L'horòscop diari del 27 de març de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa de gratar-te en les ferides del teu cor. Assumeixes que durant molt de temps l'has passat malament en l'amor, però que això és ja història. No t'ancoraràs en records de l'ahir, en relacions tòxiques que et feien infeliç, o que en alguns casos fins t'anul·laven com a persona.

Comproves que els mètodes de treball actuals estan desfasats, i que la productivitat seria més alta si les coses es fessin d'una altra forma.

T'agrada lluir bell davant del mirall, però alguns tractaments d'estètica poden jugar en contra de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et ve de gust ser el centre de l'univers amorós, i que la teva parella es desfaci entre els teus braços mentre et murmura paraules romàntiques (o frases més picants i passionals, per què no). Necessites que el teu cor bategui fort, estàs assedegat d'aventures.

Et tornes un autèntic guardià de les teves idees. Valores la teva propietat intel·lectual, i no revelaràs a ningú aquest projecte que tens al cap per a guanyar molts diners.

Per salut, intenta prendre't la vida d'una forma més lleugera i optimista, i aprèn a delegar algunes responsabilitats.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella i ja han format una família estaràs obert a gaudir de moments molt agradables amb aquelles persones amb les quals convius. Seràs situacions simples de la vida quotidiana.

El cel sempre compensa la seva energia i encara que potser has tingut dies dolents en el passat, avui tindràs coneixement d'una notícia molt positiva per a la teva vida professional o econòmica.

Si et sents cansat, una migdiada pot ajudar a equilibrar una nit dolenta. No li neguis aquest benefici gratuït al teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Un fantasma d'aquest passat tornarà per a bloquejar les teves emocions, i en certa manera, per a turmentar-te. Algunes inseguretats sortiran a flotació i hauràs de duplicar els teus esforços per a estar íntegre i feliç.

T'avorreixes sobiranament de totes aquestes persones tòxiques que res més es queixen del treball, i es recreen en el seu drama, enaltint fins al més mínim detall. Mana a callar a tot el que perdi el seu temps entre laments.

La teva salut està en un bon to, però podries deixar-te influir per persones del teu voltant que estan malaltes i t'arribaràs a sentir feble sense raó.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de triar entre una barbacoa amb amics o un compromís familiar. Per a no enfadar a cap de les parts intenta reorganitzar els esdeveniments, la teva parella t'ajudarà amb això. Hauràs d'aclarir certs límits d'actuació amb el teu soci o la vostra reputació es veurà afectada.

Una oferta de treball inesperada et sorprendrà per les seves bones condicions. Això sí, implicarà canviar de residència, encara que sigui d’aquí a unes setmanes

Sents que necessites un capritx alimentari després d'una dura jornada laboral, encara que estiguis a casa, però un capritx passarà a un altre i a un altre… Quan vulguis anar-te a dormir el mal de panxa degut a l'empatx, no et deixarà.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu món trontolla. Algú ha arribat a la teva vida a través de les xarxes, no saps si t'atreu o si només et cau bé. Durant aquest divendres podràs confondre l'amistat i l'amor, així com l'atracció amb el desig.

Tens moltes ganes de continuar la teva formació professional. Has de créixer en el teu ofici, ser més efectiu i esprémer cada hora que estiguis treballant.

Et preocuparàs de la teva memòria (o de la teva falta d'aquesta), encara que és normal que falli en èpoques d'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les coses en l'amor sembla que no t'estan anant molt bé Balança, i tot indica que avui divendres no serà una excepció. Les influències planetàries no et són favorables de moment en aquest aspecte de la teva vida.

En el laboral, el millor que pots fer és enfocar la teva ment a on vols anar, sigui un lloc millor, guanyar més diners, o aconseguir determinat projecte.

En la salut, si continues fent tot el possible per cuidar-te, menjar sa i procurar el descans que la teva ment necessita, tot anirà bé.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has fet un pas endavant en tot el que significa l'amor i les relacions en la teva vida i això t'ha portat a descobrir molt dels misteris que la vida et presenta cada dia.

Tot el que desitges es complirà en tant tu emprenguis la teva labor diària amb un esperit de felicitat plena, sabent que ets mereixedor de totes les coses bones que hi ha en aquest món.

De tots els signes ets un dels quals millor se sentiran en aquest divendres.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor per a avui Sagitari, diu que rebràs inspiració divina per a trobar les solucions que busques per a la teva vida amorosa. Les coses milloraran molt a partir d'ara.

En l'àmbit professional, tot sembla indicar que, si continues explorant aquestes noves facetes teves, quant a creativitat i lideratge, et conduiràs cap a l'èxit.

Quant a la teva salut, segurament et proposis donar una empenta al teu organisme perquè abast millors cotes de benestar. Això podria ser a través d'un programa de suplements vitamínics o teràpies específiques.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El gaudi s'ensenyorirà de la vida dels fills de Saturn i podran deixar de costat la serietat almenys per unes hores i divertir-se amb jocs i una mica de frivolitat.

El cosmos es confabula per a donar-te el millor i has d'aprendre a prendre-ho quan apareix, en cas contrari les teves oportunitats podrien veure's minvades. Els astres mostren que hi ha molta energia concentrada atraient beneficis per a tu.

Avui et sentiràs molt bé, Capricorn encara que en el cel pot apreciar-se una tendència a sofrir de cert malestar en els músculs del coll.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop en l'amor avui Aquari, prediu l'arribada d'un període de tranquil·litat en les relacions amoroses. Tant en la parella, com amb els éssers estimats, les coses començaran a fluir d'una altra manera.

D'altra banda, en l'aspecte professional, segurament estiguis a punt de rebre una notícia que no serà del teu grat.

En la salut, avui et sentiràs bastant optimista, perquè et despertaràs amb ganes de fer mil coses i més. Aquesta nova força amb la qual comptes podria portar-te a l'esgotament, així que assegura't de no sobrepassar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una cançó sonant de fons a la ràdio et farà reviure emocions i enyorar a un ex-amor. Creuràs que en aquells dies eres més feliç, però la veritat és que només recordes els bons moments.

Tindràs una postura altiva en el treball i a qualsevol tasca que duguin a terme els teus companys li trauràs el més mínim error o crítica.

Alimentar el teu cervell és molt important per a mantenir una bona agilitat mental i memòria. Els jocs d'intel·ligència, endevinalles o sudokus t'ajudaran amb aquest propòsit.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari