App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 27 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 27 de juny

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dissabte és molt diferent als habituals, i es pot tornar encara més màgic si t'esforces una mica. Així, aconseguiràs reviure l'amor i la passió amb la teva parella, alhora que enfortiu aquests nexes invisibles que us tenen connectats per a tota la vida.

  

  

En el teu treball necessites tranquil·litat, encara que no la trobaràs. Et posaràs molt impacient per a resoldre alguns problemes (que hauran causat uns altres).

  

  

Els qui hagin passat recentment pel quiròfan que vagin amb compte amb la recuperació. Sé un bon pacient, i fes cas a tot el que et digui el teu metge.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dissabte despertes una miqueta sorrut, creus que el Sol no ha sortit per a tu i que serà un dia d'allò més gris. Oh, que equivocat estàs, Taure! Perquè l'amor i els somriures tenyiran el teu univers de bells colors.

  

  

La teva vida professional no es veu afectada per cap planeta molest. La teva capacitat d'adaptació serà extraordinària, podràs consolidar la teva posició dins de la teva empresa, i gairebé no et costarà esforços.

  

  

Superaràs qualsevol desafiament que sorgeixi durant aquest últim dissabte de juny, i seràs especialment feroç si participes en alguna competició esportiva.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La posició lunar és més que favorable perquè mostris el teu amor i lliuris el teu cos a la passió. Molts jocs sensuals poden obrir-se aquesta nit. Et sorprendràs de la diversió de la qual et privaves fins avui.

  

  

És temps de trobar les respostes a les teves necessitats de canvi, però per a això has de modificar la teva mirada sobre el mercat de consum en el qual estàs immers.

  

  

L'estètica és molt important per a tu en aquest dissabte especial. Voldràs lluir perfecte.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs la mar d'apassionat aquest dissabte de juny. Un nou amor et tornarà boig, i canviarà la teva vida de dalt a baix. Deixa't portar per les circumstàncies i aconseguiràs escriure en el teu llibre records memorables, encara que seran tan fugaços com intensos.

  

  

Un missatge que tenen els astres que manar-te sobre la teva professió: has d'aprendre a gaudir les victòries. Gaudeix amb calma del que has aconseguit abans de voler pujar un altre graó.

  

  

Seràs una miqueta impulsiu, la teva ment t'instarà a fer bogeries de manera irrefrenable, i podries posar la teva salut en risc.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb Venus directe i l'ajuda de Cupido, aconseguiràs molt més del que esperaves si per fi t'animes a fer el pas i parlar amb aquesta persona especial. Els aparellats aconseguiran transmetre les seves emocions a través de l'escriptura.

  

  

En el treball, és possible que t'oblidis de realitzar una cosa important, com acudir a una cita o pagar un impost pendent. Pot envair-te la nostàlgia i que vulguis gastar-te diners en objectes que en un passat et van suposar un repte però que no vas acabar.

  

  

Recordaràs sers estimats que ja no estan i et sentiràs una cosa trista i abatut.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Alguna cosa et fa olor de socarrim. Sospites més del compte de la teva parella, li fas moltes preguntes sobre els seus moviments i et tornes molt gelós. Tens por que el teu amor s'hagi esfumat, i no vols assumir una possible derrota.

  

  

La bona posició planetària et brinda un paper protector en assumptes professionals; si t'ha tocat treballar aquest dissabte, tot serà bufar i fer ampolles per a tu.

  

  

El que més benefici li farà a Virgo és estar a l'aire lliure, i millor si és practicant algun esport com muntar amb bicicleta, caminar per la muntanya o simplement córrer.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per als nadius de Balança avui revela que hauràs de ser cautelós en tractar amb la teva parella. Per a alguns de vosaltres existeix la possibilitat d'una separació temporal del vostre company de vida. Aquest pot ser un moment ple d'esperances i promeses per als Lliura.

  

  

Pots completar les teves tasques segons les teves expectatives, mentre que la teva honestedat i compromís et portarà bastants elogis.

  

  

La teva salut estarà en la mitjana, i per tant, és ideal que segueixis una dieta adequada a les teves necessitats reals de nutrició, sense excessos.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Molts nadius del signe d'Escorpí, tenen un dia genial per a reciclar velles relacions, cerca en la teva vella agenda i veu per un toc d'afecte d'aquells festejos de l'adolescència.

  

  

L'abundància és dinàmica i encara que avui sembla que has perdut el futur pot sorprendre't. La tendència astral de les alineacions planetàries descriu un dia de tedi i confusió en l'aspecte material.

  

  

No és un dia propici per a començar rutines ni plantejar-se metes forassenyades pel que fa a la cura del teu cos.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Encara que els nascuts sota el signe de Sagitari tindran sort en l'amor, poden tenir la sensació que no troben a les persones més adequades per a ells.

  

  

En el terreny professional, podries convertir-te en un addicte al treball i estar totalment immers en les teves tasques i comeses professionals.

  

  

Respecte a la teva salut, estàs en un moment personal en el qual mostres les teves veritables qualitats. El teu món s'ha expandit recentment, fent més coses, amb un grup més ampli de persones, en una àrea molt més gran. Tens una sensació d'infinites possibilitats.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius que estan immersos en una relació de parella sentiran que res pot robar l'harmonia que senten. Planejaran passar un dia excel·lent i tot sortirà de meravelles. Per a molts nadius majors serà el moment de deixar volar als seus fills a la recerca del seu propi destí

  

  

Els astres indiquen que des del si de la família arribarà un regal per a molts dels nadius de Capricorn, potser no té un gran valor material però et donarà molta alegria rebre-ho.

  

  

Et sentiràs adrogueria d'energia i entusiasme. És una jornada perfecta per a dedicar al teu cos.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran de tractar d'evitar baralles i qualsevol malentès. Si tens una visió més àmplia de les coses evitaràs molts problemes en les relacions.

  

  

Els Aquari són emprenedors i perseverants, per aquest motiu, i amb l'ajuda dels Astres, tot el que emprenguis en el dia d'avui, tindrà un bon desenllaç en el professional i econòmic.

  

  

Pot ser que avui sentis algun problema de salut, però atès que en general és excel·lent, és probable que no sigui més que un esglai. Presa amb prudència el resultat de les proves mèdiques.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En la teva relació romàntica tindràs la sensació de seguretat que estaves esperant. Et sentiràs més lleuger de l'habitual i et serà més fàcil involucrar-te en les preocupacions d'altres persones.

  

  

Si has estat evitant una confrontació o una conversa difícil amb una persona, avui és el dia per a passar per aquest mal glop. La paciència et dóna perspectiva, i aquesta perspectiva et donarà el coratge que t'ha faltat fins ara.

  

  

Amb la Lluna en Lliura en quart creixent és un bon moment per a embellir la teva llar plantant algunes flors, i usar la seva màgia per a atreure el que anheles.

Comentaris

envia el comentari