L'horòscop diari del 27 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 27 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Trenques les teves pors a les discussions; comprens que dins d'una relació de parella pot ser sa, fins a un cert punt, enfrontar algunes posicions a través del diàleg. Si la teva parella vol tirar en una direcció i tu en una altra, per què no parlar fins a trobar un punt mitjà?

La teva ambició creix. Sabràs esquivar els problemes; seran aquí, però tu passaràs de llarg i deixaràs que uns altres s'ocupin d'aquests.

Busca zones allunyades de la gran ciutat, en la qual el més pur oxigen pugui omplir els teus pulmons. Si estàs de vacances aprofita per a prendre el Sol.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et costarà somriure durant aquest últim dijous d'agost; no és que tinguis tristesa ni estiguis enfadat amb el món. Simplement, el dia es presenta de colors grisos, i no saps com afegir-li tons més alegres a la vida.

Treballa l'escolta activa, és una cosa essencial per a ser un professional més íntegre i madur. El problema és que no sabràs qui té lliçons de vida per a explicar-te i qui et farà perdre el temps amb contes que no van a cap part.

El teu interès pels esports creix, sobretot, en aquells que són de procedència forana.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La presència del teu regent Mercuri en el signe de Virgo dificulta la teva capacitat d'escoltar. Si estàs en solitud, no et deixis portar pel “cant de la sirena”. Molts poden parlar d'amor i pocs donar-te el que mereixes. Recorda que l'art de la bona comunicació és escoltar i comunicar.

Bessons, podries conèixer altres maneres de treballar, nous materials o simplement summa alegria i una visió optimista a la teva vida quotidiana.

Et serà convenient atendre la teva musculatura, el moviment suau i conscient serà perfecte. Fes que el canvi d'actitud sigui avui.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus interessos professionals xocaran amb els teus deures familiars i les teves responsabilitats amb la teva parella. Et costarà molt quadrar la teva agenda per a atendre a tots, i en molts casos, Cranc no podrà conciliar. Seràs més hàbil gestionant la teva economia personal.

Tindràs la sensació que els diners et condeixen més que mai (potser perquè has deixat de costat els teus gustos més cars).

Sigues més objectiu amb la teva salut. Tens establerts uns certs hàbits per costum i rutina, però no et pares a pensar si tenen algun tipus de base científica (i a vegades aconsegueixes l'efecte contrari al desitjat).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ja has intentat per tots els mitjans cridar l'atenció d'aquesta persona que t'agrada però no et fa cas, potser ha arribat el moment que realitzis un amarrament d'amor. Si tens parella la cerca d'un embaràs que no arriba podria frustrar-vos.

Tens tants fronts oberts quant a projectes propis començats i tasques del teu treball remunerat que et col·lapsaràs.

L'estrès d'aquests dies ha estat enorme. Ja estàs notant que podries caure malalt si segueixes així. Serà una sàvia decisió escoltar al cos, fer-li cas, i descansar de més en aquest dijous.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dijous és propi per a canviar d'imatge. Si t'avorreix el reflex que t'ofereix el teu mirall demana cita amb els millors estilistes, o fes-te tu mateix el canvi, a casa! L'univers necessita veure la teva millor versió, així que a què estàs esperant?

Recorda que ningú vetllarà pels teus recursos com tu mateix; i no deixis per a demà aquells assumptes empresarials que puguis resoldre avui.

El teu cos t'està demanant que facis una parada en sec; no t'embarquis en més projectes dels que puguis dur a terme, o perdràs el cap de setmana a recuperar-te!

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius de Balança parla de reconciliació. No tant de reconciliar-se amb l'altre, sinó amb si mateixos, lliurant les seves batalles internes.

Els que treballin per compte propi, han de posar tota la seva fe i intenció en la millora del seu negoci. Això sí, amb accions concretes, no només amb pensaments i idees.

En la teva salut, una vegada t'hagis fet conscient dels teus mecanismes interns i de com moltes vegades tu mateix ets qui es crea els problemes, les coses començaran a anar millor.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No hauries d'anar al xoc enfront de qualsevol ximpleria, les energies astrals es mostren explosives però pots controlar el clima emocional si escoltes aquests advertiments. Els nadius de menor edat estaran vivint un dia apassionat.

Petit Escorpí, potser ets pres d'un estat anímic fluctuant que t'arrossegarà a patir problemes que podrien evitar-se. És un dia de molta força energètica que no has de desaprofitar. El que facis en aquesta jornada serà un punt d'inici d'una millor manera de viure la teva vida professional.

Intenta mantenir la freqüència del teu ser vibrant alt per mitjà de la respiració.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor Sagitari diu que la teva relació de parella es donarà de manera fluida. Alguna cosa que per a alguns nadius significarà una cosa diferent i portarà una perspectiva diferent del que pot ser una relació real per a ells.

En el treball, està passant per un període de despeses ajustades, i les coses poden no haver estat fàcils en els últims mesos. En la salut, el teu cos anhela respirar i sentir-se més lliure.

Aquest desig de canviar les coses pot generar ansietat excessiva i emmalaltir-te, has de ser més pacient.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells nadius que tenen amors secrets recorda l'efecte i la força negativa de les accions que perjudiquen tercers. Intenta posar fi a aquesta situació de la millor manera.

Determinar el camí que et portarà al futur serà un desafiament complicat. Pot ser que et consultin i dubtis les respostes. No serà fàcil per a tu triar.

Viuràs una jornada de cansament i sensibilitat fruit dels molts canvis interns que estàs vivint actualment Dedica una estona del dia per a guardar silenci en un espai tranquil i meditar sobre les teves necessitats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor avui Aquari, revela que serà perfecte després de la reconciliació que es produirà o s'ha produït fa poc. Encara que la veritable harmonia arribarà sens dubte durant aquesta última setmana del mes.

En el treball, estaràs com a ensopit. Tindràs la sensació que les coses no avancen, les idees no flueixen, els projectes no troben un acord i et sentiràs impotent.

La teva salut avui serà regular, necessites descansar, dormir bé, massatges, fer alguna cosa d'exercici. Precisament perquè no et sents molt bé de salut, ara és el moment d'activar-la.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Un company de treball et confessarà el seu amor però a tu no t'interessa. Aquesta persona no té bones vibracions, i després de la teva negativa, és possible que intenti posar als teus companys en contra teva.

Un petit sot econòmic es pot presentar de manera inesperada. Segurament té a veure amb un servei de telefonia o llum. L'autodisciplina en la teva ocupació farà que puguis anar-te'n a casa de manera puntual.

T'assabentaràs per terceres persones que un conegut o amic té una malaltia greu. Això t'entristirà molt i farà que valors el teu bon estat de salut.


Comentaris

envia el comentari