YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 26 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 26 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sents molt còmode dins de la teva llar: el teu habitatge és el teu temple, el lloc en el qual et refugiaràs si alguna cosa no surt del tot bé. Això sí, queda prohibit que paguis les teves frustracions amb la teva parella o els teus fills, d'acord?

L'atmosfera professional es troba bastant calmada; tens tot controlat i ben lligat, i a més, posseeixes un sentit comú brillant, que t'ajudarà a administrar bé el temps i els recursos.

Potser no estàs tan malalt com prediques, ni tan sa com imagines. Intenta ser realista.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens una actitud molt positiva en la vida, estàs en un moment en el qual confies cegament en la bondat de tots els que t'envolten (fins i tot en la dels desconeguts) i intentes transmetre aquest pensament a la teva família i a la teva parella.

La comunicació és poc fluida, i així, hi haurà problemes per a tancar negocis o pactar les clàusules d'aquests.

Els teus ànims van i venen al llarg de la jornada, i somies amb algú que et protegeixi de tots els mals externs. El teu cor t'ajudarà a trobar l'estabilitat emocional.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has de tornar al teu centre, Bessons. No és possible que et deixis portar per les energies astrals com un barrilet pel vent. Observa als teus éssers estimats amb amor i sense tantes fantasies.

Una despesa pot posar-te en situació de vulnerabilitat. Podries necessitar que algú volgut t'auxiliï amb un préstec. Però no hauries d'afligir-te per això en menys temps del que imagines podràs retornar cada cèntim. Es tracta d'una cosa passatgera.

Cuidar la teva salut no és alguna cosa que puguis fer de manera intermitent. El benestar s'aconsegueix amb els petits gestos de cada dia.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El món et rellisca per complet; aniràs a la teva bola, els teus esforços per a ser feliç es dupliquen i tancaràs l'orella a les crítiques que et facin algunes quantes persones avorrides, que dediquen el seu temps sol a analitzar els teus passos i veure en quines falles.

Gaudeixes massa gastant diners; a vegades penses que la solució de tots els teus mals està en la teva targeta de crèdit.

Aprofita per a netejar a fons la teva casa, centrant-te en les estades que són més propenses als bacteris (com el bany).
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un bon dia per a escriure una carta d'amor on expressar-li a la teva parella el que sents. Són dies de festa i podries aprofitar per a fer un viatge exprés aquest cap de setmana i anar a veure a un familiar que viu lluny.

En el treball tot seran presses i caos, per la qual cosa potser et toca fer hores extra. Hauries de ser una mica més egoista amb les teves finances i posar-te com a prioritat de tant en tant.

És recomanable realitzar una meditació o visualitzacions sobre allò que desitges aconseguir a nivell de creixement personal o espiritual per al 2021.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva llengua és molt afilada i a vegades va més ràpid que el teu propi pensament. Podries fer judicis de valor ofensius, o comentaris que la teva parella es prengui com una ofensa i et respongui amb unes paraules que no hauries esperat d'ella (o d'ell).

Si tens males relacions amb companys en el treball, intenta posar-te en el lloc de l'altre; comprovaràs que no ets l'únic que dóna el millor de si.

Tens algunes idees interessants per a millorar el teu aspecte físic, però no et convé triar el camí ràpid.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La presència de Venus en sextil amb Saturn porta una major necessitat de companyia. És un bon moment per a començar una relació seriosa i duradora.

En el professional, sentiràs que necessites treballar més dur només per a tenir les coses com les vols. Les figures d'autoritat poden posar-te a prova a tu i a les teves metes, forçant-te a provar-te a tu mateix i al que estàs fent.

En la salut estàs en un moment tan ocupat que podria ser difícil donar-li sentit a tot. La sobrecàrrega d'informació pot portar-te a un pensament confús.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius que es troben solters estan sent impulsats pels astres a gaudir del seu cos i el seu món interior sense barreres ni prejudicis.

Ets una persona molt poderosa que aconsegueix els seus desitjos sense massa esforç. Si estàs en tràmits de separació de societats o repartiment de béns familiars és un bon dia per a asseure's a dialogar els detalls d'aquest assumpte.

El cos té límits i avui podries trobar-te cara a cara amb ells.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El fet que l'asteroide Eros entri a la Casa dotze de Sagitari, suggereix la possibilitat de l'aproximació d'una antiga passió, o una profunda atracció cap a algú del teu passat.

En el treball, el trígon entre el Sol en Sagitari i Mart a la Casa cinc pot ser l'impuls necessari per a traduir les teves idees en un pla estratègic concret, amb resultats tangibles a curt termini.

En la teva salut, et sentiràs lliure d'expressar-te, perseguiràs les teves passions amb abandó, i, en la veritable forma de l'arquer, veuràs la broma en tot.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Cercar la pau interior no sempre es dóna de la manera en la qual imagines, a vegades és més simple trobar tranquil·litat enmig de la bullícia. Potser és un dia perfecte per a acudir a una zona comercial a caminar amb la teva parella i escapar de la vida familiar per unes hores.

Aquest dissabte no podràs escapar d'algunes obligacions que et portaran unes poques hores però que seran molt importants si no vols perdre l'oportunitat d'un negoci o ocupació formidable.

Avui no existeixen grans sobresalts ni tampoc problemes energètics que puguin afectar el teu benestar.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor està molt a la vora Aquari, podries aconseguir la relació somiada sempre que no et tornis massa prepotent i autoritari, la qual cosa podria desconcertar a la teva parella potencial.

A nivell professional, pots ser testimoni d'un bon progrés, i recorda que el cel és el límit si realment vols seguir endavant.

Quant a la teva salut, és possible que gaudis de bona salut i que no necessitis cap atenció mèdica. Els petits problemes com els maldecaps o l'estrès també poden no retenir-te per molt de temps.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs moltes ganes de fer les maletes. Però no et vindrà de gust un viatge romàntic o familiar, sinó un en grup amb els teus amics i parella (si tens). El solter podria trobar l'amor en una amistat.

Sentiràs interès per alguna mena d'educació superior sobre filosofia, ciència, literatura o altres estudis de naturalesa intel·lectual. Tindràs molta facilitat per als idiomes. Aprofita per a fer aquest examen oficial d'una llengua estrangera!

Experimentaràs molts déjà vu, la teva intuïció serà molt potent i, fins i tot, podries tenir visions premonitòries. La teva salut física serà esplèndida, però cura amb la ingesta de begudes alcohòliques.


Comentaris

envia el comentari