L'horòscop diari del 26 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 26 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de ser una mica egocèntric per ser feliç en l'amor i ignorar qualsevol mena de comentari maliciós que hi hagi al teu voltant, ja que generes certes enveges per com et van les coses.

Torna a apostar pels objectius professionals que t'havies marcat fa no gaire, i que sembles tenir abandonats. Només has d'agafar amb força el teu pessimisme i llançar-lo molt lluny.

La teva salut està bé, i per això, et preocuparàs més pel benestar d'aquells que tens a prop, sobretot si els qui estan malalts són nens o persones molt grans.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs en un dia superficial, et deixes portar per les aparences i pel físic, i valores menys la bellesa interior. Està bé si t'ho prens com una cosa puntual, però no com a filosofia de vida.

Actualitza els teus perfils a les xarxes socials d'índole professional i roman atent a les ofertes que surten per allà. Controla molt la gramàtica i l'ortografia per no quedar malament davant el teu possible ocupador.

La teva salut no és dolenta, però se't pot posar mal cos en algun moment per un canvi brusc de temperatura.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per a aquells nadius que estan vivint una temporada sense parella, els astres anuncien la fi de la solitud. Una bona notícia per als que volen complementar-se i compartir les seves inquietuds d'igual a igual.

Els nadius de Bessons que estan des de fa temps en la recerca d'una nova feina poden confiar que arribarà una oferta en què es veuran reconeguts la trajectòria i l'esforç realitzat en el passat.

Si venies en un seguit de malestars, esgotament nerviós i excés d'activitat mental, els astres t'impulsen a alliberar-te de tanta pressió i buscar noves sensacions.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha molts impactes positius al voltant del teu cel, així que baixa el teu escut i prepara't per gaudir de les mels més saboroses de la vida. Aquest dijous està fet perquè gaudeixis i perquè li donis marxa al teu cor.

Destaca la teva habilitat de Cranc per fer bons negocis en la compra i venda de cases o terrenys. Si el teu ofici està vinculat al sector immobiliari, seràs un autèntic as.

Et plantejaràs nous hàbits de vida, que en teoria són molt bonics, però que després et costarà molt dur-los a la pràctica.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

L'aparellat pot entrar en el joc del flirteig amb un venedor per sentir-se desitjat i bell. Al solter una persona li entrarà de forma molt directa i això l'espantarà.

Tens diversos fronts oberts pel que fa al laboral i no sabràs per on començar. Què et diu el teu sisè sentit? Escolta, ell té la resposta. Urà en oposició a Venus pot fer-te sentir que necessites estar a l'avantguarda de la tecnologia.

Mart en conjunció amb la Lluna podria fer que vulguis buscar emocions fortes a través d'accions temeràries. Ves amb compte, lleó.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest 2020 està sent dur, però estàs aprenent valuoses lliçons sobre la vida. Com per exemple, que no cal preocupar-se per assumptes (o persones) que no valen la pena.

Estaràs al peu del canó en el teu treball encara que la cosa es posi complicada. Sortir corrent i deixar que altres solucionin el problema no és una cosa que vagi amb tu.

Aprendràs a dir que no a allò que et desagrada, deixaràs de fer coses perquè és el que tu penses que els altres esperen de tu, i tindràs un gran sentit de la dignitat.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La compatibilitat amb la seva parella serà molt volàtil avui. Hi haurà una diferència d'opinió sobre assumptes espirituals i financers. Has de manejar aquestes diferències a través d'una comunicació intel·ligent.

En el lloc de treball, l'ambient tendeix a ser molt conflictiu a causa de l'actitud negativa dels companys. No aconsegueixes els teus objectius, fins i tot pot ser que els viatges professionals no tinguin èxit.

En la salut, és probable que les malalties reapareguin per a alguns nadius del signe que ja patien alguna malaltia, i aquestes requereixin atenció mèdica immediata.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Mart en mal aspecte està donant problemes a molts nadius en relació amb l'estat d'ànim efervescent i iracund. Per als nadius del signe d'Escorpí que estan solters en l'actualitat hi ha una sorpresa esperant al lloc menys pensat. Un amor fugaç, però inoblidable podria estar a l'aguait.

Els astres indiquen una forta energia que garanteix l'assoliment d'alguns objectius que et preocupaven i que semblessin fluir amb total calma.

És un dia perfecte per a aquells nadius que se sentiran atrets per noves teràpies que els ajudaran a assolir la salut i el benestar.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, aquest és un moment excepcional per consolidar la relació de parella, i els solters poden tenir l'oportunitat de conèixer noves parelles i començar una relació amorosa.

A la feina, l'ambició i l'esperit pràctic augmenten, de manera que és possible que et sentis temptat per un tracte que impliqui activitat de producció.

Pel que fa a la teva salut, busques una resposta a la pregunta: Què em fa feliç?, i sentiràs la necessitat d'aïllar-te dels altres per crear una millor connexió amb la divinitat.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Augmenta la fe en els altres gràcies a la posició de Júpiter que il·lumina amb els seus raigs d'optimisme a les cabres especialment a aquelles del tercer deganat.

Venus a la zona relativa als ideals i les tasques en grup els proveeix de bon encert i harmonia en temes financers en què participin terceres persones. Haver mantingut la voluntat enfocada en un assumpte material porta avui èxit i recompenses.

Aquest dijous has d'estar atent a les teves accions, ja que la proximitat de la Lluna a Urà pot provocar accidents lleus.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Les energies de Mart i Urà t'inciten a prendre alguns riscos, i si has dubtat a deixar que algú sàpiga el que vols o com et sents, no esperis molt més.

A la feina, l'avanç professional i el reconeixement dels teus èxits t'aixequen l'ànim, però també pots estar pensant en el que vols fer a continuació.

En la salut, et trobaràs bé, excepte per alguna contractura muscular temporal, que no és altra cosa que un cúmul de nervis i tensions nervioses emmagatzemades en el teu cos.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'aparellat necessitarà estones tot sol per desconnectar de tots i de tot. El solter se sentirà molt atret per algú de rang superior en la seva ocupació.

En el treball sempre dius que et prendràs les coses amb calma, però al final acabes implicant molt més del que volies. Podries replantejar-les despeses d'un esdeveniment que tenies pensat celebrar el pròxim any a causa del seu cost elevat, com un casament o un bateig.

Estaràs en un estat d'alerta, preparat per a qualsevol acció que pogués sorgir. Intenta relaxar-te i no prendre-t'ho tot tan a la valenta.


Comentaris

envia el comentari