IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 26 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Algú que va marcar sentimentalment el teu cor torna a aparèixer en el teu món. Comprovaràs com el temps us ha posat a cadascun en el lloc que us correspon i lamentaràs haver trigat més del necessari a canalitzar la teva vida.

Cada vegada està més a prop aquesta meta que t'has marcat en el sector econòmic, sigui la signatura d'un contracte important o un merescut ascens.

En aquest dia poden aparèixer alguns maldecaps importants, especialment si ets un Àries que ha patit anteriorment algun episodi de sinusitis.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs en un d'aquests dies on gaudeixes molt amb l'art de la seducció. No pararàs d'intentar conquerir a qualsevol que tinguis a prop, fent jocs de paraula amb doble sentit i fonent cors amb mirades més que intenses.

Estigues molt despert en tot el que significa comunicació. Més et val portar el telèfon mòbil carregat, perquè podries rebre una trucada important, d'aquestes que et canvien la vida.

El dia passarà sense pena ni glòria. No viuràs revessos en la teva salut, però tampoc milloraran les teves malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Veuràs créixer la creativitat en l'àmbit de l'amor en desenvolupar noves maneres de comunicar-te amb la teva parella. Sobretot pel que fa a la teva vida sexual i la intimitat del teu dormitori.

Si et sents inquiet respecte de la teva economia, no et preocupis que tot sortirà bé. Pot ser que tinguis un cop de sort i del no-res sorgeixi la solució, encara que el fet que Mercuri es trobi encara retrògrad farà que es demori a arribar el que tant anheles.

És necessari que facis esport per deixar el teu cos en estat de relaxació. Veuràs com ho agraeixes, després de donar-te una dutxa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs molta sensibilitat. Amb els sentiments a flor de pell les coses t'afectaran més del compte, sobretot, les que vinguin de part de la teva parella (o de la persona que estimes, si ets solter).

Treu tot el teu potencial creatiu, perquè aquí hi ha diners. Desenvolupa les teves aficions més artístiques, sigui la pintura, la música o l'activitat esportiva!

Sabràs reconciliar-te amb el teu passat i somriuràs fort en recordar a algunes persones que van marxar per sempre, perquè vas tenir la sort de compartir bells moments al seu costat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A la tarda un afí s'atreveix a parlar malament d'un integrant de la teva família. Si sabés el molt que defenses la teva privacitat, no s'animaria.

Recorda que el pagament a terminis és molt enganyós i que podries estar sobrepassant les teves possibilitats reals. Si neix en el teu cor l'impuls de fer un regal a un amic, no et detinguis.

Durant aquest dissabte et sentiràs més que bé. És un dia afable en el qual l'única molèstia podria centrar-se en el cansament dels peus.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Pots adonar-te que la teva relació és tòxica (si realment ho és). Així que necessitaràs temps tot sol per assimilar aquestes revelacions i prendre les decisions adequades.

Arriben bones notícies en l'àmbit laboral: aconseguiràs aquesta ocupació a la qual vas optar o fins i tot podrien ascendir-te, si ja estàs treballant. Herències o peticions de préstecs es resoldran a favor teu i t'ajudaran a tirar endavant en la teva vida diària.

Estaràs sentimental i algunes converses importants que tinguis en les teves relacions podrien tocar-te la fibra sensible (encara que no ploraràs, o almenys, no davant de ningú).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui per a l'amor diu que podràs veure una llum entre tanta foscor. Els problemes de parella que et preocupen, podrien resoldre's en un tancar i obrir d'ulls, si ets capaç de prendre'ls com una catapulta, en lloc de com un obstacle.

La predicció econòmica per a avui t'adverteix de noves oportunitats financeres que et portaran molta prosperitat.

Per a la teva salut, l'horòscop d'avui augura una possible irritació de la pell. Podria deure's a una reacció al·lèrgica a algun aliment o medicament que hagis ingerit recentment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí si ets d'aquells nadius que encara estan solters, avui arribaran novetats favorables per a tu. Un dia carregat d'alegria i moments grats de trobada amb persones que no veus des de fa temps.

Estaran succeint moltes coses en el teu lloc de treball. La teva sang freda a l'hora d'enfrontar les situacions serà el que et salvi de passar un mal moment.

La vida sexual es veu afavorida. Aquells que no posseeixin parella sexual poden sublimar aquesta energia per mitjà d'expressions creatives. Cantar i ballar són les favorites.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari els Astres t'ensenyaran una important lliçó en l'amor. Pot ser que les teves relacions amoroses es converteixin en el mirall en el qual no volies mirar-te fins ara, de fet, sempre ha estat així.

La predicció econòmica per a avui moviments en el compte bancari. En l'àmbit professional, el teu cavall de batalla és fer-te valer.

Respecte a la teva salut sentiràs millora d'aquest dolor muscular que t'estava afligint aquests dies. Pas a pas aniràs notant com el teu cos et respon millor i podràs rendir en totes les teves activitats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si has passat en els últims dies per un problema de parella, avui no és el millor dia per arreglar les coses. Aviat començaran a dissipar-se els nuvols que avui enfosqueixen la teva llar. Molts nadius es trobaran actuant amb pautes del passat.

Actuacions que ja no serveixen al teu creixement ni t'ajuden a millorar les teves circumstàncies econòmiques.

Et sentiràs molt bé. Quan els astres s'inclinen a favor teu, reps l'energia guaridora que il·lumina totes les teves cèl·lules i trobes la salut molt més ràpid, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a l'amor avui, els Astres prediuen que Aquari es toparà de cara amb la seva ànima bessona. Potser l'has tingut davant tot aquest temps i no t'havies adonat d'això. Alguna cosa passarà que notaràs un canvi important en la teva vida amorosa.

Respecte a la predicció econòmica, segurament podràs saldar un deute i amb això et sentiràs més lleuger i disposat a continuar progressant financerament.

Quant a la teva salut Aquari, certa pesadesa t'envairà avui. Sentiràs que vols, però no pots usar el teu cos per a determinades coses.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aprofundiràs en les emocions de la teva parella o éssers estimats per a saber com se senten realment. El solter veurà com algú intenta seduir a la persona de la qual està enamorat i que creia tenir ja conquistada.

En la teva feina, els astres t'atorgaran un halo de guia. La teva oratòria enlluernarà i convencerà a qualsevol, així que aprofita per a demanar millores laborals o locals, sigui per a tu mateix o per a un grup al qual pertanyis.

La teva ment demanarà estimulació i la hi hauràs de donar a través de lectures, documentals, assistint a ponències o col·loquis replets d'intel·lectuals.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari