YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 26 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 26 de gener. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En els matrimonis sentiràs que la teva mitjana taronja és un petit alienígena, que ve d'un món diferent al teu. Per al solter parlem d'una jornada molt pausada; algun pensarà que s'ha tornat invisible davant els ulls de la persona estimada.

Els astres afavorirà uns certs negocis, sobretot si portes molt temps dedicant-te en cos i ànima a ells. Arriba l'hora de recollir els fruits, de ser feliç i de viure concorde a les teves possibilitats.

Per a cuidar la teva pell i vetllar pel medi ambient alhora utilitza cosmètics d'origen natural, que siguin sostenibles.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Cupid et dispara amb força i fa els teus sentiments molt més profunds. Estimaràs molt sense saber què serà de la teva actual història el dia de demà.

En el treball, tindràs l'oportunitat d'ingressar a un nou cercle gràcies a l'encant de la teva personalitat. La perfecta combinació de diplomàcia i sentit de l'humor t'acostarà fins a unes persones influents que et tiraran una mà quan més el necessitis.

No evitis el teu reflex en el mirall; és important que et miris sovint per a apreciar canvis en la teva pell, taques pròpies de l'edat o pigues que canvien d'aspecte.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et semblarà de conte de fades una situació que es presentarà en la llar de manera sorprenent. Un regal del destí podria donar-se gràcies a una persona de l'entorn familiar que resol amb facilitat un conflicte entre parents.

Els astres t'impulsaran a buscar noves sortides a les mateixes problemàtiques de sempre però aquesta vegada serà diferent perquè l'auxili de Saturn en Aquari t'ajudarà a enfocar-te amb disciplina.

La influència astral portarà molèsties en la zona abdominal, dolors digestius, inflamacions o indigestions que portaran a pensar en un canvi en la dieta

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Saps veure més enllà de la superfície; el teu sisè sentit et permet detectar als llops amb pell de xai. A aquesta gent que s'acosta a tu amb intencions perverses camuflades de bondat i paraules molt belles.

Seràs un signe molt sol·licitat; durant la teva jornada laboral les pauses seran constants, els teus companys voldran comptar amb la teva opinió o el teu coneixement. Amb tant de tràfec et resultarà impossible concentrar-te, i fins i tot pots cometre fallades en les teves ocupacions.

Comptes amb una gran habilitat per a escoltar i interioritzar els consells que et donin sobre matèries de salut i benestar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs molts dubtes i reflexionaràs sobre el tipus de relació amorosa que desitges i creïs merèixer. Et costarà molt posar els teus pensaments en ordre i, si tens parella, notarà que prens distància. En el treball estaràs més irascible del normal i tendiràs a perdre la paciència amb facilitat.

Algunes inversions econòmiques o de béns immobles presentaran pèrdues i és molt possible que aviat hagis de canviar els teus plans.

Plutó en sextil a Neptú et brinda l'oportunitat de practicar la Necromancia. Pots posar-te en contacte amb els esperits ancestrals del teu territori per a demanar-los consell.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor t'embriagarà des del primer minut d'aquest dimarts. Veuràs el got mig ple, saps que hi ha bastants problemes ja en la vida com per a fer alguns d'ells més grans amb una dosi de pessimisme.

Sents que hi ha nous aires professionals bufant al teu voltant, i ets capaç de trobar alternatives i solucions molt bones a qualsevol conflicte en el qual et vegis embolicat.

No gastis diners en articles d'esport si després seràs el rei de les excuses per a no anar al gimnàs. A vegades cerques més una estètica que uns bons resultats.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança haurà de replantejar la seva vida afectiva. Si busca reconciliar-se amb la parella, haurà d'apel·lar a la seva paciència i desplegar tota la seva capacitat amorosa, perquè aquesta persona necessita sentir-se segura dels seus sentiments.

En el terreny professional, viurà una etapa auspiciosa que vindrà de la mà d'una col·laboració externa. En aquest sentit, un amic voldrà col·laborar peno no es concentrarà prou, tracta d'ajudar-lo a ordenar les seves idees.

En la salut Lliura, pot ser que avui pateixis algun trastorn de tipus circulatori, que es veurà agreujat amb les baixes temperatures.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor dins d'una relació es consolidarà per a molts nadius gràcies a un canvi intern que es demostrarà en diferents accions. Estàs obrint el teu cor i això és notable per a la teva parella, fins i tot si estàs solter algú que vol iniciar una relació seriosa amb tu notarà la forma en la qual reps el seu afecte.

Hauràs de protegir la teva reputació en l'àmbit laboral.

Les teves molèsties s'esfumaran, Escorpí. Si ets d'aquells que sofreixen ara una malaltia, la recuperació serà més ràpida del que imagines.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, l'acumulació de planetes sobre la Casa III facilita l'intercanvi d'idees, el diàleg constructiu, la cerca de coneixements, i la interacció amb noves persones en diferents ambients.

En el terreny professional és prudent evitar involucrar-se en murmuracions sobre col·legues o amics, especialment, si fas comentaris a través de fòrums, xats, o serveis de correu electrònic.

Quant a la salut, tingues present que la retrogradació de Mercuri t'adverteix sobre una major susceptibilitat cap a al·lèrgies, afeccions del sistema respiratori, i malalties associades a la circulació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El Sol s'uneix al teu regent i a Júpiter i això redunda en una mica més d'optimisme encara que podries exagerar els teus sentiments i exposar-te d'una manera estranya en una relació afectiva.

Les gestions que requereixin de signatures i correus s'agiliten per efecte de la presència de Mercuri en Aquari. Es buida el lliure fluir dels teus plans, s'acabaran les dilacions, endarreriments i interferències de tercers que travaven els teus projectes.

Potser arribes en hores de la tarda a sentir-te cansat i desvitalitzat. La salut no està al punt més alt.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si algú conquesta el teu cor avui Aquari, hauràs d'admetre els teus sentiments, no temis gaudir d'una relació que promet sorprendre't. Aquest romanç tindrà futur si abandones els teus dubtes, perquè no t'esperarà per molt de temps.

La guia d'algú experimentat et farà obrir la teva ment cap a noves perspectives laborals, escolta amb atenció, perquè aquesta persona posseeix una gran intuïció.

En la salut és probable que un refredat et deixi en llit uns dies, a partir d'avui. No lluitis contra l'inevitable, si has de guardar repòs és millor que ho facis.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessites reorganitzar el temps que et dediques a tu mateix i el que dediques als altres (incloent la teva parella). El solter ha de sortir de la teva zona de confort de tant en tant si vol conèixer gent nova.

Si estàs estudiant, desenvolupant una nova habilitat o àrea de responsabilitat encara no et sentiràs segur del tot a l'hora de llançar-te a l'acció.

Si portes temps sentint-te limitat potser és que hi ha un problema ocult, pregunta't si realment et sents còmode amb el que faràs. La teva bona salut física estarà supeditada a seguir endavant amb hàbits saludables.


Comentaris

envia el comentari