IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 28 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saps bé que tots, sense excepció, som esclaus de les paraules i amos del silenci. I que la majoria de les vegades és millor penedir-se d'haver romàs callat que per haver parlat més del compte.

Reclama els teus drets en un assumpte que està relacionat amb els teus diners o amb el teu lloc de treball. No importa que el plet s'hagi anat allargant amb el pas del temps.

Controla les quantitats que poses en el teu plat, t'arrisques a pagar un alt preu pels teus últims excessos.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les presses i la immediatesa no són bones amigues dels amors de Taure; els guisats cal coure-les a foc lent si vols que tinguin un bon sabor. I el mateix ocorre amb els teus romanços.

Arribaràs allà on desitgis en el teu treball. Aquest dia trobaràs una bona ocasió per a negociar una pujada del teu salari, o un horari que s'adapti millor a les teves necessitats. Juga les teves cartes amb gràcia.

La Lluna vetlla per la teva salut, i gaudiràs d'una gran millora si comences un nou tractament mèdic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts nadius estaran rebent obsequis i regals que encara que pot ser que no siguin de gran valor material constituiran un tresor per al cor.

Quant a la vida econòmica la lluna facilitarà als nadius del teu signe aconseguir els objectius que s’han fixat per a aquesta jornada quant a la seva vida financera.

Serà important respectar les necessitats del cos i de la ment, hauràs d'organitzar les teves rutines de manera que tot tingui el seu espai i la seva ordre.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Continuaràs la teva setmana amb molta curiositat cap a una persona que ha entrat recentment en la teva vida. No saps de quina forma, ni d'on ha sortit, però s'ha convertit en un pilar del teu dia a dia.

L'energia astral recorrerà el cos del cranc, especialment d'allò que professionalment es dediquen a ajudar als altres: metges, infermers, treballadors socials…

És molt probable que no sempre actuïs amb suficient objectivitat en les teves relacions familiars, especialment cap als teus fills (o els del teu cònjuge).

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Cantussejaràs, ballaràs i la teva parella i fills (si tens) et seguiran el joc. Les ximpleries estan assegurades així, com un ambient familiar molt feliç i ple de benediccions.

Es destaparan alguns secrets financers sobre la cúpula de l'empresa per a la qual treballes, i aquests no deixen molt clar el futur dels seus empleats. La incertesa correrà com la pólvora en el teu departament i tu intentaràs fer de pacificador i calmar els ànims.

Estaràs moquejant durant tot el dia a causa del pol·len present en l'aire. Netejar els sins nasals amb una solució salina t'ajudarà a descongestionar el nas.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara que la teva situació emocional disti molt de la qual desitjaries tenir, saps que de tot el dolent es treu una cosa positiva. I que si les coses entre la teva parella i tu, Virgo, podrien anar millor és perquè alguna cosa heu fet malament com a equip.

Afanya't per a liquidar factures i impostos, és important pagar els teus deutes i quedar-te lliure i sense càrregues. Això t'ajudarà a desfer-te de complicacions i demandes, que sens dubte et posarien de molt mal humor.

Combat amb força l'estrès, no permetràs que res et tregui de les teves caselles.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop en l'amor avui prediu que si desitges formalitzar un compromís o iniciar una nova relació hauràs d'esperar encara una mica més. Potser dins d'un mes els vents astrals podrien afavorir-te.

La predicció en el professional avui Balança, parla de diferents propostes de treball provinents d'àmbits molt diferents. Algunes seran més interessants i creatives que unes altres.

Respecte a la teva salut, tot indica que aquests problemes que estàs sentint podrien estar relacionats amb l'aparell urinari, o potser els ronyons. No serà gens greu però has de revisar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del signe de l'escorpí vibraran en aquest dimarts una energia molt afable que els permetrà reiniciar el diàleg que havien interromput amb una persona estimada.

No hi ha res millor que saber compartir el fruit del teu treball, saps que els diners és energia en moviment i per això donar-te als altres redundarà en una major abundància en la teva vida.

Avui et sentiràs molt bé en general encara que el cansament podria fer que passis per uns instants d'abatiment.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dimarts Sagitari, un ventall de possibilitats es desplegarà davant teu oferint-te moments de gloriosa intimitat. Malgrat això, també hi haurà altres moments desagradables per falta d'entesa.

És possible que adoptis una actitud dictatorial que et guanyarà la mala predisposició dels qui comparteixen el teu àmbit laboral.

En la salut és possible que avui et vegis sobrepassat pels esforços als quals et sotmetran diferents contrarietats. Et veuràs obligat a enfortir el teu estat psicofísic. Per a això hauràs de consultar amb professionals de la salut. És important també que afrontis els teus conflictes interns.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en un signe d'aigua mostra les dificultats que presentes a l'hora d'exposar el teu interior, deixar a la vista la teva feblesa i fer front a la desharmonia que existeix entre el teu món emocional i la teva vida material.

En l'aspecte laboral podràs començar una nova etapa en la qual col·laboris amb uns altres i trobis ressò a les teves propostes.

És hora de tornar a la normalitat en els teus hàbits alimentaris. Els excessos no són bons per a ningú però especialment en aquests temps que corren.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els cors solitaris per part seva, se sentiran impel·lits a conquistar, acostar-se a una persona, ja que és possible provar noves emocions i tornar a enamorar-te.

Els Aquari més emprenedors, no han de dubtar a l'hora de llançar-se a donar-li vida al seu nou negoci. Fes les coses amb cap i bon assessorament això sí, però confia en la teva sort.

La salut Aquari et revela la necessitat d'anar a poc a poc en la teva posada en forma. No vulguis recuperar el temps perdut forçant al teu cos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu amor es bolcarà sobretot en els teus fills però també hi haurà moments per al romanç amb la teva parella. El solter podria trobar a l'amor de la seva vida en alguna activitat creativa.

Els astres afavoriran als nadius de Peixos emprenedors i tibaran el dia de què tinguin treballs per compte d'altri o molt rutinaris, fent que aquests últims visquin un dia envoltats de sorolls i discussions.

Segueixen els malsons? Et despertes a mitjanit? No et sents a gust a casa? Necessites fer una prova d'energies negatives en la teva llar i, posteriorment, una neteja energètica amb sàlvia.


Comentaris

envia el comentari