Tot això de males formes i sense pagar les hores extres.

En l'àmbit físic et costarà dur a terme les tasques. Serà com si tinguessis un elefant sobre tot el dia.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Es preveu una atmosfera harmoniosa i reconfortant amb la família. Verge tindrà un do especial per a comunicar-se amb persones de diferent generació a la seva, com la gent gran i els nens. Les relacions amb els teus éssers estimats es duran a terme sota el signe de l'amor i l'alegria de viure.

Evita les especulacions i les inversions massa arriscades, la sort no està necessàriament del teu costat — encara que creguis que si —.

Ets un individu molt susceptible als canvis de temperatura, i no portaràs bé ni la calor ni el fred extrems.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, certes configuracions poden convertir la teva llar en un camp de batalla. Si els membres de la parella o família, no s'advenen a trobar un punt mitjà, i conciliar els seus arguments, la situació podria empitjorar molt.

Pel professional, hauràs d'avaluar les condicions actuals de treball, però no per implementar canvis, traslladar-se a altres departaments, o dependències.

Pel que fa a la teva salut, el fet que el Sol faci la seva entrada en el mateix emplaçament, la teva casa XII, suggereix un període d'introspecció, recolliment i major misticisme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si ets dels escorpins que encara estan solters, tindràs un senyal que t'alertarà sobre una manera de conduir en els assumptes de l'amor que juga en contra teva.

Les males interpretacions provocaran respostes inusitades en tu i això pot portar a una llarga cadena de problemes. Esmola la teva intel·ligència per impedir que les emocions t'arrosseguin per terrenys pantanosos.

És un dia perfecte per deixar l'autobús o el cotxe i gaudir del moviment. Camina...

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Inicies el dia d'avui amb molta sensualitat Sagitari, ja que Mart, associat amb l'energia sexual, estarà passant per la casa dels romanços i t'afavorirà per atreure i mantenir una relació d'alta atracció física.

A l'àrea laboral, l'entrada de Venus en tu Casa VIII, suggereix que comptes amb prou suport moral i econòmics de familiars i associats per superar els contratemps.

En la salut, avui serà propici per a recuperar-te de malestars físics, augmentar la teva vitalitat i, sobretot, augmentar el teu sistema de defenses.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Presta atenció a algú que et donarà una lliçó en matèria d'empatia i romanticisme. Si t'atures a observar les històries del teu passat, aconseguiràs veure que avui pots agrair per les benediccions que t'atorga la vida.

La tendència a petits però molestos problemes financers tindrà un efecte negatiu sobre el teu ànim i et portarà una part del dia resoldre'ls. Lamentaràs pèrdues si et deixes portar per la impaciència.

Ves amb compte amb els focus infecciosos. No és convenient en temps tals com aquests que t'exposis a canvis de temperatura ni a massa estrès.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

És molt bon moment per a l'amor. Tindràs a Venus ajudant-te durant per obrir el teu cor, buscar l'alegria en el teu interior i tenir tractes més amorosos. D'aquesta manera, arranjaràs les desavinences que podrien estar presents.

En el terreny professional, amb la influència que reps de Mart, estaràs totalment estimulat per dinamitzar l'estancat en els mesos anteriors. Et sentiràs confiat i optimista.

Pel que fa a la teva salut, se't generarà molt bona predisposició per millorar la teva alimentació, començar un pla d'exercicis i millorar la relació amb el teu cos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Jornada amb una aura molt romànica i tendra, plena de mims en parella. Proposaràs la idea de tenir fills per primera vegada o augmentar la família. Si estàs solter, també sentiràs aquesta crida a la maternitat / paternitat.

Una persona del teu cercle proper podria oferir-te participar en un projecte local d'èxit. La teva família política li donarà diners al teu cònjuge per la venda d'una propietat. El treball en equip et servirà per reforçar vincles personals. Això t'omplirà de satisfacció i alegria.

En l'àmbit físic, acabaràs amb mal de peus a causa del dia tan atrafegat.


Comentaris

envia el comentari