URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

L'horòscop diari del 26 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella té problemes que no vol explicar-te per a no causar-te preocupació. Aixeca un pont entre vosaltres perquè pugui esplaiar-se, analitza el seu comportament per a aconseguir un bon peu i que t'expliqui què li succeeix.

Cerca una font d'ingressos temporal, un segon treball que puguis desenvolupar en el teu temps lliure. Omple de nou el teu matalàs, perquè quan arribin les vaques magres de debò t'enxampin previngut.

Troba la fórmula que millor et permeti llevar-te les tensions. Ioga, meditació, infusions relaxants, tens un gran ventall davant les teves mans!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Intentes blindar la teva relació de parella davant qualsevol agent extern que pugui espatllar-la. No obstant això, no et frustris si no sempre ho aconsegueixes. Els problemes dins d'una relació són inevitables.

Algú voldrà buscar-te les pessigolles professionals al·legant que has inventat part del teu currículum, i hauràs de demostrar-li que esmenti. Cerca tota la documentació corresponent i calla la seva boca.

El reflex del teu mirall no et satisfà; en certa manera, gaudeixes recreant-te en els teus defectes. Controla aquesta situació, perquè t'estàs fent mal de manera innecessària.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells nadius que es troben solters hauran de tenir una cura especial en conèixer a una persona amb la qual és possible comencin una relació secreta a través de les xarxes. Hauràs de pensar sobre els teus sentiments i la manera en el qual t'afecti viure la teva passió en la clandestinitat.

No has d'angoixar-te, si les coses no surten tal com esperaves. No existeixen els errors sinó les experiències i no pots aprendre a manejar la teva vida professional amb soltesa sense abans haver de viure algunes situacions complicades.

Els nadius de Bessons podrien estar sofrint problemes en la dentadura o les genives.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Percebràs la teva realitat d'una manera deformada; com si tinguessis una ceguesa parcial que t'impedeix veure tot el bo (i tot el dolent) de la teva vida amorosa. A tot li faltarà una peça i no l'acabaràs de trobar.

Intentes, per tots els mitjans, tenir un dia tranquil a la feina. I gràcies a la teva bona actitud, aquest dijous tot et semblarà bufar i fer ampolles, a pesar que al teu voltant uns altres visquin un infern.

Si has d'agafar molt de pes, fes-lo concorde a les mesures habituals de seguretat, per no danyar-te l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Experimentaràs una forta sexualitat però d'una forma freda. Et centraràs en aconseguir el plaer i deixaràs el romanticisme per a un altre dia. El solter coneixerà a una persona a través d'internet que li captivarà.

A la feina, et negaràs a fer alguna tasca i això podria implicar una reunió molt dura amb el teu cap, podent-te amenaçar d'acomiadar-te.

A causa de la teva actitud molt impulsiva d'avui, t'aconsellem que encenguis espelmes amb de neutres per a asserenar-te i tranquil·litzar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Deixes de gratar-te en les ferides del teu cor. Assumeixes que durant molt de temps l'has passat malament en l'amor, però que això és ja història. No t'ancoraràs en records de l'ahir, en relacions tòxiques que et feien infeliç, o que en alguns casos fins t'anul·laven com a persona.

Comproves que els mètodes de treball actuals estan desfasats, i que la productivitat seria més alta si les coses es fessin d'una altra forma.

T'agrada lluir bell davant del mirall, però alguns tractaments d'estètica poden jugar en contra de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, avui hauràs d'estar atent a cada senyal, estaria bé fer una anàlisi del que està passant en la teva vida amorosa perquè prenguis una decisió correcta.

La predicció econòmica per a avui diu que tindràs la facilitat de tancar cicles financers, pagar deutes, i concretar negocis.

Pel que fa a la teva salut, tracta de construir una millor qualitat de vida per a tu, perquè això també contribuirà al teu creixement personal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs grans possibilitats de reconciliació i de trobada amb algú molt especial a través de les xarxes.

Serà important que sàpigues treure el màxim profit de les alineacions planetàries que planteja el Zodíac en aquest dia magnífic pel que fa al material.

Has de cuidar-te especialment d'esforços desmesurats que esgotin la teva energia, el teu dia serà esgotador i el cos te'l reclamarà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui és el dia perfecte per a deixar la monotonia en la teva relació, donar-li un aire nou i trencar amb ella. Proposa activitats a la teva parella que siguin divertides per als dos pel futur pròxim, planegin un viatge, recupera els plans que fèieu, però que han oblidat i avivin la flama de l'amor.

Quant a l'aspecte professional, et convé sortir de la teva zona de confort i afrontar els problemes amb paciència i ímpetu, recorda que res és per sempre.

Respecte a la teva salut Sagitari, procura mantenir-te en forma i conservar les defenses que posseeixes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres exhibeixen una tendència a la pacificació i a la trobada entre tu i la teva parella i l'equilibri en el vincle, sempre que puguin mostrar una forma positiva i nova de solucionar els seus problemes.

Si estàs en cerca d'engrandir la família, és un dia de gran fertilitat. Arribaran notícies inesperades que mostren un canvi del panorama en la teva vida financera. Si vols obtenir beneficis d'aquests canvis, serà imprescindible que confiïs en la teva intel·ligència i en el bon encert de les teves eleccions.

És un bon moment per a establir noves rutines que et permetin descans i bona nutrició.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui Aquari, notaràs la necessitat de reafirmar-te en la teva vida sentimental, si estàs en parella, tindràs l'oportunitat ideal de projectar-te amb ella cap al futur. Això inclou conversar sobre el que pensa i vol cadascun en la relació.

En l'àmbit professional i laboral, experimentaràs els canvis que siguin necessaris per a obtenir millors condicions, i tu seràs el que decideixi.

Quant a la teva salut, l'horòscop d'avui t'aconsella dormir el necessari, no esforçar-te de més. També és convenient que t’exercitis dins de casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu ego estarà pels núvols i si la teva parella o conquesta et diu el maco/al fet que li sembles la teva resposta serà la de «gràcies, ja ho sé». Si hi ha una conversa pendent amb el teu pare, és un bon dia per a tenir-la.

Es generarà un problema financer i es crearà un deute. Hauràs de fer un sacrifici i vendre algunes de les teves possessions per a poder afrontar els teus pròxims pagaments. Aquesta dificultat que has d'afrontar et servirà per a practicar el desagafo del material.

A nivell físic, cuidat amb les presses per casa, podries sofrir un accident domèstic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari