ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

L'horòscop diari del 27 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 27 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el teu dimecres predominen els colors marrons, i és una cosa que et posa de molt mal humor perquè pretenies que tot anés de color de rosa. Cerques una fórmula màgica per a dominar les teves emocions.

En el treball hauràs de ser humil; si presumeixes de ser més hàbil del que realment ets acabaràs demanant ajuda als altres amb el cap ajupit.

Sols deixar per al principi de mes el començar nous hàbits saludables en la teva vida, com deixar el tabac o començar la dieta. Qui ha dit que un dimecres com aquest no pot ser igual de vàlid?

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sentiràs el protagonista d'un d'aquests contes de fades que et llegien els teus pares en la teva més tendra infància. Sents que la màgia està a tot arreu, i que d'un moment a un altre el príncep o la princesa dels teus somnis reclamarà el teu amor sota la teva finestra.

Per a ser més eficient en el teu treball hauries de plantejar-te una sèrie d'inversions que millori el teu entorn professional. Busca estímuls que t'inspirin, que t'ajudin a ser més competitiu.

Pren infusions de te verd o cua de cavall, et permetran lluitar contra la retenció de líquids.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)


La calma del teu cor contagia amb la seva energia favorable a aquells que t'envolten dia a dia i aquesta bona vibració garanteix el creixement de totes les relacions.

Unir-te a uns altres que estan fent un pas similar al teu en el camí de l'autonomia professional serà fantàstic. Ajudar per a ser ajudat serà el lema principal d'aquesta jornada en la qual et divertiràs treballant i cooperant amb els teus parells.

Una cita amb el teu metge de capçalera et tranquil·litzaria si és que estàs tement per la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si estàs casat i feliç com a parella, trobaràs nous camins per a aprofundir en la teva relació i descobriràs aspectes fascinants sobre la teva mitjana taronja. Els solters i divorciats tindran una sort molt peculiar per a acostar-se a persones que li agraden.

En el treball procura ser molt eficient, evita les converses que no porten a cap part, i no entris en discussions polítiques.

L'actual ritme accelerat de la vida et porta a dedicar poc temps a la teva alimentació. Aposta per la cuina casolana, sana i equilibrada, amb productes de la zona i que estiguin en temporada.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Els dubtes que s'han generat al teu cap sobre la teva relació amorosa tenen origen en desconfiances internes que estàs projectant sobre el teu ser estimat. La soltera assegurança del que vol atraurà a persones afins.

L'àmbit laboral se't presentarà com la carta del Mag del Tarot. Tens totes les eines al teu abast per a donar amb noves idees i crear noves línies o projectes que et portin cap a l'èxit.

Recorda que la cura dels teus ossos és fonamental per a una vida sana. Recorda incorporar a la teva dieta aliments rics en calci i vitamina D.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et ve de gust fer front a aquests problemes matrimonials que cal no s'esmenten, i els resoldràs cara a cara. Moltes converses giraran al voltant de la planificació familiar; la teva parella i tu veieu el tema de diferent manera.

En el treball podràs fer grans coses que repercuteixin en la teva marca personal, encara que no es traduiran ràpidament en diners, tal com t'interessaria.

Els qui van al gimnàs haurien de ser molt polits amb la maquinària que utilitzen per a posar-se en forma, així com amb l'ús de les dutxes. Qualsevol mesura per a prevenir infeccions, fongs i similars és sempre benvinguda.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop diu que avui buscaràs l'harmonia en les teves relacions afectives. Un romanç amb algú del signe de Taure et brindarà seguretat i tots dos planificaran un futur en comú.

En el terreny professional, els problemes que sorgeixin hauran de ser resolts ràpidament; si necessites ajuda, recorre al teu amic Àries, ell sabrà què és l'ha de fer-se.

En la salut avui no hi haurà contratemps. Et trobaràs ben física i mentalment. Per aquest motiu, potser és un bon moment per a planificar de cara al pròxim any, plantejar-te unes certes metes que has anat postergant.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Molts traumes de la infància o la joventut podran sortir a la llum aquest dimecres gràcies a l'acció de Plutó en oposició a la Lluna en Càncer. El creixement de la teva ànima serà extrem si et deixes portar a les aigües emocionals més profundes, Escorpió.

Existeixen uns certs problemes dins de l'àmbit professional que et superen i que acaben deteriorant la teva imatge sense que depengui de tu que les coses millorin o s'encarrilin.

La teva força de caràcter i la teva energia natural podrien veure's afectades pels teus intensos estats emocionals.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Alguns decidiran tornar a conquistar a la parella amb romanticisme i molta passió, uns altres, en canvi, decidiran que la millor manera de demostrar el seu amor serà oferint un compromís molt més estable.

En el professional, és moment de respectar als qui treballen al teu costat en tot moment i intentar sempre ser una persona proactiva en el treball, ja que això et portarà directe al cim.

En la salut, podries viure intensos episodis negatius o d'estrès que et deixaran amb un esgotament mental bastant gran per a la resta del dia i la setmana.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Des de ben d'hora seràs un felí rugidor desitjós de compartir la teva abundant energia sexual amb la teva parella. El desig no s'amagarà ni serà superat pels conflictes de cada dia, per contra estaràs atent a trobar un moment d'intimitat i voldràs tenir un dia inoblidable.

Aplica tota la teva energia i la teva constància natural a portar a bon terme els teus projectes.

Capricorn, cuida els teus ronyons, un malestar passatger podria fotre't durant hores de la tarda.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari avui voldran viure romanços intensos, i ho faran amb la passió i el romanticisme que els caracteritza. És clar que quan et lliures, ho fas de cor.

En el laboral, l'esperit inquiet dels Aquari no els permetrà mantenir-se indiferents a les propostes de canvis laborals. Les primeres hores del dia seran favorables per a iniciar un canvi de rumb.

En la salut, no deixis per a demà el que puguis fer avui, perquè el teu organisme requereix mesures immediatament. Encara no t'has recuperat del tot i has d'extremar les precaucions.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els nadius de Peixos que s'hagin estat conformant els últims mesos amb una relació insulsa ja no aguantaran més. Un familiar molt pròxim d'edat molt major necessitarà la teva ajuda.

En el treball, és un d'aquests dies on hauràs d'escampar les llavors del teu esforç o nous contacte per a més endavant delectar-te amb els fruits. Hi ha compres que necessites realitzar, però si et poses a passejar per les botigues i mirar prestatges és molt probable que acabis gastant molt més del necessari.

Et vindrà de gust inflar-te a dolços i xocolata, la qual cosa pot provocar-te un mal de panxa.


Comentaris

envia el comentari