YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

👉 Catalunya injectarà el vaccí d'AstraZeneca a gent d'entre 60 i 65 anys aquesta setmana

L'horòscop diari del 27 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 27 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sentiràs una miqueta incòmode amb el rol que la teva família i la teva parella t'han assignat per a aquest dimecres. Sents que tallen les teves llibertats, i que t'estan portant cap a un camí que no t'interessa.

Hauràs d'estar damunt dels teus treballadors o de persones que estiguin sota la teva tutela laboral. L'ambient és molt relaxat i cometran errors i malifetes amb molta facilitat; si poden prendre un camí ràpid fins a arribar a una fi, el faran.

Milloren les malalties dels qui hagin estat en baixa forma. Aixecaràs el cap, encara que sigui de manera gradual.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Valores el sentiment de l'amistat. Et sentiràs molt unit a les teves amistats, i les seves preocupacions es convertiran també en les teves. De la mateixa manera, festejaràs amb alegria allò que els vagi bé.

Sigues molt honest amb el teu treball, i si hi ha alguna cosa que no vols fer, perquè xoca amb els teus ideals, o perquè consideres que s'extralimita de les teves funcions, digues-ho, sense més.

Procura ser sincer si has de visitar avui al teu metge, especialment si tens problemes relacionats amb la teva salut sexual. Dóna-li tota la informació que consideris que pugui ser-li útil per a oferir-te un bon diagnòstic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, serà molt encertat que dediquis la teva energia afermar els teus vincles perquè ja saps que gens dura per sempre i aquesta onada de beneficis i meravellosos influxos no seran l'excepció.

Aquell nadiu del signe que estigui buscant una nova ocupació tindrà molt bones possibilitats de trobar un lloc de treball ideal per a les seves necessitats d'horaris i de remuneració.

El nadiu de Bessons sol sentir-se bé i la frescor del caràcter el porta a sentir-se bé encara que el cansament sigui aclaparador.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El Sol està brillant especialment per a tu, estàs convençut d'això, i et disposaràs a omplir de color la teva vida encara que les coses no estiguin tal com volies.

Les bones vibracions que tens en l'amor es fan extensible fins al teu univers professional. Avui podràs posar la pau si és que et trobes a la meitat d'una guerra.

El dia serà bastant interessant per a la teva salut, si fas les coses amb les suficients mesures de precaució, és clar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella estarà contenta en notar un canvi en la teva actitud i celebrarà amb tu a manera de ximpleries i riures aquesta decisió. Al cap i a la fi, una de les virtuts per les quals la teva parella es va enamorar de tu és el teu sentit de l'humor. 

Alguns emprenedors de Lleó es veuran obligats a fer-li un gir de 180 graus al seu negoci. Pot ser que fins i tot canviïn del tot la branca empresarial i es dediquin a una cosa totalment diferent

Tan important és tirar-se crema hidratant en el rostre com a protecció solar. I no sols per les possibles marques que aquest et pugui produir sinó pel risc de contreure un melanoma.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sentirà la necessitat de canvi, de renovació en la teva vida amorosa. Lleva't les pors de damunt, sigues atrevit i cerca una cosa nova, que t'ompli d'emoció, que et faci recuperar les teves més velles il·lusions.

Viuràs en el teu lloc de treball una situació aspra i complicada, molt similar a una altra que vas experimentar en el passat. D'aquesta forma, la teva experiència serà un gran tresor per a saber què és allò que et convé i quines actituds hauries de descartar.

Tens moltes ganes de fer activitats a l'aire lliure, de buscar accions que t'omplin d'energia. No obstant això, al mateix temps et falta harmonia i podries ser una miqueta imprudent.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Para esment al que dius i en el que confies durant el dia d'avui Balança. Certes coses prendran un gir inesperat per a tu, no sempre negatiu, però sí que et prendran per sorpresa.

D'altra banda, avui és un dia per a cuidar especialment les teves reaccions amb els companys i col·legues de professió. Qualsevol paraula fora de context podria ser malinterpretada i ocasionar-te més d'un problema.

La teva salut avui Balança no suposarà un problema, et despertaràs descansat i amb la vitalitat suficient per a emprendre la jornada amb bon ànim. Aquesta bona energia et durarà tot el dia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És molt possible que hagis de passar per una tensió complexa en l'àmbit de la vida casolana i això repercuteixi en forma negativa en la resta dels assumptes de la teva vida.

Els assumptes professionals dels nadius del signe d’Escorpí es veuran afavorits pels astres encara que no sense tensions i preocupacions.

Els astres mostren una tendència a sofrir de dolors de columna propis de les males postures en les hores que dediques al treball o fins i tot enfront del monitor de l'ordinador quan estàs en les teves estones d'oci.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per a l'amor dels Sagitari revela bones sinergies en les relacions de parella. L'enteniment mutu i el respecte de les llibertats individuals afermen el vincle amorós.

En el laboral, el dia d'avui estarà marcat per una gran productivitat. Et despertaràs disposat a recuperar el que et pertany dins de la professió. Aquesta motivació et portarà al lloc que et correspon.

Quant a salut física, avui podràs celebrar la fi d'una malaltia, que pot ser d'un parent pròxim, o teva pròpia. Aquesta bona notícia et donarà molta força per a seguir endavant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sembla mentida que estiguis pensant en una reconciliació després dels moments viscuts però la il·lusió és l'últim que has de perdre, Capricorn. 

En l'àmbit professional hi ha bones notícies per als fills de Saturn. Més activitat cada dia que es tradueix en guanys i noves oportunitats.

Els astres mostren una tendència a patir malestars passatgers. Maldecaps, falta d'aire o una sensació d'aclaparament i cansament que podràs alleujar amb una mica de descans.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No confonguis respectar l'espai propi de cadascun dins de la relació amb mantenir un món a part i desconegut per a la parella. Heu de caminar junts, en cas contrari, el vincle no durarà.

La teva realitat ara mateix no difereix molt de la de fa alguns mesos, de fet, has pogut augmentar la productivitat, i també estàs adquirint noves eines amb les quals millorar el teu treball.

Estàs en un moment perfecte per a descobrir noves pautes d'alimentació, cuinar el teu propi menjar en lloc de menjar fora o comprar menjars preparats per falta de temps, i assaborir més aquestes tasques bàsiques.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'esglaiarà una sensació confusa sobre una persona a la qual mai has mirat amb ulls romàntics, pogués ser un company de treball o un amic. No sabràs del cert que signifiquen aquestes emocions: t'agrada?, simplement no t'havies adonat del divertida i intel·ligent que és aquesta persona?, és admiració o és una mica més?

A través de la teva intuïció i el poc que t'expliqui el client sabràs just el que necessita (que potser no té res a veure amb el que estava buscant). Els consumidors s'aniran contents i el teu sentiràs una gran satisfacció.

En arribar la nit podries trobar-te amb un dolor de mandíbules derivat de la tensió viscuda durant el dia.


Comentaris

envia el comentari