L'horòscop diari del 27 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 27 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Has d'alimentar més la teva relació, però de forma continuada. No val per res que un dia la teva parella sigui al centre de l'univers i al següent no te'n recordis de fer-li un petó quan marxis a la feina.

El dia promet ser excel·lent en l'àmbit professional, especialment pels que es dediquin al sector primari. Explota els teus recursos i aconseguiràs omplir la teva vida d'abundància; els teus competidors et veuran com algú a qui cal témer i respectar.

Tindràs la teva vista posada en el present i sabràs aprofitar-te de les coses bones que et dóna la vida.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La passió està en l'aire i el teu cor bategarà més de pressa del compte. Estàs disposat que l'amor és la primera preocupació en la teva vida; no deixaràs de banda les teves responsabilitats, però sí que posaràs al teu ser estimat per davant de tota la resta.

No pugis a vaixells els quals els trajectes puguin marejar-te professionalment; et faran una proposta que pot donar-te una gran aportació de diners, però que implica un esforç bastant considerable.

Els teus músculs són susceptibles de contractures. Al gimnàs dóna-li la importància que es mereix a l'escalfament.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts nadius es trobaran recordant vells moments en què el seu comportament va resultar més que impertinent dins d'una relació. Deixar-se portar per un sentiment de culpa o remordiments no seria la millor solució per al dany que hagis generat en d'altres.

És una intensa jornada laboral per a aquells nadius que es troben en relació d'ocupació. Hi ha molt moviment i els astres impulsen l'ésser reconegut per les teves habilitats.

La teva salut dependrà en gran part de l'actitud emocional que tinguis davant de les situacions que la vida està manifestant.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'estabilitat emocional reina dins del teu cor de Cranc, i aconseguiràs transmetre-la a la teva parella i a tot aquell que estigui al teu voltant. Ets una persona molt positiva, que només atraurà bona gent al seu voltant.

Els desafiaments econòmics que portis avui a terme que siguin sòlids, que no hi hagi serrells que queden pendents de l'atzar i de les bones intencions del personal i de l'univers.

Et trobes en un embut emocional i et sentiràs estrany i incòmode amb el teu cos. Si es perllonga, considera demanar-li ajuda a un professional de la salut mental.

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Si la teva relació és a distància, necessitaràs més que mai l'abraçada de la teva parella. I, que no puguis donar-podria fer-te replantejar la vostra situació.

La conjunció d'Urà i la Lluna en oposició a Venus podrien donar-te un caràcter una mica histèric en el teu treball. Petites accions o paraules que et molestin o irritin es convertiran en un drama excèntric que deixarà als altres petrificats.

Buscaràs en el teu interior què és el que realment et faria feliç, si canviar de rumb teus estudis o carrera, o donar-li un nou enfocament als teus coneixements.

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Les distàncies es faran curtes per Verge, i més si tens una relació amorosa amb algú que viu en una altra ciutat, un altre país fins i tot. El teu cor i el teu ímpetu s'alien per apropar allò que està lluny.

El teu divendres es presenta ple de dubtes sobre el teu futur econòmic, sobre el teu treball, i sobretot, en la forma en què administres el teu temps.

Intenta estar ben allunyat dels espais amb fums, el teu sistema respiratori no és dels més forts de l'Horòscop. De la mateixa manera, sigues fort per deixar d'una vegada el tabac.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Hauràs de lluitar molt per mantenir la teva relació. No obstant això, manejar aquesta situació amb prudència i mantenir a un costat les diferències pot salvar la relació.

En l'àmbit professional, els nadius d'aquest zodíac tindran un dia mitjana, només aquells que es dediquen a les vendes i el màrqueting ho faran bé.

En la salut, és probable que pateixis de pressió arterial i pèrdua de gana ocasionada per l'estrès i les preocupacions. Per tant, se't recomana que descansis el més possible i també que comparteixis les teves emocions amb amics propers i familiars.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Per a aquesta jornada els astres t'omplen el cor amb efluvis d'amor i comprensió mútua. L'amor veritable està molt més a prop del que creus, Escorpí.

Avui els astres indiquen que tens possibilitats de començar a treballar amb persones del teu entorn proper. Potser es tracta de reformes a la llar o temes que no són molt ambiciosos, però que requereixen una actitud molt prolixa i conscienciosa.

Per a aquesta jornada teu benestar dependrà de la teva actitud de restricció enfront de les temptacions.

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva relació serà turbulenta, però ara la persona estimada sovint et mostra que és una persona important i única. Una mica d'harmonia i pau oblidada regnaran en la teva vida de nou Sagitari.

Aquells que estiguin aturats, avui rebran una bona notícia. Segurament una porta s'obrirà per permetre millorar la teva situació.

No només el cos i la ment et demanen aquesta aturada en el camí, sinó també l'ànima, ja que necessites reconnectar amb tu mateix, i res millor que el bosc, o un lloc silenciós per aconseguir-ho.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La Lluna en l'amable i pacífic signe de Taure et beneficia en tots aquells assumptes relatius al romanç i les aventures amoroses, atraient excel·lents energies en què pots manifestar el teu millor aspecte: l'estabilitat i la calma.

Si ets d'aquells que estan esperant notícies sobre una nova feina les novetats no trigaran a arribar. Si estàs esperant resposta d'una entitat bancària per l'atorgament d'un crèdit o préstec és probable que tinguis un resultat positiu.

Aquest divendres els astres promouen el benestar físic i espiritual.

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Avui podràs expressar la teva sociabilitat i intel·ligència naturals amb facilitat. La segona meitat del dia, però, serà molt més seriosa i contemplativa. Si necessites una mica de temps tot sol, assegura't obtenir-lo.

A la feina, amb Venus en Escorpió en la teva desena casa solar, podria haver-hi una mica de drama en les relacions a la feina o en la forma en què la gent et veu.

En la teva salut, els teus sentiments i nivells d'energia fluctuaran, però has de ser optimista i gaudir d'aquests dies que et brinden tota l'energia que necessites.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves rutines marcades i treball dur poden comportar que la teva parella decideixi acabar la vostra relació. Potser no és una separació definitiva, però el teu cor es farà miques.

T'adonaràs que una inversió econòmica que no vas fer a principis d'octubre t'hauria reportat molts beneficis. Tampoc et quadraran els comptes de la teva llar. No has gastat tan últimament, però estàs segur que falten diners.

En dies negres necessites generar endorfines per sentir-te bé, fes-ho a través de l'esport per eliminar energies negatives. Parlar amb un familiar proper t'ajudarà a desconnectar i no pensar més del compte.


Comentaris

envia el comentari