L'horòscop diari del 27 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 27 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No has d'esperar en la teva vida matrimonial ocorrin coses per art de màgia: si vols que la felicitat entri per la teva porta hauràs d'invocar-la. Amb una mica d'esforç qualsevol problema notable passarà a un segon pla.

Has d'anar fins al final amb les teves obligacions laborals. Procura desenvolupar la teva autosuficiència, resol els teus propis problemes sense demanar ajuda externa. Per molt fosc que vegis el panorama, trobaràs la llum que et guiï cap a l'èxit.

El meditar tots els matins et demostrarà que és molt eficaç per a calmar el teu temperament. Enalteix la teva honestedat interior.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva visió de l'amor és una mica pessimista; hi ha pensaments foscos rondant pel teu cap, els quals t'impedeixen veure que també hi ha milers de coses belles en la teva vida. Que no et falten raons per a somriure, i per a estar agraït amb l'univers.

Si tens cert poder dins de la teva professió, deixa que altres persones amb més experiència et guiïn; no et creguis que ho saps tot ja. La vida és un constant aprenentatge. Et sents capaç de fer determinades coses que sempre posposaves de manera indefinida.

Si tens alguna molèstia sabràs explicar-la perfectament a un metge.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tanta congestió astral en la teva zona relativa al subconscient genera que tinguis molta vida interior, Bessons Si ets d'aquells nadius del signe els que es troben en solitud aquest dimarts podries treure profit de l'energia astral meditant sobre la teva situació amorosa.

Respecte dels diners, aquest dimarts la tendència és a gastar sense pensar, restringeix despeses innecessàries. Estàs ple de vitalitat, amb força i energia.

Avui comptes amb una gran determinació i voluntat per a començar una nova manera de cuidar la teva salut física.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dimarts pots passar hores inoblidables pel que fa als teus amors. Però durant aquest viatge ignores alguns perills que t'aguaiten, com les enveges de determinades persones que estan molt prop de tu, i que no saben alegrar-se per la felicitat del proïsme.

Seràs àgil a l'hora d'establir pressupostos i fer que es compleixin de manera polida; si lideres un equip de treball, la teva labor serà reconeguda.

Recuperes algunes il·lusions del passat, i et deixaràs acaronar per aquells que t'envolten, sobretot, si t'estàs recuperant d'una lesió recent.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs molt exigent amb el que esperes rebre de la teva parella i els teus modals a l'hora de dir-li-ho seran molt esquerps. Ningú és endeví Lleó, i és responsabilitat teva transmetre les teves necessitats.

Amb la Lluna plena en Escorpió pregunta't: com influeix la teva cerca de poder respecte a la teva llar? Cuides les teves relacions laborals però descures les teves relacions familiars? De què serveix ser una persona reeixida i respectada però no tenir l'amor i la calidesa de la teva família?

Necessites alimentar el pensament estratègic, i per a això no hi ha millor manera que jugar! Atreveix-te amb el tan de moda escacs.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets susceptible de viure un intens amor a primera vista. Igual penses, ara mateix, que estàs molt bé, i que no tens la necessitat de caure rendit als peus de ningú, però estàs equivocat. Pot ser complicat diferenciar el que de veritat has de fer d'allò que et convé.

En el treball hi haurà un dia molt confús, sobretot en unes certes professions. L'esport sempre beneficia al teu cos i a la teva ment.

Fes una mica d'exercici per a sentir-te bé amb tu mateix, per dins, i també per fora.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui indica que estarà molt romàntic, per la qual cosa podria ser un dia en què gaudirà d'una etapa apassionada amb la seva parella, sempre que controli el seu caràcter expressarà sàviament els seus més profunds sentiments.

En el laboral, haurà d'establir clarament el que vol en el seu futur professional per a poder establir els seus objectius i anar a per això.

En la teva salut, és el moment de deixar anar rancors que no et deixen avançar i que només acumulen ira en el teu interior, la qual cosa perjudica el teu estat d'ànim i salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És el teu dia especial de l'any en .el que refereix a les emocions i els vincles afectius. El teu món romàntic s'impregna de lluminositat gràcies a aquesta lluna rosada que té per als nadius del teu signe grans regals.

És un bon dia per als assumptes professionals encara que és important mantenir allunyat a tot aquell que et resulta irritant o traïdorenc. Les relacions amb socis comercials ´poden portar a alguns nadius a situacions intenses.

Els astres t'adverteixen d'una tendència a patir de retenció de líquids i a una mala eliminació de toxines.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter pots regalar un bell detall a aquesta persona que t'agradi. Convida-la a sopar o a fer una passejada una tarda de diumenge per la teva ciutat. Un cafè pot estrènyer llaços, Si jugues amb la sorpresa, aconseguiràs avanços.

En el professional, has d'organitzar els teus horaris de treball, ja que hi ha una mica d'anarquia en la teva agenda. Planifica les coses de manera detallada, com menys marge deixis a l'atzar millor t'anirà.

En la salut, has de treballar l'aspecte emocional i el creixement personal, sobretot no jutgis a la lleugera.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El Zodíac està de festa gràcies a la Lluna Plena en el signe d'Escorpió que arriba per a donar als nadius del signe de Capricorn l'oportunitat de prendre contacte amb l'amor i els ideals. El Sol en la teva zona relativa al romanç dóna força a l'amor i afavoreix vincles romàntics meravellosos.

Les vendes remunten vol i fins i tot podrien rebre la resposta favorable a una sol·licitud de crèdits

La teva salut és bona i això és sempre alguna cosa que has d'agrair. No sempre es pot gaudir del benestar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, les paraules correctes unides a un carisma irresistible, t'ofereixen l'oportunitat de trobar l'amor en els llocs més insospitats.

En el terreny professional, sembla que les relacions socials tindran una relació directa amb els teus negocis. Aprofita aquest corrent energètic per a afermar els teus contactes en el treball.

Quant a la salut, el més destacable avui serà un possible dolor d'esquena prop de la zona lumbar. El més probable és que s'alleugi amb estiraments, però, en qualsevol cas, et convé parar-li esment.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Quan vols ets el més bo de tot el Zodíac, però també pots ser el que més dolor causi. Així doncs, en una discussió podries ferir de mort la teva relació amorosa. La Lluna plena indica el final d'una etapa en relació a la teva filosofia de vida.

Has passat de poder viatjar a l'estranger a moure't només a petita escala i t'has relacionat més amb els teus amics, veïns i família. També has iniciat una nova manera de comunicar-te amb el teu territori.

Serà un dia de ritme frenètic, no oblidis fer els teus quatre menjars o la teva salut ho lamentarà.


Comentaris

envia el comentari