YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 26 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 26 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella podria estar parlant amb algú que va formar part del seu cor, una antiga parella que ara vol tornar a conquistar allò que un dia li va pertànyer. Per a l'Àries solter hi ha poc moviment.

Tens moltes ganes de fama i de reconeixement, i pensaràs com podries jugar les seves cartes per a colar-se en els mitjans de comunicació, o aconseguir certa repercussió a través de les xarxes socials.

És molt probable que t'aixequis amb alguna mena de malestar que es dissiparà gradualment i acabis el dia amb un estat òptim de salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sense saber com ni per què algú ha entrat en la teva vida molt forta, i desperta en tu bells sentiments i un gran interès. Si t'ho arriben a dir una setmana enrere, hauries dit que seria impossible.

Els qui es dediquen al món de les arts consideraran fer una campanya de micromecenatge a través de les xarxes socials per a poder continuar creant obres. Analitza quin és el teu públic objectiu.

Els teus peus o les teves cames sortiran molt cansats en aquest dia ple d'estrès i activitats físiques de les quals no tens costum practicar. Usa un bon calçat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Rebran l'afecte d'aquells amb els quals transita la seva vida des de fa llarg temps. No sempre el segur està en la teva memòria i encara que saps bé amb qui comptar en les bones i en les dolentes tenir la certesa t'omplirà el cor d'emoció.

Aconseguiran aconseguir els objectius que s'han sembrat en el passat i veuran la possibilitat de recollir les collites després de molt de temps d'esforços i treballs en una mateixa direcció.

La influència astral mostra una tendència a deixar-se portar per l'excessiva activitat mental i entrar en estats d'ansietat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els plans més eixerits que passen pel teu cap estan més prop del fracàs que de l'èxit; fes-li un volt a les teves idees romàntiques i ja podràs dur-les a terme més endavant.

Alguns Cranc hauran de prendre una decisió important en la seva empresa, com per exemple, la contractació d'un nou treballador. No et deixis llavors portar per les aparences, i cerca algú amb capacitat per al compromís.

El cel apunta que podries tenir problemes amb baixades de sucre, tingues precaució si ja saps que ets una persona amb diabetis.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les responsabilitats, i alguns cops que t'ha donat la vida, han apagat el teu costat més divertit i pallasso. Així doncs, intentaràs recuperar aquestes facetes de la teva personalitat i això t'ajudarà a conquistar cors.

Amb Júpiter retrocedint no és el millor moment d'emprendre nous estudis. Però, sí que ho és per a fer una llista d'aquells coneixements que t'agradaria aprendre de cara a Setembre.

A nivell físic, si pateixes una malaltia crònica i no estàs veient cap millora en el teu tractament actual, potser ha arribat el moment de demanar una segona opinió.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sabràs com llevar ferro als assumptes més dissonants que hi hagi en la teva parella. Per al solter, els astres et recomanen no jutjar al teu pretendent per les seves històries d'amor passades.

Si tens un negoci propi crema una mica d'encens per a renovar les energies i atreure les bones vibracions. Per a això són especialment interessants els encens de cirera i de sàndal.

Desenvolupa el teu do artístic, la música serà guaridora. Prova de compondre noves melodies, o entrena la teva veu. No es diu potser que qui canta el seu malament espanta?

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Lliura parla de retrobaments, sigui que estiguis en parella o solter. Poden ser retrobaments amb persones del teu passat, o dins de la mateixa parella en un sentit més metafòric.

En la professió, ets perfectament capaç de renéixer de les cendres, per la qual cosa, no hi haurà dificultat o obstacle que pugui frenar-te a l'hora de triomfar. Per a la teva salut, hi ha un possible desequilibri hormonal.

Això segurament ve al seu torn d'un problema tiroidal que podràs solucionar amb una consulta mèdica.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Quina meravella quan et veus reconegut en els ulls de la persona estimada. Quan res ni ningú dubte del qual senten l'u per l'altre, Escorpí. Els astres mostren una fantàstica energia en favor de la teva relació amorosa.

És el temps per a molts fills de Plutó de collir el que han sembrat amb tant d'esforç. La manifestació de les esperances ha arribat a prendre forma i molts nadius podrien començar un cicle més abundant en el qual planificar el futur és possible.

Avui els nadius d'Escorpí viuran una influència astral que pot posar en escac la salut estomacal.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor per a avui Sagitari diu que, si ets capaç de cedir en aquests petits aspectes en els quals et resisteixes, la teva relació de parella aniria molt millor.

D'altra banda, els autònoms, hauran de continuar mirant només cap endavant si volen realment sortir airosos d'aquesta època complicada de les seves vides.

Quant a la teva salut, ets una persona molt sàvia, per la qual cosa no et serà difícil esbrinar el que t'ocorre, sigui físic o emocional. Encara que en última instància, ja saps que està relacionat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molt a pensar sobre els temors i les esperances que vas dipositar en una persona amb qui podries tenir una conversa.

Tenen molt a dir-te i és hora que escoltis per a créixer. Els astres mostren una tendència a la restricció i l'espera.

Avui s'observa un clima còsmic poc propici per a avançar en assumptes econòmics com ara compres o vendes d'immobles així com la signatura de contractes de renda o lloguer. Cerca un espai per al diàleg sincer. Expressa les teves emocions per a sentir-te bé.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor t'anirà bé a pesar que si tens parella pot ser que discutiu més del que cal, a causa del mateix temps que heu de passar junts. Donades les circumstàncies, heu après molt l'u de l'altre.

Econòmicament continuaràs estant bastant bé. La teva creativitat serà enorme i estaràs molt productiu, la qual cosa afavorirà la teva economia. La salut serà bona, però potser et sentiràs una miqueta cansat.

Pren-ho amb calma i treballa només les hores de rigor o t'estressaràs i esgotaràs. Dosa't i prioritza, en cas contrari, podries caure malalt.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres propicien la concepció i l'embaràs si estàs desitjant tenir un fill. Un amic afligit necessitarà el teu suport emocional per a recuperar l'optimisme. Saturn t'està estimulant per a llançar-te a demanar més responsabilitats en la teva empresa i començar a assumir noves labors que comporten una mica més de pressió.

Poden sorgir alguns contratemps i retards per a aquells nadius que estaven pendents de rebre un finançament o algun tipus d'ajuda econòmica.

Podries patir una mica d'afonia, així que hauràs d'acaronar la teva gola i entenimentades vocals. Per a això, pren camamilles amb una cullerada de mel o menja regalèssia.


Comentaris

envia el comentari