L'horòscop diari del 27 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 27 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es dilueix aquest corrent que t'arrossegava cap a l'individualisme; cerques el contacte humà, la comunió amb l'univers. Aquest diumenge et deixaràs estimar, trencaràs aquesta cuirassa que a vegades et dibuixa com un ésser fred i esquerp.

Els temes de treball no seran els més brillants; de manera casual descobriràs informacions controvertides sobre el teu sector professional. Notícies que et faran canviar d'opinió sobre companys que, de certa manera, s'estaven aprofitant de tu.

Veu al servei cada vegada que te'l demani el cos. Et deslliuraràs de possibles infeccions d'orina.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

A vegades pigues d'imprudent, Taure, i aquest fet és alguna cosa que has d'admetre. Aquest diumenge els astres et conviden a multiplicar la teva discreció: evita airejar els capítols menys coneguts de la teva vida íntima, perquè no hi ha necessitat de lluir.

Hauràs de protegir-te de la gelosia i les enveges professionals; hi haurà algun llop amb pell de xai al teu voltant que tan aviat aplaudeix els teus assoliments com et clava un punyal per l'esquena.

Deixa de jugar als metges: si tens una malaltia o un trastorn descarta començar tractaments pel teu compte i risc.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en el teu signe pot despertar una sensibilitat extrema. Desitjos de proximitat emocional desmesurats, necessitat de ser contingut per les persones de l'entorn afectiu i també moltes ànsies de conèixer detalls de la vida familiar.

Aquest diumenge els assumptes professionals quedaran relegats a un segon pla. Els nadius del signe dels bessons que no hagin una altra opció més d'assistir al seu lloc de treball avui sentiran un alleujament quan acabin la jornada i puguis tornar a la calor afectiva de la llar.

La vitalitat que mostres avui molt té a veure amb el teu estat d'ànim tendre i jovial.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et resulta senzill comunicar-te amb la teva parella o amb els membres de la teva família. Començaràs a dir en veu alta coses que molts sospiten, però que ningú s'ha atrevit a preguntar.

Alguns errors que vas cometre en el passat tenen una renovada vigència; així que hauràs de treure el teu costat més diplomàtic i discret per a donar-los solució. No deixis que una fallada que vas cometre temps enrere t'amoïni.

Res serà més guaridor per al teu cor que estar en contacte amb la teva família i els teus amics; qualsevol ocasió et semblarà bona per a organitzar una reunió.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et vindrà de gust fer alguna activitat cultural o científica amb els teus fills, parella o amics. Un experiment casolà o una visita a un museu científic pot ser un pla molt divertit i didàctic.

Sabràs administrar molt bé els recursos dels quals disposes, sobretot els recursos econòmics. Seràs impacient a l'hora de veure resultats en els teus projectes o transaccions i això podria evadir-te de l'aquí i l'ara.

La teva esquena estarà una mica ressentida i la teva postura, encorbada. Si és un habitual hauries d'anar al gimnàs per a reforçar els músculs d'aquesta zona del teu cos per a mantenir una postura adequada.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

S'estabilitza el clima del teu amor: el malestar de dies esdevenidors surt per la porta i s'omple la teva llar de pau i harmonia. Fins a la rutina et semblarà deliciosa en aquesta ocasió. Pots gaudir d'activitats amb la teva família, enaltireu els punts que teniu en comú.

Aprofita cada minut d'aquest diumenge, tant si has de treballar com si ets un afortunat que descansa de les seves rutines professionals.

No pensis en el sobrepès com un problema estètic, sinó com alguna cosa que has de combatre per salut. Així el teu esquelet no porta més quilos dels que deuria.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Has d'aprendre a distingir qui t'ha fet bé i qui no Balança, i no prendre-la amb totes les persones que se't vulguin acostar. En aquest sentit, la teva parella podria sofrir les conseqüències d'aquest comportament.

Sobre el treball, intenta enfocar-te en les activitats que ja coneixes per endavant. Sense pretendre saber-ho tot, sobre alguns temes en particular en els quals abans no havies participat.

Sempre hi ha motius pels quals viure, Balança i la vida te'ls exposa cada dia. No deixis de pensar en el que et motiva.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna en el signe de Bessons et desafiarà a donar de tu molt més que passió. Hauràs de desembolicar-te en un ambient àgil i alegre en el qual no pots més que gaudir i agrair a la vida el fet de poder estar acompanyat de persones amables que et tenen en el seu cor.

Podries haver de resoldre un assumpte pràctic dins de la llar. Un trencament o urgència domèstica s'emportarà part del pressupost del qual disposaves per a un altre assumpte.

L'únic malestar que podria sorgir es dóna en un excés d'activitat mental que resultarà en una nit d'insomni.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter Sagitari, la paciència serà necessària per a tu, perquè encara no trobaràs a ningú que sigui capaç de donar-te tot el que tu necessites. Vindran dues persones cap a tu amb ganes de conquistar-te, i et servirà com a entrenament per a les teves pròximes cites.

En el terreny professional, tens noves idees, inspiracions, que moltes vegades vindran de clients amics.

Quant a la salut, no deixis de pensar en tota mena d'activitats que també et facin moure, troba una disciplina o esport que t'agradi i comença a practicar-ho.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Segueix la festa per als nadius del signe de Capricorn, especialment per a aquells del primer deganat que reben la força del Sol en el seu signe i desperten a un nou cicle després de punt sofrir i penar en l'amor.

Els assumptes financers de les cabres sofreixen una gran exigència, assumptes inesperats poden afectar els negocis que tenies projectats per a aquesta setmana.

Et veuràs obligat a improvisar. És una jornada meravellosa pel que fa a la salut.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor, avui la teva parella necessitarà més afecte, però no s'atrevirà a dir-t'ho per por de semblar massa exigent. De nou, hi ha fallades en la comunicació que no s'arreglen per la teva pròpia prepotència.

A nivell econòmic, encara no arribarà aquesta quantitat de diners que tenen pendent per a abonar-te. Podria ser una quantitat perduda, de fet, per complicacions burocràtiques.

En la salut, és moment de sanar i de fer veure als altres que t'importa el teu interior i que has fet un balanç de vida, i que estàs disposat a canviar.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva actitud serà provocativa i sensual encara que bastant autoritària. Pel que les teves paraules i gestos puguin portar a discussions fortes amb la teva parella. Els aspectes astrològics et confereixen una habilitat especial per a organitzar i ordenar.

Aprofita per a planificar la teva agenda de treball de la setmana que ve o crear un menú setmanal. Tindràs molt bona memòria, així que és un dia ideal per a estudiar per als estudiants que tinguin un examen pròximament.

Podries tornar-te una cosa paranoica volent desinfectar tota la teva llar amb un drap, aigua i lleixiu. Vés amb compte amb els vapors dels productes de neteja.


Comentaris

envia el comentari