L'horòscop diari del 27 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 27 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 Abril)

Arrenca una nova setmana amb certa dosi de tristesa i malenconia, tot t'afecta molt, i trobes a faltar èpoques de l'any passat en què tot semblava més senzill. Les relacions conjugals no seran perfectes, encara que sí que tindran un aire estable i segur.

Per a aquells nadius que es dediquen a les arts o les lletres aquest dilluns pot presentar un canvi significatiu: podries aconseguir contractes imprevistos.

Sigues mesurat si et trobes de vacances, sobretot, a l'estranger; quan estem de descans mengem més, de vegades, per sobre de les nostres possibilitats; així evitaràs els trastorns gàstrics.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi ha molt bons estímuls al teu voltant per passar pàgina a qualsevol mostra de tristesa; veus l'amor com una cosa bonica que cal gaudir, que no ha de ser sinònim de sofriment ni d'amargor.

A la feina hi haurà inconvenients, promoguts per una causa major. Deixa oberta la porta a la improvisació, perquè pots veure com et canvien l'horari per la malaltia d'un company.

El benestar recorrerà cada porus de la teva pell, estàs en un bon dia per fer aquelles tasques que et resulten més pesades, i que avui ventilaràs ràpidament.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que estan solters, obre bé els ulls quan surtis de casa, en un lloc molt a prop de la teva vida quotidiana s'amaga aquest amor increïble que somies.

Els aspectes entre Júpiter i Mercuri des de Capricorn estimularan molts temes comercials que et pertoquen. Cal que t'allunyis de la pressió que signifiquen certes persones perquè puguis buscar la perfecció en molts dels teus assumptes professionals.

Els nadius del teu signe passen per una jornada de molta pressió en la qual el cos patirà les conseqüències.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha algú que ha entrat en la teva vida fa poc, i que ho ha fet amb força, tant que pot fer que els fonaments del teu castell trontollin, i fins i tot que arribin a caure.

Mercuri, el planeta que té el nom del déu del comerç, et garanteix grans satisfaccions en l'àmbit professional. Reprendràs vells contactes, aconseguiràs obtenir suport de persones poderoses i lligaràs contactes que seran molt lleials.

Quan surtis al carrer, resisteix els desitjos d'agafar el cotxe o el transport públic, aposta per anar a tot arreu a peu, a pas lleuger.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'Agost)

El solter de Lleó, fart de desenganys amorosos, decidirà que abans de conèixer a algú li preguntarà pel seu signe del Zodíac per saber si hi ha compatibilitat entre ells.

En el treball serà un dia frenètic. Acabaràs amb una feina i començaràs amb la següent. Ara que el Sol està en el teu signe és bon moment per adquirir una pedra màgica com amulet i carregar-la d'energia amb els seus rajos.

Després d'aquest dia estressant un mal de cap apareixerà en arribar la nit. Un sopar lleuger i una til·la abans d'anar a dormir faran que demà estiguis com nou.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Parlem d'un dia molt tranquil per Verge; gaudiràs de la felicitat en petites mossegades, no hi haurà ningú ni res que pertorbi la teva vida sentimental. Tens l'oportunitat de relaxar-te una mica, deixa que les coses vagin al seu propi ritme, i treu-te de sobre alguns complexos.

Es propicia la mobilitat, les ganes de treballar, i de sortir fora de la teva zona de confort. Fes allò que et dicta la teva intuïció, encara que al teu voltant hi hagi qui et diguin que no és el millor moment per fer el salt.

Escolta al teu cos, et demana moviment, passar a l'acció.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a l'amor, diu que Venus en Leo s'ha d'expressar en positiu en les qüestions amoroses i l'intercanvi emocional. Es perfilen moments veritables i molt càlids en la intimitat.

Pel professional, les ocasions sorgiran gràcies a la capacitat d'instaurar contactes i de tractar de comunicar-te amb habilitat traient a la llum els teus recursos.

Per a la teva salut, has de saber que els que més hauran de cuidar-se seran les dones del signe, i farien bé en visitar el seu ginecòleg si és que encara no s'han fet un control anual.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Has de ser capaç d'utilitzar la teva intuïció per reconèixer el que és millor per al teu cor, potser estàs en un temps de la vida en què hagis d'iniciar un nou camí en l'àmbit amorós.

Si t'has proposat complir amb obligacions econòmiques per a aquesta setmana, avui és el dia perfecte per aconseguir-ho. És segur que comptes amb l'empenta positiva.

Els astres t'afavoreixen i pots gaudir d'una jornada molt positiva. Et sents molt bé i amb ànims de fer activitat física.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per Sagitari revela que s'inicia un procés de canvi en la manera en què has d'unir-te als altres. Això és així perquè l'ingrés de Saturn en Bessons els incitarà a comprometre a fons amb els seus sentiments.

Pel professional, tindran l'oportunitat de refermar-se en el pla econòmic, sempre que trien amb cura als que l'acompanyaran en els seus projectes.

En la salut hauràs de tenir certa precaució, ja que en alguns casos aniràs més enllà de les teves forces.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

L'actitud emocional millora gràcies a la influència de la lluna en el signe d'aigua, Escorpió que brinda un ànim de major profunditat i col·labora amb la vostra necessitat de calma i silenci.

Et sentiràs lleuger i feliç de poder avançar en petits detalls que semblen sense importància però que fan de la teva tasca una mica més completa i eficaç. Si un amic o familiar t'ofereix informació sobre una disciplina de tipus espiritual no et tanquis al que desconeixes.

La meditació entre altres pràctiques similars com ara el mindfulness són excel·lents.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari comptaran amb una capacitat il·limitada per enamorar a partir avui. No obstant això, també és possible, que una llum d'alarma s'encengui per als que estan en parella, ja que s'abocaran vestigis de probables ruptures per gelosia injustificats.

Saturn a Escorpió, a la Casa X de la professió i imatge pública, la qual s'enfocarà en la realització i en sentir-se part del món social. El teu desig d'aconseguir metes serà estimulat.

En la teva salut, tindràs l'oportunitat de consultar amb bons professionals que t'assessoraran en forma encertada segons la malaltia que pateixis.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Fa temps que estàs esperant que la teva parella et demani matrimoni? Doncs si li notes una actitud nerviosa, és que aquest moment està molt a prop. Si estàs solter, un amor de la teva infància contactarà amb tu per a quedar.

Se't pegaran els llençols (una altra vegada) i arribaràs tard a la feina. El teu cap tindrà una xerrada severa amb tu i, si torna a succeir, podria ser que t'acomiadi.

És de vital importància desmaquillar correctament abans d'anar a dormir. Venç la mandra i no et fiquis al llit més sense haver-te netejat i hidratat el rostre de forma correcta.


Comentaris

envia el comentari