App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 26 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 26 de juny

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No ets receptiu a les sorpreses ni als canvis d'última hora. Avui busques la rutina, l'estabilitat i que cada cosa estigui en el lloc que se li espera. Per sort per a tu, el cel camina bastant tranquil, i tindràs els mínim sobresalts.

  

  

Hauràs de treure-li més suc a les teves hores, et trobes en una jornada en la qual el temps constreny.

  

  

Venç la por als doctors, sols pensar que anar al metge és una derrota. A més, és millor anar quan el teu cos et dóna els primers senyals que alguna cosa no funciona bé.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Rebràs males notícies per part d'un familiar que té problemes de salut. Pot ser que fins i tot una antiga parella teva sigui qui estigui passant per un complicat tràngol, i viuràs moments de melancolia. Pel que podia haver estat i un va ser, i els temps que mai tornaran.

  

  

Saps molt bé quin és el camí de l'èxit. Has de despertar i posar-te a treballar dur, perquè els somnis no paguen factures ni hipoteques.

  

  

Dorm més i millor. Sense un bon descans no podràs rendir com desitges, i després arriben les frustracions i l'ansietat.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna continua en el signe mutable de Virgo i això és per a tu indici d'alguns problemes en l'àmbit de la vida familiar i la llar que et portaran dificultats en la vida de parella.

  

  

Prepara't per a brillar mostrant tot el que saps. La teva habilitat per a la comunicació i la teva destresa per a ser acceptat per tota mena de personalitats t'ajudarà a complir les teves metes.

  

  

Tingues la teva atenció plena en el que estàs fent. No et descuris, Bessons.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

T'embriaguen corrents plens de novetat, et deixes portar per les circumstàncies i el teu encant es multiplica. A més, es potencia la teva tolerància, i gaudiràs en circumstàncies que mai hauries imaginat per al teu cor.

  

  

Comptaràs una gran eficiència més que formidable en el teu sector professional. Els més veterans sabran aprofitar l'impuls dels astres per a allargar la distància amb els seus competidors més directes. Des d'avui et miraran amb més respecte.

  

  

La il·lusió corre per les teves venes, però no vives un divendres massa desenfrenat, o la teva salut s'acabarà per ressentir.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella et sentiràs bastant desagafat, però això no és gens dolent, l'amor seguirà aquí. Per a aquells lleonins que estan en procés d'adopció poden sorgir, traves, complicacions i retards.

  

  

Si treballes en equip els aspectes astrals prediuen una mala habilitat per part teva per a relacionar-te i actuar en harmonia amb els altres. En l'àmbit econòmic es preveu un halo de mala sort amb els temes relacionats amb donacions, préstecs i herències.

  

  

Et notaràs molt nerviós, tibant i irritable. Podries sofrir un dia d'estrès agut que desapareixerà l'endemà.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cap pot ser més ràpida que el teu cor. Aquest divendres podries enviar missatges a la teva exparella dient-li coses de les quals després et penediràs, ja sigui perquè el rancor et dibuixi com un Virgo molt dur, o perquè supliquis una mica de l'afecte que ja no et dóna.

  

  

Si en el teu treball s'estan cometent injustícies no et quedis callat. No deixis que la teva empresa calcigui els teus drets més elementals,exigeix allò que et pertany.

  

  

Recorda donar-li a les proteïnes la importància que es mereixen dins del teu menú, ja siguin d'origen animal o vegetal.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor prediu que gaudiràs de moments feliços amb familiars i amics pròxims. És probable que planegis fer un pícnic, o una trobada a l'aire lliure amb aquestes persones.

  

  

Si treballes pel teu compte, podries expandir el negoci i recuperar els diners retinguts durant molt de temps. Tot comença a posar-se en moviment.

  

  

Quant a la teva salut Lliura, hauràs de prendre les precaucions adequades a causa de l'augment de la temperatura, ja que algunes malalties estacionals podrien aparèixer sense que l'esperessis. També et convé continuar cuidant la teva alimentació.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiran l'energia de la lluna en Virgo que ordena tot el que toca amb la seva calma energia guaridora. Escorpió, trobaràs la manera de resoldre un desacord que et va deixar un trist sabor de boca en el passat.

  

  

Arriben molt bones notícies, Escorpió. No temis, els aspectes planetaris estan indicant molta energia i moviment positiu per a tu en els negocis.

  

  

Cuida el teu aparell digestiu. Una bona dieta i una mica d'exercici milloraran el teu trànsit intestinal i portarà benestar, Escorpí.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Astres prediuen que avui Sagitari seràs beneït amb un dia meravellós en l'amor. Tot anirà només a favor. Seràs benvingut en qualsevol lloc i l'honor i la reputació augmentaran, així com les mostres d'afecte.

  

  

En la professió, pot ser que estiguis tractant d'obligar a tots a complir amb les seves obligacions amb l'ús de la disciplina i presentant el teu propi exemple. Això podria despertar rivals molt agressius.

  

  

Respecte a la teva salut, avui hauràs d'anar amb compte, ja que poden sorgir problemes relacionats amb la sang i l'estómac.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Mercuri en Càncer pot fer que la teva ment connecti a records i somnis que poden portar-te d'un encant romàntic a una mar de llàgrimes.

  

  

Tindràs la possibilitat d'establir bases fonamentals per al teu futur econòmic. Un premi o recompensa que no esperes podria arribar gràcies a la intervenció d'una persona que no sols tenir en compte. .

  

  

Potser estàs esforçant la teva visió i d'aquesta forma danyes els teus ulls. Si no pateixes de cap patologia no et vindrien res malament unes ulleres de descans.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les influències astrals fan que Aquari avui passi per una situació molt intensa en les relacions personals. En aquest sentit, aquelles relacions que siguin sòlides sobreviuran, però les que no, és probable que acabin.

  

  

En el professional, tot parla d'interrupcions i possibles trastorns o problemes, tant a l'hora d'organitzar el treball, com en el sentit financer. T'enfrontaràs a moltes dificultats avui.

  

  

Per a la teva salut, hauràs de tenir especial compte amb possibles problemes relacionats amb el sedentarisme. No sols el teu sistema cardiovascular es veurà afectat, sinó també el circulatori i el nerviós.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els teus amics? Potser ja ni t'esperen veure en un període llarg de temps. Aquesta zona de la teva carta natal està sofrint moltes revisions i ara mateix només necessites a la teva parella, fills i a tu mateix per a ser feliç.

  

  

En el treball, recorda que els teus mètodes i tècniques poden diferir respecte a d'altres persones, però això no significa que ells equivocats i que tu tinguis raó. en comptes d'anar al gimnàs preferiràs fer la teva rutina d'exercicis a casa.

  

  

Si sofreixes de retenció de líquids t'ajudarà prendre tes i infusions diürètics.

Comentaris

envia el comentari