YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 26 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 26 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el teu historial amorós hi ha moltes experiències viscudes, i això t'ha creat una certa fama de tímid (o de trenca cors, per què no) que tira cap endarrere a moltes persones a l'hora de conèixer-te.

En la cerca de treball, si és que estàs en atur, pensa si el teu sector professional està massa saturat. Potser t'interessa més enfocar-te en un altre sector emergent. El món canvia amb passes de gegant.

Millora una mica el teu aspecte, no sols per estètica, sinó per salut. Igual és l'ocasió propícia per a començar algun hàbit esportiu.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva manera d'entendre l'amor es correspon, en gran manera a la cultura popular. Somies amb tenir un romanç com això de les pel·lícules, i si poden ser d'una comèdia romàntica, millor que millor.

Serà un dia molt positiu a nivell professional. Estaràs fortament motivat per a aconseguir les teves ambicions i, a més, les dificultats t'estimularan.

Perquè la teva salut brilli només assegura't d'establir metes assolibles per a la teva condició física i per a la teva edat. No siguis massa ambiciós, Taure, mantingues els peus en la terra. El cansament fa estralls en la teva capacitat de concentració.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no baixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La vida t'ha ensenyat la valuosa lliçó que en l'amor no hi ha cabuda per al rancor, si és que vols apostar per un romanç sòlid i autèntic. Has trigat a comprendre això, però l'espera ha valgut la pena.

Se sol dir que la ignorància és molt atrevida; per això, fuig d'inversions fantasmes i negocis piramidals perquè els diners no surt de les aixetes.

Amb la mirada posada en les vacances comences a cuidar-te més, i fas esforços (lleugers) per a mantenir-te en forma i perdre algun quilo de més, o potser guanyar massa muscular.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter pot veure's perjudicat per la fama que alguns dels seus enamoriscaments d'una sola nit li han adjudicat. Però no el preocuparà perquè pensarà que si algú vol conèixer-li de veritat deixarà els prejudicis a un costat.

En el treball, petites distraccions et trauran de la teva bombolla de concentració al llarg del dia posant-te de mal humor. La teva reputació i prestigi són aliment del teu ego per això et cerciores de fer bé el teu treball.

No necessites aparells especialitzats o instruments específics per a fer exercici, amb unes sabatilles esportives basta per a sortir a caminar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Panses pàgina d'aquella ruptura sentimental que et va marcar en el més profund. Ara saps bé el que és una relació tòxica, i fugiràs de qualsevol que sembli tenir dues cares. Estàs fet d'autèntic acer, i no penses ensopegar dues vegades amb la mateixa pedra.

Posaràs molt entusiasme en les teves activitats professionals. Ràpidament t'adonaràs que el teu actiu essencial serà l'energia i, sobretot, la teva increïble capacitat per a organitzar el teu treball i el dels altres.

Pensa en la pràctica d'arts marcials, particularment adaptades a la teva personalitat; et permetran evacuar la teva agressivitat enterrada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Va arribar el moment per a Balança de connectar amb els seus veritables desitjos i aspiracions, i deixar a un costat aquells que el marc social o familiar li imposen. En el professional hi haurà a un ritme trepidant.

Es produiran canvis positius, que t'obligaran a treballar a fons i a dedicar-te de ple a les teves obligacions laborals.

En la salut, començaràs el dia de forma molt intensa, però aquesta situació anirà disminuint conforme passin les hores, arribant a una fase d'estabilització en la qual recuperaràs l'ànim després de tanta activitat intel·lectual.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per als assumptes de l'amor. Els nadius de la segona i tercera desena de dies gaudiran dels efluvis lunars que continuen portant emoció i alegria a la vida sentimental d'Escorpí.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravelles i et trobaràs cada dia més prop dels teus objectius. Si necessites temps per a elaborar estratègies i planificar intenta prendre la tarda per a estar en silenci en el teu estudi o oficina.

És un dia excel·lent per ocupar-se de la salut emocional i psicològica. Si estàs interessat a sanar un assumpte en particular, estàs beneït pels astres.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, la presència de Mart, que es manté a la Casa VII de Sagitari, indica que el nadiu precisa sentir-se en control de la relació; no obstant això, és important recordar la necessitat de l'altre de ser escoltat.

En l'entorn professional, avui t'anirà regular. Estàs en una etapa d'inestabilitat laboral. Podria ser que canviessis de treball, d'empresa o fins i tot podries canviar de residència.

Quant a la salut, tindràs ocasió de cuidar-te més que mai. És probable que vulguis donar-te una sessió de massatges, bellesa i relax.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de la cabra que estan solters tenen una gran oportunitat en aquesta jornada per a emprendre una nova aventura amorosa amb algú que pertany a una altra cultura o nacionalitat. No tinguis prejudicis.

Allunyar la por de fracassar i l'ansietat per ser el millor serà primordial per a avançar en la teva vida professional. Deixa a un costat la inseguretat i reconeix que estàs preparat per a grans triomfs. Hauràs de ser molt acurat amb les dades dels teus comptes bancaris.

La Lluna en Virgo afebleix especialment els intestins. No et descuris, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor no et podria anar millor Aquari. Els Astres s'han proposat ajudar-te perquè aconsegueixis el que vols en aquest aspecte de la teva vida. Si estàs en parella, tot anirà com la seda, l'enteniment mutu i la connexió seran perfectes.

En referència a la teva economia, podràs dur a terme els plans que tenies previst respecte a una inversió en assumptes acadèmics. En l'àmbit professional, tens l'èxit davant teu, però sembles no adonar-te.

El teu cos et respon perfectament i la teva psique sembla estar més equilibrada que mai. Avui pots presumir davant tothom.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu amor es bolcarà sobretot en els teus fills però també hi haurà moments per al romanç amb la teva parella. El solter podria trobar a l'amor de la seva vida en alguna activitat creativa.

Els astres afavoriran als nadius de Peixos emprenedors i tibaran el dia de què tinguin treballs per compte d'altri o molt rutinaris, fent que aquests últims visquin un dia envoltats de sorolls i discussions.

Segueixen els malsons? Et despertes a mitjanit? No et sents a gust a casa? Necessites fer una prova d'energies negatives en la teva llar i, posteriorment, una neteja energètica amb sàlvia.


Comentaris

envia el comentari