L'horòscop diari del 26 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 26 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 Abril)

Diumenge està marcat pels contrastos en el pla conjugal. Àries avui està bastant irascible, i podria veure's embolicat en disputes inesperades fins i tot per temes absurds, que no van enlloc.

Estàs esperant notícies sobre un pròxim contracte? Paciència, sembla que de moment et quedaràs com estàs, cosa que tampoc és gens tràgic.

Hi ha una tendència a queixar-te (massa en i en veu alta) dels teus problemes de salut. És una actitud contraproduent, sobretot, perquè tendeixes a exagerar les malalties, i a la fi ningú et creurà.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquesta vida no hi ha cap problema que sigui irreversible, així que aquest diumenge estarà prohibit perdre el son per un mal d'amors. És més, en el teu cor hi haurà més calidesa que problemes, de manera que tot està bé.

El diumenge és per a tu un dia de descans, en què fer activitats que et permetin desconnectar de la feina, i viure la vida com et mereixes.

Sabràs detectar tu mateix els teus problemes de salut; encara que el dia té bons auspicis, sí que seria interessant prestar atenció a la teva esquena i també al teu coll.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pel que fa a la parella, fa temps que estàs buscant compartir espais de joc o entreteniment que no aconsegueixes conciliar. Bessons, pensa si de veritat és tan important o si és que estàs posant l'atenció en això per no haver d'atendre temes de més transcendència.

Aquest diumenge porta molta energia interior. Tindràs voluntat, puixança i necessitat de donar la teva bona vibra. Voldries organitzar els assumptes pendents que et preocupen abans del que imagines.

Estàs vivint un gran estrès i per això podries estar sent travessat per una energia de confusió i mala memòria.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

T'adones que viure en el passat no serveix de res. Mires al present amb optimisme, i dupliques els teus esforços per tancar les ferides que va deixar una ruptura recent. Vols viure aquest dia amb il·lusió i esperança; el passat no és més que història.

Et veuràs temptat a deixar algunes responsabilitats professionals per a un altre dia. No obstant això, es podrà interpretar com un símptoma de mandra i de deixadesa, alguna cosa que no et pots permetre.

Faràs d'amagat coses que són perjudicials per a la teva salut: recaure en el tabac, menjar llaminadures en un atac d'estrès...

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'Agost)

Demostraràs amor i agraïment als teus éssers estimats. Sentir la calidesa de la teva família t'omplirà de felicitat. A la nit, Venus, la Lluna i Mart t'aportaran sensibilitat i passió a parts iguals.

Et replantejaràs la forma en què distribueixes la teva economia personal. L'estalvi seguirà sent important, però decidiràs no ser tan inflexible si algú t'ofereix quedar per menjar de forma imprevista.

Et sentiràs trista la major part del dia, com si un núvol negre et perseguís allà on vagis. Però, en arribar la nit, el cel s'aclarirà sobre tu i recuperaràs l'alegria.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens el beneplàcit dels astres per improvisar en l'amor, i així gaudir de la passió que corre per les teves venes, que tot i el pas dels anys continua amb una força sobrenatural.

El final de mes pot prémer en l'economia d'algunes llars, i per això, aquest diumenge pot ser una mica difícil. ¿Pot ser que comptessis amb la devolució d'uns diners, que no s'ha produït finalment?

Gaudeixes molt quan t'asseus a taula, la gastronomia és per a tu un dels grans plaers de la vida, i això pot ser la teva perdició.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança porta una mica d'aire fresc a tant enrenou. Aquesta setmana ha estat àrdua i has hagut de reinventar una vegada i una altra, o almenys, veure les coses des d'una altra perspectiva. Si no ho has fet així, encara seguiràs lamentant.

En el terreny professional, avui tindràs una bona oportunitat i temps per reflexionar sobre les experiències viscudes al llarg d'aquesta setmana.

Per a la teva salut, notaràs certa recuperació, però encara arrossegues cansament, encara que més que cansament, potser és un problema de tensió baixa.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Pot ser que no comencis molt bé el dia, una desavinença et portarà a una conversa complicada. La lluna en el signe de Balança et demana que reaccionis i facis un canvi en la manera de portar les teves relacions de parella.

Els teus somnis professionals es posaran sobre la taula per observar si són de veritat factibles. Has d'esforçar-te una mica si vols guanyar.

Per avui els astres porten una tendència a voler millorar les teves condicions físiques. No temes començar noves rutines.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters, ansiosos per enamorar-se, podrien cometre un error en elegir el seu partenaire, però, com ets un signe molt perspicaç, sabràs com sortir airós de l'atzucac.

Pel professional, destacaràs més del que voldries, ja que la teva humilitat no és amiga de ser el centre d'atenció, però, sabràs bregar amb els detalls de la fama, a la qual no estàs acostumat.

La teva salut serà estupenda durant tot el dia, ni tan sols si apareixen petites molèsties musculars, això t'afectaria perquè gaudiràs d'una jornada plena d'activitats lúdiques.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

La lluna en oposició a Mart no només t'afectarà a tu sinó a moltes persones del teu entorn. Els ànims seran acalorats i l'energia en l'ambient és de summa irritabilitat. Inhibeix les teves respostes i no et deixis portar pels impulsos.

Caldrà que confiïs en el bon criteri d'una persona propera que t'aconsellarà sobre un problema en l'àmbit professional.

El descans és primordial si vols gaudir d'un ànim alegre i jovial. Podries prendre una infusió de til·la o valeriana per trobar la relaxació que et porti a agafar el son.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe estan vivint la seva etapa daurada, ja que se senten confiats i segurs, això atraurà persones igualment segures de si mateixes, amb les quals entaular una relació romàntica d'igual a igual.

Els que treballin pel seu compte, sabran que el seu destí està a les seves mans, encara que sembla una cosa òbvia, no sempre tindràs la claredat mental que tens ara sobre quins passos donar.

En la salut, et convindria fer exercicis d'estirament perquè la teva musculatura no pateixi les conseqüències de l'estrès, que et genera contractures en diferents zones.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Li recordaràs a la teva parella que ha de voler-te tal com ets. Els solters de Peixos gaudiran d'una xerrada agradable amb els seus amics sobre com salvar el món. No entrarà en els seus plans la recerca de l'amor.

Mercuri i Urà t'aportaran moltes ganes d'expressar totes les teves idees sobre com millorar el teu entorn i la societat. Fins i tot et rondarà pel cap ficar-te en política.

L'energia sortirà a dojo per cada porus de la teva pell i la teva salut serà òptima per a qualsevol activitat que vulguis dur a terme. Aprofita per sortir a córrer o anar en bici.


Comentaris

envia el comentari